• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanmaktan bktm

kızlar askerlerin polislerin işi zor işte
bende bi polis eşi olarak sizi çokk iyi anlıyorum
15 aylık evliyim haziranda bizde şarka gidiyoruz kara kara düşünüyorum nasıl olcak diye
güzelim sıfır eşyalarım mahfolacak artık orda normal bi ev sonra bi kaç ay sonra lojman eee o il dede ne kadar kalacağımız malum zaten :gitme:
allah yardımcımız olsun

böyle tayinli mayinli işlere sahip bireyler eşyalarını ona göre seçmeli bence ve fazla eşya almamalı.her şey sade olmalı ve en az hasar görecek türden seçilmeli.yatak odası çok yıpranır mesela taşımalrda.en güzeli çok fazla ayrıntı aksesuara girmeden döşenmeli evler.salonda vitrin gereksiz.koltuklar kullanışlı ve kolay taşınabilr olmalı.bunlar sadece taşınmada kolaylık olsun diye değil normal yaşantımızda da bize zorluk çıkarmaz.gösterişli çok fazla ıvır zıvırla dolu bi evden çok daha şık ve yaşanası bi ev oluşturmak en mantıklısı..
ben de eşyalarımı bu türden seçicem çünkü ne zamn nerde olacağmz belli değil.
size tavisyem;eşyalarınzda azaltma yapın.gereksiz gördğün şeyler varsa kullanmayın.
taşınmak zorundasınız bunu değiştiremiyoruz maalesef ve bu böyle sürüp gdecek madem alışmalısnız.eşyalarınız bu gidişle iyice eskirse o zamn dedğim şekilde yenilersnz..
yardmıcı bi bayan konusunda ben de hemfikirim...kolay gelsin

taşınmak göçebe yaşamak zor, ama askerin polisin işi de çok zor hele ki doğuda görev yapanların.. en önemlisi can sağlığı Allah can sağlığı versin gerisi boş..

canım bende sendenim bende bıktım artık taşınmaktan evleneli 5yıl oldu bu 6cı ev taşımam eşşim şimdi ben siteye taşınmak istiyorum diyor beni deli ediyor yani taşınırsam 7 ci evim olacak eşyalarım maf oldu ya ben eşya toplamaktan düzmekten bittim artık. Allah yardımcımız olsun artık ev alırsam evimin eşyalarını değiştirecem kople ama nezaman ev alırım bilmem ufukta evalama durumuda yok

oooff bebeğinle taşınmak okadar zor ki.
bende ank oturuyorum ilk kirada oturduk sonra lojman çıktı.benim ve eşimin ailesi ist.
tek başıma okadar zor oldu ki taşınmak.benim oğlumda 10 aylıktı ozaman.ailemden kimse yardıma gelmedi.
evimi uzun bi süre yerleştirememiştim.her yer heryerdeydi.
cnm allah yardımcın olsun.

bende bir ay içinde taşınacağım ve hamileyim
ay iyice korktum
bu evdev eve nakliyatta hibişeye dokunmuyosun çok kolay oluyo diyorlardı
öyle değil mi yoksa?

oooo daha yeni başlamışşın ben 9 yıda 7. evim bu bir ay oldu taşınalı son evim olmadığı kesin.önceden 1-2 günde toplardım eşyaları şimdi 3 çocuk artık yoruldum toplaması değilde açılması daha zor oluyor

tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim cevaplarınız için allah herkesin yardımcısı olsun desteğiniz beni cesaretlendiriyor hanımlar....

diyarbakırda nerdesin şu an yapabileceğim bişey varsa söyle çekinme ltfen ben hava lojmanlarındayım belki yardımım dokunur hakkında hayırlısı olsun

valla bir yıl içinde 3 kez ev taşıdım ilkinde bebeğim 3 aylıktı,3 ay sonra bir daha taşındık , 8 ay sonra bir daha taşındık ve haziranda bir daha taşınacağım kafamçokkarıştı bazen keşke kaplumbağa olsaydım diyorum :))

canım bende diyarbakırdayım kurtoğlunda gerçekten yardım olursa hazırım bebeğine falan bakabilirim

çok teşekkür ederim canım hallattik allah ın izniyle
sizin tgeklif etmeniz destekleriniz yeter allah hepinziden razı olsun bu gurbette siz arkadaşlar sayesinde yalnız olmadığımı anlıyorum tekrar teşekkürler

Back
X