- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Z zorunlualann eskileri eşelemeyi çok seviyor. Bir kaç erkek var etrafında onların arasında dönüp duruyoraaa onu soran bu adam mıydı yuhhh
Sen hani konu açmayacaktın daha? Kandırdın mı beniBiliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Erkek dışında bir konu açsa içim yanmazSen hani konu açmayacaktın daha? Kandırdın mı beni
Bence prezervatifi şişirip klitorise sürüyor kayganlaştırıcı ileama bakireymiş
pre ve kayganlaştırıcının amacını bir anlatsa keşke
Mümkün mü ki öyle bişe?Erkek dışında bir konu açsa içim yanmaz
Neden şişirsin ki. Öyle hissetmez içini doldurmalıBence prezervatifi şişirip klitorise sürüyor kayganlaştırıcı ile
Arkada prezevervatifle dildoyu görüp patlak misin diye soran köylü degel mi kiz bu?katılıyorum bu çocuk saf başına geleceklerin henüz farkında değil.köyümden masum bir genç kız alacağım sanıyorrrr ahh ahh
Pervaneye bulasik eldiveni taksin icini doldurupYa senin hic mi erkeklerden baska derdin yok once bi tedavi ol allah askina seks icin erkek arama bunun icin oyuncaklsr var onlarda is gorun sac oksamaz ama idare etcen artik
Ayağını kaldırArkada prezevervatifle dildoyu görüp patlak misin diye soran köylü degel mi kiz bu?
Ne yansımıştı acaba? Konuya gelince Z zorunlualann doğru değerlendirmeyi yapabilecek durumda değilsin özellikle şu ara.Bununla goruntulu konusursan kameradan yansiyacaklara dikkat et bari.
Unutamiyorum ya
Beynime gereksiz bir sekilde kazındı
Goruntulu konusurken cocuk kamerada arka planda kayganlastirici jel görmüstuNe yansımıştı acaba? Konuya gelince Z zorunlualann doğru değerlendirmeyi yapabilecek durumda değilsin özellikle şu ara.
Catlak patlak yusyuvarlak
Kremali borek sutlu corek
Cek dostum cek
Arabani yoldan cek
Cekcek amca burnu kanca
Al sana bir tabanca
Bom bom bom, jelibon
Bir iki uc dort bes alti yedi sekiz dokuz on
Sen bu adamdan kaciver yoksa yikayacaksin boklu don
Hirbo hirbo tipler bunlar belki cekmiyorlardir sifon
Kendine dersen bir gun bu mesaj belki de son
Kararini destekleriz, bu tipler hirt, tirt ve tapon.
Diyeceklerim bu kadar konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?