- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Hahahahaha alemsin yaa çok güldümKeske kilom gercekten tanker kadar olsaydi da ustune cikip seni ezseydim diyeydin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha alemsin yaa çok güldümKeske kilom gercekten tanker kadar olsaydi da ustune cikip seni ezseydim diyeydin![]()
Kadına tanker demiş yatakta Naz mı yapsın? kırmızı geceliğini fln da giysin.. offffAğzına geleni söyledi diyip geçin bence. Akşam yatakta naz yapınSizde ona takılın. Kilo vermek isterseniz de verin, böyle güzelim diyorsanız da etrafa böyle güzelim diyin. Beğenmiyorsan kapı orda diyin. Hayat bir şeylere takmak için çok kısa. Keyfinizi kaçırmayın, neye ,niye uzuleceksinizki
Yeni doğum yapmışsınız emziriyorsunuz tabiki kilonuz olabilir. Emzirirken ne kadar diyet yapabilirsiniz kiben kendim de kilo vermeyi planlıyordum ama harekete gelemedim küçük bebeğim var doğum kilom aldı emzirince birden acıkıyorum hemen birşeyler yiyorum tabi ekmek arası vs öyle öyle kilo veremedim bu adam böyle diyince hevesim daha bir kaçtı sinir oldum. onun için veriyorum konumuna düşmek istemiyorum.
terbiyesiz herifeşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı
Ağzını topla tanker gibi üzerinden geçerim senin deseydiniz.eşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı
Sinir oluyorum boyle insanlaraHahahahaha alemsin yaa çok güldümkonu sahibi önce kocan kendine baksinda laf etsin
AynenSinir oluyorum boyle insanlara![]()
Boyunuza göre kilolu değilsiniz ki balık etli tabir edilen vücudunuz var sanki. Bunu ilk kez ordami söyledi evdede yapıyormu bunu sizeeşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı
kilo alınır, verilir, çok dert değil ama eşiniz ne kadar kaba ve düşüncesizmiş kusura bakmayın,eşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı
Size o boyda öyl dediyse biz ölek eşiniz saçmalamış ben 1.60 boyla daha yeni 72 kilo oldum 84 kilodan indim, sizde ona mutlaka mana buluneşim dün ailemin yanında ...... da iyice kilo aldı tanker gibi oldu dedi. sonra ablam kadınlarla öyle konuşulmaz incinirler dedi. ben zayıfım abla biraz konuşayım ki kendine çekidüzen versin dedi. kilom 70 72 arası boyum 167. aslında dün takmıyor gibi davranıp güldüm geçtim ama sabah uyandım düşünmekten uyuyamıyorum. kiloma falan takıldığımdan değil verilir bence bir on kg ne olacak da kalbim çok kırıldı