- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.731
- 133
- 35
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ya kurum filan diyor ne iş yapıyor bu kafayla merak ettimSol tarafında, şeytanın olduğu tarafta
Sadece erkek kovaladığını biliyorum. Bu kafayla çalıştığını düşünmüyorum bileYa kurum filan diyor ne iş yapıyor bu kafayla merak ettim
Umarım Allah kötü insanlarla karşılaştırmaz durum vahimSadece erkek kovaladığını biliyorum. Bu kafayla çalıştığını düşünmüyorum bile
Hatta iş yerindekinin ereksiyon problemi vardi demiSiz şu görücü usulü tanıştığınız çocuğu dayınıza götürdünüz diye neredeyse aile faciasına sebep olan, çocukla görüntülü konuşurken arkada müstehcen şeyler görünen, daha önce de iş yerinde biriyle fuckbody olduğunuz için adınız çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalan üye değil misiniz?
Bu ayrıntıyı bilmiyordum pasta yiyip yiyp seviştiklerini biliyorum benHatta iş yerindekinin ereksiyon problemi vardi demi
Baskasiylami karistirdim kiBu ayrıntıyı bilmiyordum pasta yiyip yiyp seviştiklerini biliyorum ben
Bu üyenin zaten baya vakası var bu da o ayrıntılardan biridirBaskasiylami karistirdim ki
Pasta yiyorlar yiyorlar ama sevisemiyorlar ben öyle biliyorum. Saçını okşuyor ama adam konu sahibinin pasta yiyinceBu ayrıntıyı bilmiyordum pasta yiyip yiyp seviştiklerini biliyorum ben
Niye kisirlik testi yaptirmis?Teşekkür ederşm arkadaşlar bugün görüştük. Oturduk . Çocuk saat dörtte işe gidecekti . Benim için işyerini aradı ve iki saat izin aldı . Bende neden böyle bir şey yaptın dedim senin için değer az görüşüyoruz dedi. Sonra oturduk kafe de sohbet etmeye başlarken sürekli bizim sonumuzu görüyor musun diye sormaya başladı . Konuyu direkt evliliğe getiriyor . Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana .bugün sürekli ısrarla bizim sonumuz ne olacak diye sorduğu için Diyorum o zaman konuşmayı keselim diyorum . Yaaa ama öyle deme diyor gözleri doluyor vs. Kafede çayları o ödedi . Ama yemekleri ayrı ödeyecegız dedim onları ayrı ödedik .
Pasta yiyip kızı tatmin etmeden işini bitirip gitmiyor muyduPasta yiyorlar yiyorlar ama sevisemiyorlar ben öyle biliyorum. Saçını okşuyor ama adam konu sahibinin pasta yiyince
Durduk yere mi yaptirmis, dedim heralde takimlara tekme yediBekarken kısırlık testi yaptırmak adamın takıntılı olduğunu gösterir. Öne çocuğu hemen olmazsa kadını suçlar. Benim belgem var sorun sende diye. Sonra kadının geçmiş hayatını yüzüne vurur. Bekar bı adamın durduk yere kısırlık testi yaptırması benim için bitme sebebi kesinlikle takıntılı. Yada alkol uyuşturucu geçmişi olduysa yavrucaklar etkilendimi diye kontrol etmiş olabilir
sayesinde pastadan tiksindim almıyorum.ama iyi oldu zaten pahalanmıştıPasta yiyip kızı tatmin etmeden işini bitirip gitmiyor muydu
Bir de çok kalori annecimsayesinde pastadan tiksindim almıyorum.ama iyi oldu zaten pahalanmıştı
Çoh ayıpÇatlak patlak yusyuvarlak...
Gidiyor tabii ki sevisme yok onun için ama sus payı olarak 15 dakika saçını okşuyor falan. Onu da yapsın artikPasta yiyip kızı tatmin etmeden işini bitirip gitmiyor muydu
Ohaa ben bunu kaçırmışım adam tam bir göster ama elletme boy deseneGidiyor tabii ki sevisme yok onun için ama sus payı olarak 15 dakika saçını okşuyor falan. Onu da yapsın artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?