- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.721
:lepi: :lepi:ahaa süper fikir kankam :lepi:
Tımam, hele bir sökeyim bi daha takmaycamaklinialirimsmile sempatiksalakcinni
eneeee 40 tl yaa heryerini cekselerdi senin gibi gacım yaa bilmiyorumkismilehttp://urun.gittigidiyor.com/CONVERSE-BAYAN-AYAKKABI-BEYAZ-KISA-37-NUMARA_W0QQidZZ27305826
bakın gg de ki konverslere..
12-13 günde geldi..Şenizsağol balımmm
bu gümüş olayını bizim eczacımıza sordum..deriyi deler falan dedi bana yaaa..
bir de salisilik asiti millet toniklerine,vücut yıkama jellerine falan koyuyormuş belli oranlarda..
onu da sordum onada benzer bişey söyledi..sakat bi durum çıkar mı acaba..
nisanım buarada göz doktoruna gittim alerji baslamıs gözümün şişmesi ondanmış balım
kremle alakası yok ama sen yinede tedavi sürecinde sürme dedi boshayallersmile
garnierin bi toniğinde war salisilik asit we ben kullandım hiçbi yan etkisi olmadı aksine ii yapıo cildi
Tatlım elbette iyi yapıyor zaten amacı sivilceli ciltleri düzeltmek kaydirigubbakcemile2
ama onun oranını biz kendimiz ayarlayamayız demek istiyorum.
kafamıza göre bişeylere karıştırmamalıyız vereliniortak
ayyyyy bayilezemmmmmmmmmmm
bu havalar beni mahvediyor
ama bir de şöle bişe war rocouttan siwilce ilacı vücuda çok zararlı karaciğerin çalışmasını bozabilio ama insanlar onu gözlerini kırpmadan kullanıolar
bu ürün doğalmış zarar wermeden iileştiriomuş
tabi deneyip görmek lazım
Beni de tospikom...Fücudum şimşiş :1ninca: guclubacismile
Ben de Roaccutane kullandım canım...Ve de çok bilinçli şekilde kullandığım için de süper sonuç aldım. Karaciğer enzimlerim kötü etkilenmedi, zaten her ay kan tetkikleri yapılması şart. Hayatımda dönüm noktasıdır bu tedavi. Akneli cildim bebek gibi oldu, ötesi var mı...a.s
Bilinçli kullandıktan sonra tıbbi tedaviler kadar mantıklısı yok. ılaçların da hammaddesi bitkilerdir.
Elbette alternatif tıp ta olmazsa olmaz. Zaten ben de çok ilgiliyim ve pek çok yaptığım kullandığım şey var. :1rolleyes:
Ama etkisi kanıtlanmış bazı tedaviler de var ki, onları da kötüleyemeyiz, değil mi ?
aaaaaa bilmiyorumkismilehttp://urun.gittigidiyor.com/CONVERSE-BAYAN-AYAKKABI-BEYAZ-KISA-37-NUMARA_W0QQidZZ27305826
bakın gg de ki konverslere..
okudum cnm simdilivo önceki sayfalara attım gümüş suyuyla ilgili açıklamaları cnm ordan okuyabilirsinn
evet melekom güzelim cildimizden de olabiliriz ...keşke kullanan birileri olsaTatlım elbette iyi yapıyor zaten amacı sivilceli ciltleri düzeltmek kaydirigubbakcemile2
ama onun oranını biz kendimiz ayarlayamayız demek istiyorum.
kafamıza göre bişeylere karıştırmamalıyız vereliniortak
kötüleme değil benm de annem de kullandı o ilacı ama aradan 4 yıl geçti şuan eski siwilceleri tekrar çıkıo kalıcı bi çözüm değilmiş zaten doktor da öle demiş ama yine de ben korkuorum o tür ilaçlardan
Beni de tospikom...Fücudum şimşiş
Ben de Roaccutane kullandım canım...Ve de çok bilinçli şekilde kullandığım için de süper sonuç aldım. Karaciğer enzimlerim kötü etkilenmedi, zaten her ay kan tetkikleri yapılması şart. Hayatımda dönüm noktasıdır bu tedavi. Akneli cildim bebek gibi oldu, ötesi var mı...a.s
Bilinçli kullandıktan sonra tıbbi tedaviler kadar mantıklısı yok. İlaçların da hammaddesi bitkilerdir.
Elbette alternatif tıp ta olmazsa olmaz. Zaten ben de çok ilgiliyim ve pek çok yaptığım kullandığım şey var. :1rolleyes:
Ama etkisi kanıtlanmış bazı tedaviler de var ki, onları da kötüleyemeyiz, değil mi ?
canlar bende sebamed ın ve neutrogena ın cilt bakım ürünlerini çok merak ediyorum
ablasının güzeli bu roc yaglı ciltleri kurutmak içinde kullanılabilir mi ? sadece sivilceli ciltlere yonelik birsey mı ?
tabi cnm insan insana değişio etkileri.
herkesim metabolizması aynı değil
annem de ne bilim öle etkilerini görünce
çok soğudum ben de o ilaçtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?