Tanıştırdıkları çocuk ısrarla görüşmek istiyordu. Bende şimdi görüşsem . O diğer kişi hala mesaj atmadı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben mahrumiyet bolgesinde seks toya ulasamazken titresimli dis fircasinin eski bir ucuna iyice kagit havlu doluyordum ama yani boyle kat kat. Prezervatif takiyordum uzerine ve kayganlastirici suruyordum. Gayet guzel ise yariyor. Yaratici olmak lazim.
Ben bunu bir konu başlığında önermiştim vibratör kullananlar konusunda ama denemedim demek ki yapılıyormuş kafa aynı çalışıyor

Aslında saygı gösteriyor bana . Yani böyle ısrar eder ama hayır dersem yine zorlar sonra bırakır bir yapıda kendisi. O konularda çok hassasım . Ben daha önce yaşamadım gibi şeyler söyledi o konu için çok özür diledi benden hatta. Ama o konuda çok iyi analiz ettiniz çünkü öyle birisi gerçekten. . Ben bana verdiği ilgiyi benden vazgeçmemiş olmasını da sevdim . Yani sürekli mesaj atardı cevap vermezdim ama hep yazmaya devam etmişti .. diğeri ile kıyasladığımda çok fark görüyorum arada

O kadar hak veriyorum ki ama bu adam peki değer veriyor ya hani bana süpriz yapıyor çiçek aldı bir kere . Mesela bu adam gibi beni tatmin etmekten acis mi olacak

Teşekkür ederşm arkadaşlar bugün görüştük. Oturduk . Çocuk saat dörtte işe gidecekti . Benim için işyerini aradı ve iki saat izin aldı . Bende neden böyle bir şey yaptın dedim senin için değer az görüşüyoruz dedi. Sonra oturduk kafe de sohbet etmeye başlarken sürekli bizim sonumuzu görüyor musun diye sormaya başladı . Konuyu direkt evliliğe getiriyor . Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana .bugün sürekli ısrarla bizim sonumuz ne olacak diye sorduğu için Diyorum o zaman konuşmayı keselim diyorum . Yaaa ama öyle deme diyor gözleri doluyor vs. Kafede çayları o ödedi . Ama yemekleri ayrı ödeyecegız dedim onları ayrı ödedik .

Diğerinin sana yaptığı gibi sanki

Hayatı iliski sahibi olmak üzerine dönüyor konu sahibinin on beş yaşında ergen kızlar gibi o olmazsa bu olsun bu olmazsa su olsun modunda kendi ruhunu tuketir böyle aslında ama zaten tükenmiş duruyor

Lütfen doğruyu söyle, bizimle dalga geçiyorsun değil mi?

Keşke buluşmaya gelinlikle gitseydiniz

İkisi olmaz.buyuyun biraz.

ilk buluşma dediğin böyle olmalı, renkli ,samimi, şeffaf
Bekarken kısırlık testi yaptırmak adamın takıntılı olduğunu gösterir. Öne çocuğu hemen olmazsa kadını suçlar. Benim belgem var sorun sende diye. Sonra kadının geçmiş hayatını yüzüne vurur. Bekar bı adamın durduk yere kısırlık testi yaptırması benim için bitme sebebi kesinlikle takıntılı. Yada alkol uyuşturucu geçmişi olduysa yavrucaklar etkilendimi diye kontrol etmiş olabilir

Yalani atmiyorsun hemşire yiyorsun.Ayrica reelde de böyleysen bir adamın sana yalvarmasi için aklının az olması lazım.

Bir tarafta da mesela artık tedavi mi olsa dediğimiz birisi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…