- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 88
- 27
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ben bunu bir konu başlığında önermiştim vibratör kullananlar konusunda ama denemedim demek ki yapılıyormuşben mahrumiyet bolgesinde seks toya ulasamazken titresimli dis fircasinin eski bir ucuna iyice kagit havlu doluyordum ama yani boyle kat kat. Prezervatif takiyordum uzerine ve kayganlastirici suruyordum. Gayet guzel ise yariyor. Yaratici olmak lazim.
Aslında saygı gösteriyor bana . Yani böyle ısrar eder ama hayır dersem yine zorlar sonra bırakır bir yapıda kendisi. O konularda çok hassasım . Ben daha önce yaşamadım gibi şeyler söyledi o konu için çok özür diledi benden hatta. Ama o konuda çok iyi analiz ettiniz çünkü öyle birisi gerçekten. . Ben bana verdiği ilgiyi benden vazgeçmemiş olmasını da sevdim . Yani sürekli mesaj atardı cevap vermezdim ama hep yazmaya devam etmişti .. diğeri ile kıyasladığımda çok fark görüyorum aradaBana da tehlikeli biri gibi geldi. Saygisi yok sana karsi. Israrci davranislari deger vermek gibi algilama. Arkaplanda prezervatif veya kayganlastirici gordu diye olay cikardi ya mesela, ne haddine? Bununla bulusur ve bir sey olur da terk edersen pesini birakmaz. Annene babana butun koye senin cinsel hayatin ile ilgili duyuru yapma, seni afise etme tehlikesi bile olabilir. Yani yuzde yuz demiyorum iyi biri de olabilir bilemeyiz ama tam da sana uymayacak biri gibi geldi. Ikisiyle de bulusmamalisin.
O kadar hak veriyorum ki ama bu adam peki değer veriyor ya hani bana süpriz yapıyor çiçek aldı bir kere . Mesela bu adam gibi beni tatmin etmekten acis mi olacakBence adama, bir oncekiyle yaşadığın sıra dışı ilişkiyi ve hala aklının onda olduğunu, mesaj atarsa yana yakıla ona kosacagini anlatmalisin, kabul ederse görüş, etmezse günahına girme adamın.
Çünkü bir mesajinda, iş çevrende köyden gelmiş, saf biri olarak bilindiğini yazmistin kendin için. Adam da muhtemelen seni öyle görüyor ama bir bilse saf köylü kızının neler yaptığını.
Bence bilmeye hakkı var.
Adama isinmamanin nedeni, oncekinde kalman. Önceki eminim bu adamdan daha tipsizdir ama onu yaptığın her şeye ragmen elde edemediğin için, çok yucelttin kafanda ve o yucelige kimseyi layık bulamıyorsun. Halbuki akıllı kafayla dusunsen, bir kadını bile tatmin etmekten aciz bir zavallı olduğunu göreceksin.
Diğerinin sana yaptığı gibi sankiAslında saygı gösteriyor bana . Yani böyle ısrar eder ama hayır dersem yine zorlar sonra bırakır bir yapıda kendisi. O konularda çok hassasım . Ben daha önce yaşamadım gibi şeyler söyledi o konu için çok özür diledi benden hatta. Ama o konuda çok iyi analiz ettiniz çünkü öyle birisi gerçekten. . Ben bana verdiği ilgiyi benden vazgeçmemiş olmasını da sevdim . Yani sürekli mesaj atardı cevap vermezdim ama hep yazmaya devam etmişti .. diğeri ile kıyasladığımda çok fark görüyorum arada
Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana
Lütfen doğruyu söyle, bizimle dalga geçiyorsun değil mi?Teşekkür ederşm arkadaşlar bugün görüştük. Oturduk . Çocuk saat dörtte işe gidecekti . Benim için işyerini aradı ve iki saat izin aldı . Bende neden böyle bir şey yaptın dedim senin için değer az görüşüyoruz dedi. Sonra oturduk kafe de sohbet etmeye başlarken sürekli bizim sonumuzu görüyor musun diye sormaya başladı . Konuyu direkt evliliğe getiriyor . Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana .bugün sürekli ısrarla bizim sonumuz ne olacak diye sorduğu için Diyorum o zaman konuşmayı keselim diyorum . Yaaa ama öyle deme diyor gözleri doluyor vs. Kafede çayları o ödedi . Ama yemekleri ayrı ödeyecegız dedim onları ayrı ödedik .
Keşke buluşmaya gelinlikle gitseydinizTeşekkür ederşm arkadaşlar bugün görüştük. Oturduk . Çocuk saat dörtte işe gidecekti . Benim için işyerini aradı ve iki saat izin aldı . Bende neden böyle bir şey yaptın dedim senin için değer az görüşüyoruz dedi. Sonra oturduk kafe de sohbet etmeye başlarken sürekli bizim sonumuzu görüyor musun diye sormaya başladı . Konuyu direkt evliliğe getiriyor . Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana .bugün sürekli ısrarla bizim sonumuz ne olacak diye sorduğu için Diyorum o zaman konuşmayı keselim diyorum . Yaaa ama öyle deme diyor gözleri doluyor vs. Kafede çayları o ödedi . Ama yemekleri ayrı ödeyecegız dedim onları ayrı ödedik .
İkisi olmaz.buyuyun biraz.Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Bekarken kısırlık testi yaptırmak adamın takıntılı olduğunu gösterir. Öne çocuğu hemen olmazsa kadını suçlar. Benim belgem var sorun sende diye. Sonra kadının geçmiş hayatını yüzüne vurur. Bekar bı adamın durduk yere kısırlık testi yaptırması benim için bitme sebebi kesinlikle takıntılı. Yada alkol uyuşturucu geçmişi olduysa yavrucaklar etkilendimi diye kontrol etmiş olabilirilk buluşma dediğin böyle olmalı, renkli ,samimi, şeffaf
Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana
Dişisini etkilemeye çalışıyor. Güzel güzel.Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana
AHAHAHAHAHAH lütfen öyle demeyin bu 2. Flörtü dnskdmdkdŞuraya daldan dala atlayan bir Z zorunlualann çizelim. Ya hu erkeksiz yaşayamıyor musun arkadaşım. Senin bu durumun artık klinik vaka halini aldı.
Yalani atmiyorsun hemşire yiyorsun.Ayrica reelde de böyleysen bir adamın sana yalvarmasi için aklının az olması lazım.Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Bir tarafta da mesela artık tedavi mi olsa dediğimiz birisi..Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Sol tarafında, şeytanın olduğu taraftaGerçekten çok merak ediyorum hayatın hangi alanında yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?