Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

yok canım benımki luxell kayseri markası
eşim burdaki fabrikasından almış getirmiş bana
eve getirdi boyle bön bön baktım yuzune
ne gerenk vardı diye
birkaç defa denedim beceremedim
şimdi elim ayağım oldu çok seviyorum
valla annenin yerinde olsam bende çok üzülürdüm ama halletmişsiniz
kaydirigubbakcemile5
begendim canım begenmezmiyimŞeniz
bi cümle ezberliorm böle kafamdan tekrar ediorm
ederken buraya yazıor mesela şu anda
le preface d'Hernani,il definit le romantisme comme le riberalisme en litterature.
ezberledim,bida töbe unutmam delikafadulden

o ne demek kıııı
anam cok türk kaldım olaya
kafamçokkarıştı

hernani menifetosu romantizmi,liberalizm olarak tarif etmiş : sonra bi sayfa kaydirigubbakcemile3

Kızlar KPSS başvurusu yaptınız mı?
Ben lisans mezunları için olana gireceğim sınav ücreti ne kadar yatırmam gerekiyor?
Ben 75 diye biliyordum, ama ağbim ısrarla 55 yatırılacağını söylüyor. İngilizce için para yatırmama gerek yokmuşbilmiyorumkismile
Bilgisi olan var mı?

alsanaalsanasmilebu viktor yokmu bu viktooorrr Hugo olanalsanaalsanasmile
napmış sefil heriffkafamçokkarıştı

valla kuzum eşim girecek ama yatırdımı bilmiyorum
:uhm:

Başvuru ücretleri:
Ücreti :
1. Oturum için: 35 TL
2. Otur için: 55 TL
3 Oturum için : 75 TL
4 Oturum için : 95 TL

boyle diyor canım sen kaç oturuma gireceksin

Nazom onu ben de gördüm canım, çok bilgim yok anlayamadım.
Cumartesi sabah oturumu mecburi.
Pazar sabah oturumuna gireceğim, öğleden sonraki oturuma da girmem gerekiyor mu :uhm:

Nazom onu ben de gördüm canım, çok bilgim yok anlayamadım.
Cumartesi sabah oturumu mecburi.
Pazar sabah oturumuna gireceğim, öğleden sonraki oturuma da girmem gerekiyor mu :uhm:

bölüm neydı senın
cumartesi sabah oturumu herkes için ortak

bi cümle ezberliorm böle kafamdan tekrar ediorm
ederken buraya yazıor mesela şu anda
le preface d'Hernani,il definit le romantisme comme le riberalisme en litterature.
ezberledim,bida töbe unutmam delikafadulden

Vay anasını sempatiksalakcinni...Anladım ama minim sen yazmadan :lepi:
valla, söktüm ben bu dili
:lepi:

Kuşum ben de 3 oturuma gircem 75 yatırcam yarın... eyvahedigeldismile

Kızlar bugün Watsons dan aldıklarım
Dove ısıya karşı koruyucu kofre 10 TL
Signal 1+1 diş fırçası 6 TL
facelle intim mendil 4 TL
Watsons Susam Sokağı kutulu 100 adet makyaj temizleme pamuğu 1.5 TL ya şaka gibi, çok güzeller hem de.
Isana Lip Stick 2 TL
Prokudent Diş ipleri 2 şer TL
boshayallersmile opuyorumnanaktan zemuszemus

Evet canım cumartesi ingilizce hariç zorunlu ben ingilizceye de gireceğim.
Bölümüm iktisat.

KPSS CUMARTESİ SABAH OTURUMU

(Sınav süresi 120 Dakika) + ( Yabancı Dil 60 Dakika )

a) Genel Yetenek
b) Genel Kültür bölümleri

KPSS'ye başvuran herkes bu oturumlara katılır. Yalnızca "Yabancı Dil Sınavı"na katılmak zorunlu değildir. KPSS başvurunuzda katılmak istiyorum derseniz, sabah oturumunda yabancı dil sınavına da girersiniz. Yabancı Dil Sınavına girmeniz KPSS sonucunda hesaplanacak puan sayınızı arttıracağından bu sınavı almanızı öeriyoruz. İngilizceniz hiç olmasada bu sınavı almanız tavsiye edilir.

KPSS CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA OTURUMU

(Sınav süresi 150 Dakika)

a) Eğitim Bilimleri

Cumartesi öğleden sonra yapılan oturuma sadece öğretmen adayları girebilmektedirler. Öğretmen adayı olmayanlar bu sınava giremezler.

