- 5 Mayıs 2013
- 33.879
- 41.450
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ama bu bildiğiniz terbiyesizlik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yöntemin işe yaradığı pek görülmemiştirben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi.
Iste kilkuyruk demek vardi amaeşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı
Zayifim derken karakternden bahsetms sanrm eşinizeşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı