- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.741
april senin siwilceler nasıldı pekii??
bnm öle çok siwilce sorunum yok ama küçük küçük çıkıolar sinir oluorum ancak çok yakından farkediliolar ama ellyince pütür pütür cildim
nasıl geçirsem,ne yapsam???
Tşk ederm bitanem güzel önerilerin için ben de dikkat edicemCanım benim tedaviye başlamadan önce cildim bir felaketti... :gitme:
Yanaklarım komple kocaman mor renkli sivilcelerle doluydu.
acıyordu hatta dokununca. kafamçokkarıştı
Doktorlar az sivilceli ciltlere vermiyolar bu hapı zaten kuzum.
Sana tavsiyem, yağsız cilt bakım ürünleri ve makyaj ürünleri kullanman (oil free fondoten-pudra vs)
Bitkisel diye her duyduğun şeyi yüzüne sürmemen. (ben o şekilde azdırdım sivilceleri. )
özellikle hiç bir yağı direkt yüzüne veya sivilcelerin üzerine sürme!
kantaronmuş, falanmış filanmış, yapma...
karaciğeri temiz tutmaya bak...
Tanrıçamın bu konuda bi sürü önerisi var, devedikeni tohumu çayı, şahdere otu çayı gibi...kaydirigubbakcemile5
Bir de sivilceli yerlere peeling/kese yapma, yayılmasına sebep olur...
http://urun.gittigidiyor.com/SALISILIK-ASIT-LAKTIK-ASIT-KIMYASAL-PEELING-TCA_W0QQidZZ26476324
salisilik ve laktik asitle ilgili
oranları da var..
Bitanem hangi ürünlerini merak ediyorsun, ben kullanmıştım Sebamed veya Neutrogena. kaydirigubbakcemile2
[/B]
Yok biriciğim kullanılmaz öyle. Çünkü aknelere etki ediyor cilt altından.:1no2:
ilk 2-3 ay tüm cilt altındaki iltihabı yüzeye vuruyor, sivilce-siyah nokta basıyor suratı.
Sonra kayboluyorlar, bikaç kat deri atıyosun filan. eyvahedigeldismile
Sivilcesiz bir cilde zaten doktor izin vermez, taahhüt filan imzalıyorsun, sıradan bir ilaç değil.
aşırı kuruma yapar, cildindem kuruluktan yaralar çıkar allah korusun bebeğim.
hassaslaşır başa çıkamazsın ablaların güzeli. Şeniz
tospikim hosgeldin olumunekankayizsmile alttasın gördüm
http://urun.gittigidiyor.com/SALISILIK-ASIT-LAKTIK-ASIT-KIMYASAL-PEELING-TCA_W0QQidZZ26476324
salisilik ve laktik asitle ilgili
oranları da var..
kaydirigubbakcemile5Şenizni dimek bahar ayım..yani nisan bahar ayı ya, onu demek istedim haaa..yanlış ahhma olmasın..sempatiksalakcinniŞenizBu iyi oldu Gacellam bahar gözlüm olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
Tospiiiikkk ses ver aşkom aklinialirimsmile
melegim komplesini merak ediyorum temizleyisinden tut nemlendiricisine kadar ...sanırsam bu 2 markada cilde zarar veremeden temizliyormuş
hadi cnm taahhüt filan mı imzalanıyor bilmiyorumkismile
korktum vallaha cnm ben şu yaglanmadan nasıl kurtulcam ooooof deli ediyor beni =( cildin parlamasından hiç hoslanmıyorum pudrayı surdukten 3-4 saat sonra cildim parlamaya baslıyor ...keşke kuru bir cildim olsaydı mafoldumben
Tşk ederm bitanem güzel önerilerin için ben de dikkat edicem
zaten ne kadar oynarsak o kadar zarar werioruz cilde
en iisi fazla üzerine düşmemek we bu ufak ayrıntıları cildimize uygulamak:1rolleyes:
melegim komplesini merak ediyorum temizleyisinden tut nemlendiricisine kadar ...sanırsam bu 2 markada cilde zarar veremeden temizliyormuş
hadi cnm taahhüt filan mı imzalanıyor bilmiyorumkismile
korktum vallaha cnm ben şu yaglanmadan nasıl kurtulcam ooooof deli ediyor beni =( cildin parlamasından hiç hoslanmıyorum pudrayı surdukten 3-4 saat sonra cildim parlamaya baslıyor ...keşke kuru bir cildim olsaydı mafoldumben
minikim hosgeldin nerelerdeydin aklinialirimsmile
tospikiiim nasılsın nasıl gidiyor canikom :1rolleyes:
minikim hosgeldin nerelerdeydin aklinialirimsmile
tospikiiim nasılsın nasıl gidiyor canikom :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile5Şenizni dimek bahar ayım..yani nisan bahar ayı ya, onu demek istedim haaa..yanlış ahhma olmasın..sempatiksalakcinniŞeniz
slmm güzeller ben geldimmmzemuszemus
eprilim ses baharımmmmmmmm :)
hbduk cnmŞenizŞeniz gezdim birazzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?