tanker kadın

Büyük ihtimalle evlenmeden önceden de böyleydi bu adamla evleniyorsaniz mecburen laf duymamk icin hayatinizin sonunda kadar zayif kalacak bedeniniz.
Bir tanidigimin sevgilisi de boyle yine bu kiloya dese dicem de o kadinin 3-5 kilosuna bile takiliyor. Bak diyorum bunla evlenme cocuk yapcan daha 20 kilo alcan belki bu seni sevmez boyle kabul etmez. Adam da cılız bisey. Nişanlaniyor şimdi. Olacagi bu onunda. Bu insanlar sizi kalben sevmiyor ne yazik ki.

Bir şeyi söylemenin binbir yolu var. Eşiniz üslupsuzun teki. Ayrıca kilonuz da öyle aman aman bişey değil. Pandeminin etkisiyle herkes aldı kilo. Ayrıca Allah vermesin bir hastalıkla bir kazayla fiziksel durumlarımiz çok kötüye gidebilir.

Bu size hırs olsun zayıflayın fit olun değiştirin kendinizi alınıp kırılıp büzüşmeyin kendiniz için güzelliğiniz için adım atın. Bu söz sizin miladınız olsun

eşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı
Iste kilkuyruk demek vardi ama

Baskalarinin yaninda sizi kucuk dusurmus. Onur kirici bir davranis. Amaci kilolarinizdan kurtulmanizi saglamak ise eger bunun daha uygun yollari vardi, ama bu kucuk dusurerek olmamaliydi. Bu konuda uygun dille konusabilirdi, beraber aksam yuruyus yapmayi teklif edrbilirdi, spor salonuna uye olmani ya da diyetisyene gitmeni teklif edebilirdi. Onun maksati hani bir deyim var ya: uzum yemek degil, bagciyi dovmek...

akşama idmanı alin ,sen simdi akasya dali kivaminda narin zayif bir oduncuksun, benim gibi tankeri taşıyamazsın oyuzden tankerimi dönup yatiyorum diyin 😅😅😅

Eşler birbirinin kiyafetine, saçina, kilosuna yorum yapabilir diye dusunuyorum ama boyle de hakaret ederek yapilmaz. Benim anlamadigim daha once sizinle hiç kilonuz konusunda konuşmadi mi bu adam? Direkt ilk defa ailenin yaninda bu şekilde mi dile getirdi?
Kilo icin verilir ne olacak deniyor da verilmiyor genelde.
Belki çoooook uzun zamandir soyledigi halde dikkat etmiyorsaniz aklinda ailenizin yaninda bu sekilde soylemiş olabilir doğru değil o ayri.

eşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı
Zayifim derken karakternden bahsetms sanrm eşiniz

ben kendim de kilo vermeyi planlıyordum ama harekete gelemedim küçük bebeğim var doğum kilom aldı emzirince birden acıkıyorum hemen birşeyler yiyorum tabi ekmek arası vs öyle öyle kilo veremedim bu adam böyle diyince hevesim daha bir kaçtı sinir oldum. onun için veriyorum konumuna düşmek istemiyorum.

Başkasının yanında deme amacı nedir gayette normalsiniz boyunuzda var . 100 kg olsanız ne diyecek acaba kendine baktin mi hiç deseydin keşke :kızgın:

Back
X