Tanıştırılma esnasında çok sessiz durmak

Merhaba kızlar, kuzenim aracılığı ile bir beyle tanıştırıldım. İkimizde mühendisiz ayrıca uzak şehirlerde yaşıyoruz( yaklaşık 1300 km gibi) … kuzenim eşi ben ve o tanıştırıldık birlikte oturduk … ben kendisini beğendim aslında sadece kafama takılan bir kaç konu vardı … eve geldiğimizde kuzenim bana sordu bende çok konuştuğunu ve alkol konusunun kafamı karıştırdığını söyledim… ama yine de olumsuz değildim oturup bir daha konuşuruz diye düşünmüştüm kendimce… dün teyzem aradı ve çocuk benim çok güzel olduğumu çok sessiz sakin oturduğumu bulunduğum ortamdan hoşnutsuz gibi göründüğümü bir an önce kalkacak gidecek gibi davrandığımı söylemiş mesafe olduğu içinde hiç başlamayalım gibi birşey söyledi. Günlük hayatta da sessiz sakin bir insanım ama öyle durduğumu da düşünmüyorum birazda üzüldüm açıkçası… sizce de beğenmediği için bahane aramış gibi olmamış mı?
Ben hep dörtlü buluşmaları gergin bulan biriyim ozellikle bir kişi bir diğerini tanıyacaksa. Keşke sadece ikiniz görüşmüş olsaydınız belki farkında olmadan diğer iki kişiden utandın zaten yakın olduğun kişilermiş. Görücü usulü gibi geliyor bana bu tarz buluşmalar kasılmış olabilirsin ortamdan

Kafanıza takacak bir durum yok kendisi belki çok konuşkan biriyle olmak istiyordur siz daha sessiz sakin yapıdasınızdır kendisine uymayacağını düşünmüş olabilir illaki beğenmemek değildir durum mesela eşim konuşkan biri olmasaydı ben evlenmezdim ben konuşkan biriyim eşim de konuşsun isterim babam çok konuşmaz mesela eşim hiç konuşmayan biri olursa diye hep korkmuştum takılı kalmayın

Merhaba kızlar, kuzenim aracılığı ile bir beyle tanıştırıldım. İkimizde mühendisiz ayrıca uzak şehirlerde yaşıyoruz( yaklaşık 1300 km gibi) … kuzenim eşi ben ve o tanıştırıldık birlikte oturduk … ben kendisini beğendim aslında sadece kafama takılan bir kaç konu vardı … eve geldiğimizde kuzenim bana sordu bende çok konuştuğunu ve alkol konusunun kafamı karıştırdığını söyledim… ama yine de olumsuz değildim oturup bir daha konuşuruz diye düşünmüştüm kendimce… dün teyzem aradı ve çocuk benim çok güzel olduğumu çok sessiz sakin oturduğumu bulunduğum ortamdan hoşnutsuz gibi göründüğümü bir an önce kalkacak gidecek gibi davrandığımı söylemiş mesafe olduğu içinde hiç başlamayalım gibi birşey söyledi. Günlük hayatta da sessiz sakin bir insanım ama öyle durduğumu da düşünmüyorum birazda üzüldüm açıkçası… sizce de beğenmediği için bahane aramış gibi olmamış mı?
onun için düşüncelerin ona söylendimi , alkol ve çok konuşması

uzulme sakin, demek ki yakin gormemis, tarzini begenmemis vs. begense sessizlik vs hic bir seyi gozu gormezdi. herkesin bir tarzi oluyor, illa sesli olmak zorunda degilsin. ben cok konuskanim, esim konuskan olmami ister. tam tersi gorumcem asiri sessiz, onun esi de oyle sever, sakin tabiatli insanlari..

Söylenmiştir diye düşünüyorum… çünkü kuzenim bana sorduğunda ben o şekilde söyledim geldiğimde

Adam haklı bence. Açıkcası ben de karşımda sessiz sakin duran, kalkmak istiyormuş gibi davranarak etrafa negatif enerji yayan biri ile olmazdım. Adam, hem kafa yapılarımız uyuşmadı hem de zaten uzağız demek istemiş işte.
Bir de sessiz sakin kadın. Beraber olsanız en azından güzel yüzüne bakar, beline sarılır vs zaman geçer. Ama uzaktan uzağa sessiz insanla nasıl yapacak?

Bir de sessiz sakin kadın. Beraber olsanız en azından güzel yüzüne bakar, beline sarılır vs zaman geçer. Ama uzaktan uzağa sessiz insanla nasıl yapacak?
Amaç evlilik mi yoksa zaman geçirmek mi kadın onun gönlünü eğleyeceği bir oyuncak mı nasıl bir yorum böyle. Kadını çok değersiz görüp erkeği üstün gördüğünüzü gösteriyor bu yorum. Erkek ne vaaat ediyor peki. Kadın hoş sohbet olacak güzel olacak her türlü ona hitap edecek ya erkek ne vaaat ediyor kadına. Kadınlar her zaman değerlidir sessiz de olsa konuşkan da olsa bu bir özellik.Eksiklik değil. Eğer niyette samimi ise bir erkek her yönüyle tanımaya çalışır. Bu bir bahane değil bence.

Kibarca kapatmaya çalışmış. Üstüne düşme.

