Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
TGCVN cnm bence sende burda cildimize göre denediğimiz
bitkisel seylerden yapabilirsin eger için rahat etmezse netten bakıp ondan sonra denersin
hem daha saf daha dogal a.s

Canım benim tedaviye başlamadan önce cildim bir felaketti... :gitme:
Yanaklarım komple kocaman mor renkli sivilcelerle doluydu.
acıyordu hatta dokununca. kafamçokkarıştı

Doktorlar az sivilceli ciltlere vermiyolar bu hapı zaten kuzum.
Sana tavsiyem, yağsız cilt bakım ürünleri ve makyaj ürünleri kullanman (oil free fondoten-pudra vs)
Bitkisel diye her duyduğun şeyi yüzüne sürmemen. (ben o şekilde azdırdım sivilceleri. )
özellikle hiç bir yağı direkt yüzüne veya sivilcelerin üzerine sürme!
kantaronmuş, falanmış filanmış, yapma...

karaciğeri temiz tutmaya bak...
Tanrıçamın bu konuda bi sürü önerisi var, devedikeni tohumu çayı, şahdere otu çayı gibi...kaydirigubbakcemile5

Bir de sivilceli yerlere peeling/kese yapma, yayılmasına sebep olur...

Bitkisel maskeler hususunda bu topikte Tanrıçamın tariflerine güvenebilirsin canım.
Zaten o direkt yağ sürün filan demiyor. o da karşı o yağlara. Sadece vücuda kullanıyoruz yağları...
:icecream:

Tşk ederm bitanem güzel önerilerin için ben de dikkat edicem
zaten ne kadar oynarsak o kadar zarar werioruz cilde
en iisi fazla üzerine düşmemek we bu ufak ayrıntıları cildimize uygulamak
:1rolleyes:

melegim komplesini merak ediyorum temizleyisinden tut nemlendiricisine kadar ...sanırsam bu 2 markada cilde zarar veremeden temizliyormuş

hadi cnm taahhüt filan mı imzalanıyor bilmiyorumkismile
korktum vallaha cnm ben şu yaglanmadan nasıl kurtulcam ooooof deli ediyor beni =( cildin parlamasından hiç hoslanmıyorum pudrayı surdukten 3-4 saat sonra cildim parlamaya baslıyor ...keşke kuru bir cildim olsaydı mafoldumben

Bu iyi oldu Gacellam bahar gözlüm olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

Tospiiiikkk ses ver aşkom
aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile5Şenizni dimek bahar ayım..yani nisan bahar ayı ya, onu demek istedim haaa..yanlış ahhma olmasın..sempatiksalakcinniŞeniz
şeker livitom yukarıdaki linke bak..salisilik asit olayını araştır istersen sana yanıt verebilir..
ayrıca bende garnierin salisilik asit içeren temizleme jelini kullanıyorum pek bi memnunum,çok ferahlatıyor..

Tşk ederm bitanem güzel önerilerin için ben de dikkat edicem
zaten ne kadar oynarsak o kadar zarar werioruz cilde
en iisi fazla üzerine düşmemek we bu ufak ayrıntıları cildimize uygulamak
:1rolleyes:

Kesinlikle öyle kuzum...
Akşamları iyice temizleyip yatmak ve gündüzleri yağsız matlaştırıcı bir nemlendirici kullanmak, yazın da güneş koruyucu, göz çevresine de iyi bir krem yeterli...
Ben gece kremi olayına karşıyım mesela, cilt gece zaten yenileniyor, kreme hiç gerek yok. cildi yoruyor...
haftada 1 kil maskesi, gerekli oldukça da buruna peeling..
Bir de Tanrıçamın mühteşem meyve-sebze maskeleri var, onlar zaten çok yararlı...
Ama haftada 1 den fazla yapmıyorum ben
a.s

Aşkom, ben bu iki markaya da sempati duyuyorum ama sonuçta market markası, çok mucizevi sonuçlar beklememek lazım.
Sebamed'in bazı ürünlerini fazla pahalı bulsam da, temizleyicileri güzeldi.
Neutrogena'nın da oil free nemlendiricisini çok seviyorum.a.s

Bitanem ama iyi tarafından bakarsan, yağlı olmasına rağmen sivilcen yok maşallahhh
bu da demek oluyor ki, yaşlanma etkileri çok geç görülecek sende. kuru cilt çok çabuk kırışır çünkü
Şeniz

minikim hosgeldin nerelerdeydin aklinialirimsmile

tospikiiim nasılsın nasıl gidiyor canikom :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile5Şenizni dimek bahar ayım..yani nisan bahar ayı ya, onu demek istedim haaa..yanlış ahhma olmasın..sempatiksalakcinniŞeniz

Bahar ayusu sempatiksalakcinni
ahahhhhaha alemsin Gacellam
-tatlicadiarzu-

slmm güzeller ben geldimmmzemuszemus

Hoşgeldin minikoların en miniği opuyorumnanaktan

eprilim ses baharımmmmmmmm :)

sesss sess evaaat-tatlicadiarzu-

napıyon tospiş yaaa..gamyoncuiremsu

TCGVN, o gümüşsuyu sitesini özelden atarmısın bana canım..merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…