KPSS PAZAR SABAH OTURUMU

(Sınav süresi 210 Dakika)

a) Hukuk
b) İktisat
c) İşletme
d) Maliye
e) Muhasebe

Pazar sabah oturumuna "Lisans son sınıf öğrencileri ya da Lisans mezunları" girebilirler. Bu 5 alanla ilgili sorular karşınıza çıkar. İstediğiniz alanın sorularını yapabilirsiniz. İstemediklerinizi boş bırakabilirsiniz. Hepsini yapmanız, cevaplandırmanız hesaplanacak puanlarınızı arttıracağından avantaj sağlar size.

KPSS PAZAR ÖĞLEDEN SONRA OTURUMU

(Sınav süresi 210 Dakika)

a) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
b) Ekonometri
c) İstatistik
d) Kamu Yönetimi
e) Uluslararası İlişkiler

Pazar öğleden sonra oturumuna "Lisans son sınıf öğrencileri ya da Lisans mezunları" girebilirler. Bu 5 alanla ilgili sorular karşınıza çıkar. İstediğiniz alanın sorularını yapabilirsiniz. İstemediklerinizi boş bırakabilirsiniz. Hepsini yapmanız, cevaplandırmanız hesaplanacak puanlarınızı arttıracağından avantaj sağlar size.

AÇIKLAMA: KPSS Kılavuzunda kadrolar bulunmaktadır. Bu kadroların altında puanların nasıl hesaplanacağı açıklanmaktadır. Örnek vermek gerekirse "Kaymakamlık" isteyen birinin Pazar öğleden sonra yapılacak oturumda mutlaka "Kamu Yönetimi" sorularını cevaplandırması gerekmektedir. Ancak yine pazar öğleden sonra yapılan oturumda "Ekonometri" sorularını cevaplandırması kendisine "Kaymakamlık" için hiçbir avantaj sağlamayacaktır. Bunlardan birini alması zorunlu iken diğerini alması zorunlu değildir. Sizde tercihlerinize göre hangi oturumlara gireceğinizi, hangi alandaki soruları cevaplandırmanız gerektiğini önceden kılavuz yardımıyla belirleyebilirsiniz.

alıntıdır

Vay anasını sempatiksalakcinni...Anladım ama minim sen yazmadan :lepi:
valla, söktüm ben bu dili
:lepi:

Kuşum ben de 3 oturuma gircem 75 yatırcam yarın... eyvahedigeldismile
Aprılım pazar 2 oturuma da girmemiz lazım heralde di mi?bilmiyorumkismile

Kuşum ciclerini güle güle kullan.
Dove'un spreyini sakın fazla kaçırma ben aldım kullanamıyorum. İlk kullandığımda çok mu sıktım farketmedim saçlarımı bir türlü kurutamamıştım 1 kilo yağ var gibiydi. Bir daha yıkamaya üşendiğimden sabah gidip fön çektirmiştim.kafamçokkarıştı
Sen beğenecek misin bakalım.

topraam hasret kaldım gul yuzune beyaaopuyorumnanaktan
gule gule kullan canikom aldıklarını

Nazom çok güzel bir açıklama oldu bitanem teşekkürler!
Ben, Cumartesi 1. oturuma,
Pazar 2 oturuma da gireceğim. ıktisat ve Uluslararası ılişkiler yapacağım...
eyvahedigeldismile

Nazomm:asigim: nasıl da uğraşmış kıyamam çok teşekkür ederim bitanesiopuyorumnanaktan
Çaktım olayı zorunlu değil, ama puan açısından avantaj sağlıyor.
Ben sınava hiç hazırlanmadım öylesine gireceğim deneme sınavı niyetine eyvahedigeldismile

Evet balım. a.s
Pazar günü ikisine de gireceğim ben. Eğer avantajlı olmak istersen sen de ikisine de gir kuzum. 2. oturumdan istatistik veya ÇEKO yapabilirsin ve işletme.bilmiyorumkismile
Ben de alanım olmamasına rağmen 1. oturumdan İktisat ve İşletme yapacağım. Puan olsun diye. İİBF uluslararası ilişkiler mezunları onları da yapacak çünkü.
guclubacismile

topraam hasret kaldım gul yuzune beyaaopuyorumnanaktan
gule gule kullan canikom aldıklarını

Ben de çok özledim nazom seni...Neler yaporsun bakim? :1hug:

Ben de hiç çalışmadım kuzum napçaz yaa offf :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…