Amaç evlilik mi yoksa zaman geçirmek mi kadın onun gönlünü eğleyeceği bir oyuncak mı nasıl bir yorum böyle. Kadını çok değersiz görüp erkeği üstün gördüğünüzü gösteriyor bu yorum. Erkek ne vaaat ediyor peki. Kadın hoş sohbet olacak güzel olacak her türlü ona hitap edecek ya erkek ne vaaat ediyor kadına. Kadınlar her zaman değerlidir sessiz de olsa konuşkan da olsa bu bir özellik.Eksiklik değil. Eğer niyette samimi ise bir erkek her yönüyle tanımaya çalışır. Bu bir bahane değil bence.
Çok sasirdim yoruma. Yani diyorum ki eğer mesafe olmasa sessiz , az konuşan bir kadınla iliski yürüyebilir. Bulusursun, Elele tutusursun, yürürsün, gözlerine bakarsın, koklaşirsin.. bir şekilde zaman geçer yani. Ama ülkenin öteki ucundaki sessiz kadınla ne yapacaksın? Her gün arasan telefonda konuşmaz, saatlerce sohbet edemezsin, ağzından lafı cımbızla çekersin. Böyle sessiz bir kadınla uzak mesafe ilişkisi nasıl geçer ki, nasıl tanır iki kişi birbirini?
Adam tabii ki istememe hakkını kullanmıştır.
Ben olsam ben de istemem sessiz insanla uzak mesafe ilişkisi

Alkol problem ise ve çok konuşmasından rahatsız olduysan neden görüşeceksin ki tekrar? Oldurmak zorunda değilsin hiçbir şeyi, boşver.

Çok sasirdim yoruma. Yani diyorum ki eğer mesafe olmasa sessiz , az konuşan bir kadınla iliski yürüyebilir. Bulusursun, Elele tutusursun, yürürsün, gözlerine bakarsın, koklaşirsin.. bir şekilde zaman geçer yani. Ama ülkenin öteki ucundaki sessiz kadınla ne yapacaksın? Her gün arasan telefonda konuşmaz, saatlerce sohbet edemezsin, ağzından lafı cımbızla çekersin. Böyle sessiz bir kadınla uzak mesafe ilişkisi nasıl geçer ki, nasıl tanır iki kişi birbirini?
Adam tabii ki istememe hakkını kullanmıştır.
Ben olsam ben de istemem sessiz insanla uzak mesafe ilişkisi
Ben öyle düşünmüyorum ama sizide anlıyorum farklı açıdan bakıyorsunuz haklı olabilirsiniz de. Belki sizin gibi düşünmüştür adam. Ama benim düşüncem yani ben olsam gerçekten biriyle ciddi yola çıkmak istesem heöen kestirip atmam ilk önce olumsuz bir özellik görsemde hemen kestirip atmam tanırım zaman veririm belki zamanla beğenir severim düşüncesiyle adamın yaptığı yanlış niyetinde samimi olmadığımı düşündürdü bu yaptığı ile

Ben öyle düşünmüyorum ama sizide anlıyorum farklı açıdan bakıyorsunuz haklı olabilirsiniz de. Belki sizin gibi düşünmüştür adam. Ama benim düşüncem yani ben olsam gerçekten biriyle ciddi yola çıkmak istesem heöen kestirip atmam ilk önce olumsuz bir özellik görsemde hemen kestirip atmam tanırım zaman veririm belki zamanla beğenir severim düşüncesiyle adamın yaptığı yanlış niyetinde samimi olmadığımı düşündürdü bu yaptığı ile
Evet ama bu iki kişi aşık olmus, bir elektirik hissetmiş, flört geçmişleri olan iki kişi değiller ki. Eş dost uygun görmüş, tanıştırmislar. Yani mantık evliliği olur,olursa da. Adamın da mantığına uymamış, belki aradığı daha böyle şık şıkıdım, nazlı, işveli kızlardir.
Zaten mesleği de güzel,tipini de beğenmiş konu sahibi. Demek ki adamın bir gideri var. Görücü piyasasinda mühendis erkek çok sevilir 😅 Haliyle adamın daha bir çok talibi çıkacaktır. Kendince en iyisini seçmeye çalışmasi bence yanlış değil.
Bir de teeeeee 1300 kilometre diyorlar. Karsla Kocaeli kadar mesafe. Bence her ikisi için de en hayırlısı olmuş.

Buluşmadan önce aranızda 1300 km olduğu belliydi.Madem mesafe sorundu o halde buluşmaya gelmeseydi sizi de yok yere yormasaydı

Adama vurulmasını hiç anlayamadım, konu sahibesi dümdüz konuşmamış. Adam hiç konuşmadı, üstelik emanet gibi oturdu demiş. ben garipsemedim, birini tanımaya gidiyorsan konuşursun sohbet edersin, hiç konuşmayan insan ya zoraki gelmiştir ya da karşıdakini tanımak için çabası yoktur herkes bunu böyle anlar üstüne rahatsız olur. Adam 2 çift laf etmeyen biri için havalara mı uçsun, konuşturcam diye peşinden mi koşsun ne yapsın?? İlk kez bir erkeği haklı buldurdunuz bak :KK48:

Sizin uzakta olduğunuzu bile bile sizle tanışmayı kabul etti. Sorun mesafe deil. Demekki başka olumsuz şeyler var. Beğenene isteyene sevene mesafeler olmaz çünkü. Bahane etmiş o

Evet bahane. Ama siz de kafanıza takilan şeyler olduğunu söylemişsiniz. Cocuk olumlu olduğunu söyleseydi muhtemelen siz reddederdiniz. Olumsuz olduğunu söylemesi sizi rencide etmiş. Takılmayın. Ozellikle alkol konusu gibi kafaniza takilan hassas bir konu varsa.

Back
X