• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanıştırma faslı

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim flört 6.5 yıl sürdü. Haliyle benim sülaledeki bütün kadınlar biliyordu. İlk benim annem ve kardeşimle tanıştı. Sonra ben annesi ve kardeşleriyle tanıştım.

Eee bu 6 yıl içinde benim kuzenlerin nişanları yok düğünleri derken teyzemler ve kuzenlerle bayağı aileden gibi oldu.

İsteme ve nişandada çok rahattı babam ve amcam dışında herkesi tanıyordu.:)

Çok da önemli değil canım bir yerden başladığı devamı geliyor nasılsa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında takıldığım bir konu daha var.Biraz kültürlerimiz farklı.Kendisi doğulu ben iç anadoluluyum.Bu durumu dile getiririken ne yapabilirim?
Ailem aslında çok fazla sorun edeceğini sanmıyorum ama işte yine de bazen korkuyor insan sorun çıkar mı diye.

Aslında takıldığım bir konu daha var.Biraz kültürlerimiz farklı.Kendisi doğulu ben iç anadoluluyum.Bu durumu dile getiririken ne yapabilirim?
Ailem aslında çok fazla sorun edeceğini sanmıyorum ama işte yine de bazen korkuyor insan sorun çıkar mı diye.

Hiç korkma, ben doğuluyum eşim batılı hiç de sıkıntı olmadııı:)

Bende daha anne bile bilmiyor.Galiba ilk iş ona söylemek :)

Tabi canım annene söyle oo gereken işleri halleder zaten. Bende annem söyledi. Pembe yi istremeye gelecekler diye. Kardeşimin biraz daha karışıklık mevzusu. Onuda annemle teyzem birlikte söylediler. :)

ben anneme söylemeye çekinmiştim ama sonradan yakalandık :1: sonra anlattım olan biteni babama söylemedik tabiki erkek arkadaşımın ailesi hatta sülalesi biliyordu bizi sonra bana bir iki görücü gelince tutuştu bizimkiler hemen beni istemeye geldiler :1: istemeden ziyade tanışma oldu çünkü daha okullarımız vardı ama görüşmeleri tanışmaları hem çok güzel geçti hem de bizim için iyi olmuştu umarım senin için de güzel geçer tatlım:16:

Bu işler her zaman planlı programlı gitmez. Ama girizgâh önemli tabi.

Annem zaten biliyordu. Bir süre sonra yani iş ciddileşince tanıştırmamı istedi. Annem öncülük eder zaten hep.
Eşim yemeğe geldi. Ailemle tanıştı.
Bir kaç gün sonra ben onun ailesiyle tanışmaya gittim.

Sen bunları atlat da gerisini zaten büyükler getiriyor.

benim bu isler nasil olacak acaba. ben sulaladeki herkese tek tek yakalandim en kucuk kuzenim dahil:sly: hepsi taniyor yeni tanismis gibi nasil yapacaklar bakalim.

Bende bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yinede annene bunuda söyle en azından haberleri olsun.

Hiç korkma, ben doğuluyum eşim batılı hiç de sıkıntı olmadııı:)

Tabi canım annene söyle oo gereken işleri halleder zaten. Bende annem söyledi. Pembe yi istremeye gelecekler diye. Kardeşimin biraz daha karışıklık mevzusu. Onuda annemle teyzem birlikte söylediler. :)

ben anneme söylemeye çekinmiştim ama sonradan yakalandık :1: sonra anlattım olan biteni babama söylemedik tabiki erkek arkadaşımın ailesi hatta sülalesi biliyordu bizi sonra bana bir iki görücü gelince tutuştu bizimkiler hemen beni istemeye geldiler :1: istemeden ziyade tanışma oldu çünkü daha okullarımız vardı ama görüşmeleri tanışmaları hem çok güzel geçti hem de bizim için iyi olmuştu umarım senin için de güzel geçer tatlım:16:

Bu işler her zaman planlı programlı gitmez. Ama girizgâh önemli tabi.

Annem zaten biliyordu. Bir süre sonra yani iş ciddileşince tanıştırmamı istedi. Annem öncülük eder zaten hep.
Eşim yemeğe geldi. Ailemle tanıştı.
Bir kaç gün sonra ben onun ailesiyle tanışmaya gittim.

Sen bunları atlat da gerisini zaten büyükler getiriyor.

