Allah size sabır versin. Ben sizin kadar güçlü olamadım. Benzer şeyler yaşadım ve 31. Haftada gebeliğim sonlandı. Yaşamaz deniliyorduDaha sonra 6 saat bekledim. Ayağa kalk dediklerine adım dahi atmadan yoğun bakıma gittim o meleği göreyim diye. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki ona dokunmayı zor da olsa nefes alabilirken konuşmamızı eşimle bana nasip etti. Arkadaşlar evet kolları bacakları oldukça küçük hatta oksijen gitmediği için mosmordu… ama inanın bana benim ömrümde gördüğüm en güzel, en tatlı bebekti oğlum. Kafası küçücük, suratı küçücük, minicik el ayakları, minicik kulakları, saçları…. Ah ya rabbim bu çok ince çok ağır bir imtihan. Ama eğer başınıza gelirse Allaha dayanın ve ondan başkasının sakın sizi anlamasını beklemeyin. 09.02.2025 saat gece 12.30’da kalbi de durdu kuzumun. Kalbi durmadan 10 dakika önce babasıyla görmeye gittik ama görmememizi istediler. Bende güzel hatırlamak ve daha da mahvolmamak için o dokunduğum haliyle vedalşatım. Dediğim gibi raabim kimseleri evladı ile imtihan etmesin. Ama başınıza bir iş geldiği vakit rabbime dayanıp ona teslim olun. Korkmayın sakın Allah sabredenlerle beraberdir…
Rabbim yar ve yardımcınız olsun emin olun dua edeceğim. Korkmayın rabbim bize ve yavrularımıza değer verdiği için bu tür imtihanlardan geçiyoruz. Eğer ki ahiret yurdunda sonsuza dek beraber olmak nasip olacaksa inanın sabretmeye değer… şimdi ki durumunuz nedir? Ya da genetik testi yaptırdınız mı? Ya da bebeğin gelişimi kardeşi ile aynı seyretti? Rabbim yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah amin…Allah size sabır versin. Ben sizin kadar güçlü olamadım. Benzer şeyler yaşadım ve 31. Haftada gebeliğim sonlandı. Yaşamaz deniliyorduSizin durumlarınıza ek olarak ekstra kemikleşmeler tespit edilmişti. Yani farklı durumlarda vardı. Yutkunma refleksi yoktu. Genetik testler ve daha neler neler yapıldı. Bir sonuca varılamadı. Tekrarlar yada tekrarlamaz denmedi. Bizde risk alıp tekrar bebek yaptık. Şu an 25 haftayım fakat bebeğimde gelişim geriliği tespit edildi. Beyinde hafif sıvı tespit edildi. Tüm doktorlar başlangıç aşaması olabilir dedi. Çünkü bir önceki hamileliğimde bebeğimizin yamuk kemikleri 27. Haftada filan kendini ultrasonda göstermeye başlamıştı. Anlayacağınız kritik haftalara girdik. Şu an için tam olarak öyle bir durum olduğu söylenmedi ancak can sıkan durumlar dedi doktor.
Merhaba Allahım size sabır versin ben de şuan hemen hemen aynı durumdayım bizim hastalığımız farklı fakat yaşamla bağdaşmıyor deniyor ve yaklaşık 3 haftadır suyu bitik şekilde yaşıyor bebeğim. Yazdıklarınıza çok üzüldüm ama telkinlerinizi okumak iyi geldi çünkü doktorlar sonlandırmam için çok ısrarcı oldu bu gebeliği ilerletmek mantıksız, küveze bile girmez vs.. dediler. Psikolojik olarak çok zorlanıyorum ama devam ediyorum acı çekiyor mu diye de düşünüp üzülüyorum çünkü akciğerleri ve midesi çok şişti, suyu yok. Teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için.Daha sonra 6 saat bekledim. Ayağa kalk dediklerine adım dahi atmadan yoğun bakıma gittim o meleği göreyim diye. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki ona dokunmayı zor da olsa nefes alabilirken konuşmamızı eşimle bana nasip etti. Arkadaşlar evet kolları bacakları oldukça küçük hatta oksijen gitmediği için mosmordu… ama inanın bana benim ömrümde gördüğüm en güzel, en tatlı bebekti oğlum. Kafası küçücük, suratı küçücük, minicik el ayakları, minicik kulakları, saçları…. Ah ya rabbim bu çok ince çok ağır bir imtihan. Ama eğer başınıza gelirse Allaha dayanın ve ondan başkasının sakın sizi anlamasını beklemeyin. 09.02.2025 saat gece 12.30’da kalbi de durdu kuzumun. Kalbi durmadan 10 dakika önce babasıyla görmeye gittik ama görmememizi istediler. Bende güzel hatırlamak ve daha da mahvolmamak için o dokunduğum haliyle vedalşatım. Dediğim gibi raabim kimseleri evladı ile imtihan etmesin. Ama başınıza bir iş geldiği vakit rabbime dayanıp ona teslim olun. Korkmayın sakın Allah sabredenlerle beraberdir…
Merhaba bizde de nadir bi hastalık var amniyosentez temiz geldi array bekliyoruz o da temiz gelirse wes yaptırıcaz. Mutlaka wes yaptırın çünkü tek gen hastalığı olabilir. O yüzden tekrarlamış olabilirAllah size sabır versin. Ben sizin kadar güçlü olamadım. Benzer şeyler yaşadım ve 31. Haftada gebeliğim sonlandı. Yaşamaz deniliyorduSizin durumlarınıza ek olarak ekstra kemikleşmeler tespit edilmişti. Yani farklı durumlarda vardı. Yutkunma refleksi yoktu. Genetik testler ve daha neler neler yapıldı. Bir sonuca varılamadı. Tekrarlar yada tekrarlamaz denmedi. Bizde risk alıp tekrar bebek yaptık. Şu an 25 haftayım fakat bebeğimde gelişim geriliği tespit edildi. Beyinde hafif sıvı tespit edildi. Tüm doktorlar başlangıç aşaması olabilir dedi. Çünkü bir önceki hamileliğimde bebeğimizin yamuk kemikleri 27. Haftada filan kendini ultrasonda göstermeye başlamıştı. Anlayacağınız kritik haftalara girdik. Şu an için tam olarak öyle bir durum olduğu söylenmedi ancak can sıkan durumlar dedi doktor.
