Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben satan firmaları da aradım çoğu kişi kullanıomuş we gayet memnunlarmış
siwilceleri 1 haftada temizliomuş
bi sitede herşey ayrıntılı yazıo
gümüş suyu we sivilce tedavisi yazınca çıkıo nette

ahaa süper fikir kankam :lepi:
Tımam, hele bir sökeyim bi daha takmaycam
aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
:lepi: :lepi:
eneeee 40 tl yaa heryerini cekselerdi senin gibi gacım yaa bilmiyorumkismile
aslında fena durmuyor bildigin converse işte a.s
12-13 günde geldi..Şenizsağol balımmm

hmm dimekki çinden 12 13 günde geliyor
pandoranın aldıgı ürünler 1 haftada gelmiş :hulya:

Kuşum, o asitin oranını biz kendimiz ayarlayamayız kuzum lmaz:
eczacının dediği gibi, yanlış bi oranda mahvolur cildin akannehir
çünkü soyucu bir şey salisilik asit.
guclubacismile

nisanım buarada göz doktoruna gittim alerji baslamıs gözümün şişmesi ondanmış balım
kremle alakası yok ama sen yinede tedavi sürecinde sürme dedi boshayallersmile

kuzum benim ya, geçmiş olsun bebeğim. :teselli:
Benim de akşamları batıyor sağ gözüm sabah uyanınca geçmiş oluyor.:sm_confused:
Sanırım bilgisayardan dolayı oluyor benimki...

garnierin bi toniğinde war salisilik asit we ben kullandım hiçbi yan etkisi olmadı aksine ii yapıo cildi

Tatlım elbette iyi yapıyor zaten amacı sivilceli ciltleri düzeltmek kaydirigubbakcemile2
ama onun oranını biz kendimiz ayarlayamayız demek istiyorum.
kafamıza göre bişeylere karıştırmamalıyız
vereliniortak

tabi cnm orası öle
bu tür ürünlerde firmalar zaten kendileri ayarlıolar belirli oranlarda
gümüş suyunda da 3 çeşit yoğunluk war
15 ppm-25ppm-40ppm
ciltteki we vücuttaki duruma göre weriolar
satan sitede doktor noları war
arayıp cildine uygun olanı istiosun

ama bir de şöle bişe war rocouttan siwilce ilacı vücuda çok zararlı karaciğerin çalışmasını bozabilio ama insanlar onu gözlerini kırpmadan kullanıolar
bu ürün doğalmış zarar wermeden iileştiriomuş
tabi deneyip görmek lazım

ayyyyy bayilezemmmmmmmmmmm
bu havalar beni mahvediyor

Beni de tospikom...Fücudum şimşiş :1ninca: guclubacismile

Ben de Roaccutane kullandım canım...Ve de çok bilinçli şekilde kullandığım için de süper sonuç aldım. Karaciğer enzimlerim kötü etkilenmedi, zaten her ay kan tetkikleri yapılması şart. Hayatımda dönüm noktasıdır bu tedavi. Akneli cildim bebek gibi oldu, ötesi var mı...a.s
Bilinçli kullandıktan sonra tıbbi tedaviler kadar mantıklısı yok. İlaçların da hammaddesi bitkilerdir.
Elbette alternatif tıp ta olmazsa olmaz. Zaten ben de çok ilgiliyim ve pek çok yaptığım kullandığım şey var. :1rolleyes:
Ama etkisi kanıtlanmış bazı tedaviler de var ki, onları da kötüleyemeyiz, değil mi ?

kötüleme değil benm annem de kullandı o ilacı cildi bebek gibi oldu ama aradan 4 yıl geçti şuan eski siwilceleri tekrar çıkıo kalıcı bi çözüm değilmiş zaten doktor da öle demiş ama yine de ben korkuorum o tür ilaçlardan

aaaaaa bilmiyorumkismile
livo önceki sayfalara attım gümüş suyuyla ilgili açıklamaları cnm ordan okuyabilirsinn
okudum cnm simdi
ilk defa duyuyorum

evet melekom güzelim cildimizden de olabiliriz ...keşke kullanan birileri olsa

canlar bende sebamed ın ve neutrogena ın cilt bakım ürünlerini çok merak ediyorum

Tatlım, üzüldüm annen için.:gitme:
Fakat tedavi sonrası kullanılan ürünler çok önemli. Sivilceler geçti diye rahatlamamak lazım.

Bir de ilaç sonuçta cildin yapısını tamamen değiştirmiyor, benim tedavim biteli yaklaşık 6 ay kadar oldu, burnum gene yağlanmaya başladı mesela. Regl döneminde minik sivilce çıktı filan, ama dikkat ediyorum, yağsız cilt bakım ürünleri ve makyaj ürünleri tercih ediyorum. Önceden yaptığım hatalara düşmüyorum. a.s
Diğer taraftan, hiç tekrarlamayan pek çok vaka var çevremde, biri nişanlım, diğer iki kuzenim...Yıllar önce kullanmışlar, hala sivilcesizler. Umarım ben de öyle olurum...
:Saruboceq:

ablasının güzeli bu roc yaglı ciltleri kurutmak içinde kullanılabilir mi ? sadece sivilceli ciltlere yonelik birsey mı ?

tabi cnm insan insana değişio etkileri.
herkesim metabolizması aynı değil
annem de ne bilim öle etkilerini görünce
çok soğudum ben de o ilaçtan

Gacım son GG linkindeki Convers sahte kuzum. Burun kısmısı çok dar ve yamuk yapılmış sanki...[/B] :a015:

april senin siwilceler nasıldı pekii??
bnm öle çok siwilce sorunum yok ama küçük küçük çıkıolar sinir oluorum ancak çok yakından farkediliolar ama ellyince pütür pütür cildim
nasıl geçirsem,ne yapsam???

canolar sahte olanlar 20 tl konyada bi arkadasım almıstı
sadece yandaki converse yazan yuvarlak seyden belli oluyordu
gg.de sahteyse eger pahalı yav 40 50 bile
bilmiyorumkismile

canlar bende sebamed ın ve neutrogena ın cilt bakım ürünlerini çok merak ediyorum

Bitanem hangi ürünlerini merak ediyorsun, ben kullanmıştım Sebamed veya Neutrogena. kaydirigubbakcemile2

ablasının güzeli bu roc yaglı ciltleri kurutmak içinde kullanılabilir mi ? sadece sivilceli ciltlere yonelik birsey mı ?

Yok biriciğim kullanılmaz öyle. Çünkü aknelere etki ediyor cilt altından.:1no2:
ilk 2-3 ay tüm cilt altındaki iltihabı yüzeye vuruyor, sivilce-siyah nokta basıyor suratı.
Sonra kayboluyorlar, bikaç kat deri atıyosun filan. eyvahedigeldismile
Sivilcesiz bir cilde zaten doktor izin vermez, taahhüt filan imzalıyorsun, sıradan bir ilaç değil.
aşırı kuruma yapar, cildindem kuruluktan yaralar çıkar allah korusun bebeğim.
hassaslaşır başa çıkamazsın ablaların güzeli.
Şeniz

tabi cnm insan insana değişio etkileri.
herkesim metabolizması aynı değil
annem de ne bilim öle etkilerini görünce
çok soğudum ben de o ilaçtan

Tabi ki canım...Umarım annenin de cildi tekrar düzelir kuzum... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…