Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aklinialirimsmile cartiyer he, yakışır kuzuma! Ben yeni inci pek sevmem ama, umarım güzel bişi bulursun bebem kaydirigubbakcemile2
allah sana kara kaşlı kara gözlü bir sevdicek nasip etsin süpaneke dinimiz amin! :Saruboceq: -tatlicadiarzu-

kuzum ben de gerekli şeyler aldım hep sağlık kontenjanından gamyoncuiremsu sempatiksalakcinni
ve tüm ayakkabı tükkanlarını gezdim çok güzel yeni sezonlar
bir o kadar da uçuk fiyatlılar...
ohaoldumsmile

Kızlarr bugün ilk kez ana ve babamlan takıldım zpora gittimsempatiksalakcinni
40 dk tempolu yürüyüş 50 dk spor aletlerine bindim ficutumun her yeri çalıştı anam insan düzenli vakit ayırsa mikemmel olur.
Teyzeler de vardı bön bön bana bakıolar biri dayanamadı a kızım senin nene spor yapmak didikaydirigubbakcemile3 sanki spor sadece şişmanların işi ya.

Tospik anacım hayırlı işler mart ayını da geçtik ama sana 4 mevsim bahar maşallah:lepi:

bebişim sezon başı kazık oli hep ..
temmuzda normale döner..

vlla kuzum yeni incinin modelleri bana cug oturuyo ..
diğer markalarla anlaşamıyoruz..
o yüzden safi yeni inci alıyorum ben ..

Bebeğim toz pudrasını bilmiyom ama mineralli true match kullanıyorum beğeniyorum kuzum.bayanssulusmile

Ben de fondöten arayışı içindeyim. Haytaımda hiç alıp kullanmadım. Barbara bort almıştım kaç sene önce ölece duruyor.
Aklımda max factor ve beyu var. Bu ara beyu'ya dadandım aldığım ürünlerde hayal kırıklığı yaşamadım, ama fondöteni nasıldır bilemiciimkaydirigubbakcemile2

he kuzum bana her ay mart:)
evlenmem gerek artıkın aklinialirimsmile

he kuzum bana her ay mart:)
evlenmem gerek artıkın aklinialirimsmile

İlgiglilere duyrulurkaydirigubbakcemile2
Seni zaten nası rahat bırakmışlar bilmem ama kesin kabahat sen de üzümün çöpü armutun sapı kap artık bir tanesini sapsız olanı napcan gııkaydirigubbakcemile3

Efferim kuzucuma...olumunekankayizsmile
Ben şuan üst bacaklarıma bakıp bakıp şoklara giriyorum. akannehir
Ne ara bu kaa kalınlaştınız la siz! kafamçokkarıştı Tımam koca kış ben besledim sizi ama artık kontrolsüz olmaya başladınız hoşşikler! :mymeka:
Yüzmek istiyorum...Ama havuzlar hep dolu mafoldumben...Furucam kendisimi...
:umursamaz:

bebişim sezon başı kazık oli hep ..
temmuzda normale döner..

vlla kuzum yeni incinin modelleri bana cug oturuyo ..
diğer markalarla anlaşamıyoruz..
o yüzden safi yeni inci alıyorum ben ..

Çok kazık tospikim çok! :umursamaz:
Fücuduna oturuyosa sorun yok balım, güle güle giyin
:lepi:

max factor yıllarca kullandım ortalama bi ürün bence
1 yılı geciktir estee lauder kullanıyom
artık değişmemde sanırsam

O kadan memnunum diyosun bilmiyorumkismile
Benim cildim yağlı ve gözeneklerim belirgin kuzum uyar mı dersin bana da almışken içime sinsin paraya değsin diyorum

Aprılım aynı sorun bende de var ya üst bacaklarımı biraz inceltmem lazım çok zor bölgesel zayıflamak:umursamaz:
Tam sezonu tabi havuzlar feci kalabalık oluyor yaa İstanbul'da daha beterdir tabi. 1-2 haftaya açarım ben deniz sezonunu

Ben de fondoten arıyorum islom.zemuszemus
Lancome'dan alacağım kesin gibi ama daha vakti var. Bir düğün için alacağım ya, önceden almayayım da taze olsun di mi...a.s
Beyu'nun tam ismi bilmiyorum ama Light bişi ismi olan bir fondoteni güzelmiş diye okudum bi yerlerde yavrum.
:hulya:

Sorma yavrum. İstanbul denizine girilemeyen bir şehir olduğu içün, bizim o şansımız da yok... guclubacismile

yok be islandım
kısmet yok ki çöp sap diyim ..
bi yerde gizlendi bekli ksımetim herhal
ceeeeeeee yapcak beni ..

eprilim uymaz mı hemde cug diye uyuyo yeni inci bir numeroooooooooo bana göre tbe ..

islandım bi sevil ya da tekin acarda dene kuzum ..
çok memnunum gerçekten çünkü şey gibi durmi kalıp gibi ..
doğal duri ..

Ben de mezuniyet için kullanacağım. Bakarsın istemeye gelen felan olur sürünürümsempatiksalakcinni Büyüdük artık di mi ama lazımhihoyyyt
Ben araştırma içindeyim daha beyu güzel diyolar canom gecen %50 indirimden baya ürün aldım fondoten de alıp kenara atsana ucuzken salak kafam işte:mymeka:

Şimdilik çıkıyorum canlar uğrarım yineopuyorumnanaktan

naapıyonuz kızlar..opuyorumnanaktan
eprılcıım..güle güle sürüştür cicişlerini..zemuszemus
tospiş sen ne ettin gülüm?..libidon tavandaymışşşş..aklinialirimsmile

Ben Neskave içiyom tospikim

Gacellam teşkürler bebişim zemuszemus opuyorumnanaktan

Akitom hoşgeldinnn
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…