- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #20.921
aklinialirimsmilelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
sevdicemmm olsun bi dene ya ..
haftayaya da sonraki hafta yeni incinin fabrikasına gidicem ..
cartiyet istiyom bady doll istiyom ..
seksi olmak istiyom ..
ben gidiyom sanırsam hormonlarım gene hareket ediyo sempatiksalakcinni
güle güle kullan meleem aldıklarını
2 hafta oldu recimimi bozmadım almıyom kozmetikk 1 liralık bilem bayanssulusmile
saol bebem gördüm çok ciciler! aprim lorealin pudrasıyla ilgili bilgin varmı?
aklinialirimsmile cartiyer he, yakışır kuzuma! Ben yeni inci pek sevmem ama, umarım güzel bişi bulursun bebem kaydirigubbakcemile2
allah sana kara kaşlı kara gözlü bir sevdicek nasip etsin süpaneke dinimiz amin! :Saruboceq: -tatlicadiarzu-
kuzum ben de gerekli şeyler aldım hep sağlık kontenjanından gamyoncuiremsu sempatiksalakcinni
ve tüm ayakkabı tükkanlarını gezdim çok güzel yeni sezonlar
bir o kadar da uçuk fiyatlılar... ohaoldumsmile
Bebeğim toz pudrasını bilmiyom ama mineralli true match kullanıyorum beğeniyorum kuzum.bayanssulusmile
Kızlarr bugün ilk kez ana ve babamlan takıldım zpora gittimsempatiksalakcinni
40 dk tempolu yürüyüş 50 dk spor aletlerine bindim ficutumun her yeri çalıştı anam insan düzenli vakit ayırsa mikemmel olur.
Teyzeler de vardı bön bön bana bakıolar biri dayanamadı a kızım senin nene spor yapmak didikaydirigubbakcemile3 sanki spor sadece şişmanların işi ya.
Tospik anacım hayırlı işler mart ayını da geçtik ama sana 4 mevsim bahar maşallah:lepi:
he kuzum bana her ay mart:)
evlenmem gerek artıkın aklinialirimsmile
Kızlarr bugün ilk kez ana ve babamlan takıldım zpora gittimsempatiksalakcinni
40 dk tempolu yürüyüş 50 dk spor aletlerine bindim ficutumun her yeri çalıştı anam insan düzenli vakit ayırsa mikemmel olur.
Teyzeler de vardı bön bön bana bakıolar biri dayanamadı a kızım senin nene spor yapmak didikaydirigubbakcemile3 sanki spor sadece şişmanların işi ya.
Tospik anacım hayırlı işler mart ayını da geçtik ama sana 4 mevsim bahar maşallah:lepi:
bebişim sezon başı kazık oli hep ..
temmuzda normale döner..
vlla kuzum yeni incinin modelleri bana cug oturuyo ..
diğer markalarla anlaşamıyoruz..
o yüzden safi yeni inci alıyorum ben ..
max factor yıllarca kullandım ortalama bi ürün bence
1 yılı geciktir estee lauder kullanıyom
artık değişmemde sanırsam
Efferim kuzucuma...olumunekankayizsmile
Ben şuan üst bacaklarıma bakıp bakıp şoklara giriyorum. akannehir
Ne ara bu kaa kalınlaştınız la siz! kafamçokkarıştı Tımam koca kış ben besledim sizi ama artık kontrolsüz olmaya başladınız hoşşikler! :mymeka:
Yüzmek istiyorum...Ama havuzlar hep dolu mafoldumben...Furucam kendisimi...:umursamaz:
Çok kazık tospikim çok! :umursamaz:
Fücuduna oturuyosa sorun yok balım, güle güle giyin:lepi:
Ben de fondöten arayışı içindeyim. Haytaımda hiç alıp kullanmadım. Barbara bort almıştım kaç sene önce ölece duruyor.
Aklımda max factor ve beyu var. Bu ara beyu'ya dadandım aldığım ürünlerde hayal kırıklığı yaşamadım, ama fondöteni nasıldır bilemiciimkaydirigubbakcemile2
Aprılım aynı sorun bende de var ya üst bacaklarımı biraz inceltmem lazım çok zor bölgesel zayıflamak:umursamaz:
Tam sezonu tabi havuzlar feci kalabalık oluyor yaa İstanbul'da daha beterdir tabi. 1-2 haftaya açarım ben deniz sezonunu
Ben de fondoten arıyorum islom.zemuszemus
Lancome'dan alacağım kesin gibi ama daha vakti var. Bir düğün için alacağım ya, önceden almayayım da taze olsun di mi...a.s
Beyu'nun tam ismi bilmiyorum ama Light bişi ismi olan bir fondoteni güzelmiş diye okudum bi yerlerde yavrum.:hulya:
Sorma yavrum. İstanbul denizine girilemeyen bir şehir olduğu içün, bizim o şansımız da yok... guclubacismile
Tospikim kaldık başbaşa boshayallersmile sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?