Hepinizin hikayeleri çok güzel :)
İnşallah bende buraya güzel hikayeler yazarım. Ben anneme böyle biri var dediğimde direk babama söyler.Onun haberi olmazsa bize kızar falan der.İnşallah hemen söylemez.Heyecan yaptım :)

Son düzenleme:
Bende bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yinede annene bunuda söyle en azından haberleri olsun.

annem tam bu sebep yüzünden 3 buçuk senelik sevgilimi hiiiiiiiççç görmemesine tanımamasına rağmen hala kabullenemedi
tecrübeli hanımlar demiş ya anneye söyleyin gerisini o halleder diye:31::31:
benim daha annem bile kabul etmezken gerisini kim nasıl halledecek taaammmm bir muammaaa:50::50::50::50:
kaldı ki annem her sevgilimle konuşmamı sezdiğinde azarlar beni ben sana ayrılacaksın demedimmii sen hala mı onunlasınnn....:43::43::43:

annen nasıl biridir
erkek arkadaşım var desen ne der mesala
tepkisi çok önemli hemen babana söylerse olmaz:1:
annen onaylacakki babanada annen onaylatacak:27:
onun için önce annene tatlı dille acıkla
hatta önce annenle sevgilini tanıştır kaynaştır
sevgilin kendisini annene sevdirsin
gerisi kolay zaten
annen herşeyi halleder:ssz:

annen nasıl biridir
erkek arkadaşım var desen ne der mesala
tepkisi çok önemli hemen babana söylerse olmaz:1:
annen onaylacakki babanada annen onaylatacak:27:
onun için önce annene tatlı dille acıkla
hatta önce annenle sevgilini tanıştır kaynaştır
sevgilin kendisini annene sevdirsin
gerisi kolay zaten
annen herşeyi halleder:ssz:

ben anneme söylemiştim sonra tanıştırdım annem zaten tanıyordu azıcık sonra çok sevdi eşimde bana baskı yapıyodu babana söyle artık diye bende çekiniyordum hep:18: anneme şikayet etti eşim babama söylemiyor tanışmaya gelemiyoruz nişan yapamadık bi diye daha 1 aylık sevgiliyiz bu arada biz annemde benden gizli babama söylemişti babamın yüreğine iniyodu neredeyse:1::1:
tabi benimde:1::1:
bence anneler anlayışlı olurda babalar o kadar anlayışlı olmuyor tam 5 defa istemeye geldiler araya büyükler girdi öyle verdim babam babandan kork canım annen anlayış gösterir bence

Son düzenleme:
Ben ablama demiştim ilk
O da anneme yumurtlamıştı :1:
Sen direk annene de diyebilirsin
Olağan şeyler bunlar
Nasılı filan yok aslında, sen bi çıtlatsan devamı çorpa söküğü gibi gelir
Azcık ta karşı taraf size gelince süzülüp siz bilirsiniz anneciğim dersin Türk filmlerindeki gibi adet usül faslı da biter :6:

ben anneme söylemiştim sonra tanıştırdım annem zaten tanıyordu azıcık sonra çok sevdi eşimde bana baskı yapıyodu babana söyle artık diye bende çekiniyordum hep:18: anneme şikayet etti eşim babama söylemiyor tanışmaya gelemiyoruz nişan yapamadık bi diye daha 1 aylık sevgiliyiz bu arada biz annemde benden gizli babama söylemişti babamın yüreğine iniyodu neredeyse:1::1:
tabi benimde:1::1:
bence anneler anlayışlı olurda babalar o kadar anlayışlı olmuyor tam 5 defa istemeye geldiler araya büyükler girdi öyle verdim babam babandan kork canım annen anlayış gösterir bence

kocana çok acıdım kelebekk:1:
5kere istemeyemi gidilir yahu:9::9::9:

tut kolundan götür ailene ben bu adamı seviyorum de .. :123:

:9::9:kocan şok olmuştur:9::9::9:
inanmadı ki tekrar sordu sonrada şaka değil oldu artık haftaya gene istemeye gelmeyeceğiz o tuzlu kahveden içmicem bi daha demi dedi:1::1:(bunu sadece bana söyledi tabi):1:
ben her geldiğinde içirdimde:1::1:

inanmadı ki tekrar sordu sonrada şaka değil oldu artık haftaya gene istemeye gelmeyeceğiz o tuzlu kahveden içmicem bi daha demi dedi:1::1:(bunu sadece bana söyledi tabi):1:
ben her geldiğinde içirdimde:1::1:

kocanın kıymetini bil tatlım:34::34:

Back
X