Şu an ki hamileliğimide 33. Haftada kaybettim. Bebekten ziyade anne babanın genetiğinin araştırılması gerekiyor. Ben ölümden döndüm. Sezeryandan 10 gün sonra pospartum kanama geçirdim. Hamilelikte karnım çok büyümüştü doğumdan 1 gün önce 3 buçuk kiloya Yakın su çekildi. Ertesi gün doğum başladı. Doğum sonrası rahmim çok büyüdüğü için kendini toplayamadı ve pıhtılı kanamam oldu. 10 ünite kan takıldı. İç organlarım zarar gördü. 2. Gebeliğimde sorunluydu. Bebeğimiz doğduktan sonra 5 saatte vefat etti. Ciğerlerindeki damarlar gelişmemiş. Benim 2 meleğim oldu artık bebek düşünmüyorum. Allah isteyene nasip etsin.Rabbim yar ve yardımcınız olsun emin olun dua edeceğim. Korkmayın rabbim bize ve yavrularımıza değer verdiği için bu tür imtihanlardan geçiyoruz. Eğer ki ahiret yurdunda sonsuza dek beraber olmak nasip olacaksa inanın sabretmeye değer… şimdi ki durumunuz nedir? Ya da genetik testi yaptırdınız mı? Ya da bebeğin gelişimi kardeşi ile aynı seyretti? Rabbim yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah amin…
Önceki bebeğimize herşeyi yaptırdık bir şey çıkmadı. Böyle durumlarda sadece anne baba genetiği önemli onu anlamış oldukMerhaba bizde de nadir bi hastalık var amniyosentez temiz geldi array bekliyoruz o da temiz gelirse wes yaptırıcaz. Mutlaka wes yaptırın çünkü tek gen hastalığı olabilir. O yüzden tekrarlamış olabilirAllah yardımcımız olsun. .
Anne babaya yapılacak bi test var mıymış biz de kromozom analizi yaptırmıştık 6 haftalık düşükten sonra. Sanırım bunda spesifik bulgular olduğu için bizim de wes yaptırmamız gerekecek hepsi temiz gelirse. Ben artık normal denemeye korkarım gibi geliyor ama elden başka bi şey gelmiyorÖnceki bebeğimize herşeyi yaptırdık bir şey çıkmadı. Böyle durumlarda sadece anne baba genetiği önemli onu anlamış olduk
Çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın Rabbim şifa versin hem bedenine hem ruhunaŞu an ki hamileliğimide 33. Haftada kaybettim. Bebekten ziyade anne babanın genetiğinin araştırılması gerekiyor. Ben ölümden döndüm. Sezeryandan 10 gün sonra pospartum kanama geçirdim. Hamilelikte karnım çok büyümüştü doğumdan 1 gün önce 3 buçuk kiloya Yakın su çekildi. Ertesi gün doğum başladı. Doğum sonrası rahmim çok büyüdüğü için kendini toplayamadı ve pıhtılı kanamam oldu. 10 ünite kan takıldı. İç organlarım zarar gördü. 2. Gebeliğimde sorunluydu. Bebeğimiz doğduktan sonra 5 saatte vefat etti. Ciğerlerindeki damarlar gelişmemiş. Benim 2 meleğim oldu artık bebek düşünmüyorum. Allah isteyene nasip etsin.
Anne ve babaya kendi kanları alınıp genetik bakılıyor.Anne babaya yapılacak bi test var mıymış biz de kromozom analizi yaptırmıştık 6 haftalık düşükten sonra. Sanırım bunda spesifik bulgular olduğu için bizim de wes yaptırmamız gerekecek hepsi temiz gelirse. Ben artık normal denemeye korkarım gibi geliyor ama elden başka bi şey gelmiyor
Allah razı olsun şu an hala hastanede yatıyorum ve Allah kimseye yaşatmasın daha bebeğimin mezarına gidemedim doğum yapalı 18 gün olduÇok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın Rabbim şifa versin hem bedenine hem ruhuna
Allah sabır versin inşallah hemen toparlarsınız fiziksel olarak da, kendinize iyi bakın gerisi hallolur inşallahAnne ve babaya kendi kanları alınıp genetik bakılıyor.
Allah sabır versin inşallah hemen toparlarsınız fiziksel olarak da, kendinize iyi bakın gerisi hallolur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?