- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.541
bitsin aryık üniversiteli olayım sen gibihihoyyyttamam kuzu çektircek birini bulunca giyer resim çektiririmmdelikafaduldensempatiksalakcinni
cnm allah kolaylık evrsinn çok zor biliyorum ama az kaldı inş biticek yakında:1huglumunekankayizsmile
:lepi:hihoyyytsırnaşık şeyyupiiiiihihoyyytdelikafadulden
hiç mi eklemedim şaşkaloz:mymeka:sen:1shok:bizedelikafaduldenresimakannehirbu bir rüya olmalı
ben kova sevgilim yengeç bu ne oli:uhm:Hava ateş hmmm aklinialirimsmile erzumla aynı olduk yuppi hihoyyyt
toprak su: çok bereketli bir ilişki 30 tane kızanınız olabilü aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
eveet şimdi anladııım :kafasındaampulyananüyesmili: -tatlicadiarzu-
mesela bir ateş ile su grubu anlaşamaz değil mi ? su ateşi söndürür kanka :1no2: -tatlicadiarzu-
aayy çok akıllı birisiyim, hemen kaptım işi :lepi: sempatiksalakcinni şakkıdı
valla mı kız yaşasııın hihoyyyt
ceylo kız sınavım var falan yazıyonuz yya üniversite yıllarım aklıma geliyor çok özlüyorum yaaa
ne güzeldi
az sabahlamadık eerrtesi günkü sınava muhabbetten:)))
deme ya valla mı:1shok:
bi de yükliycem diye bizim yerimize kendi bağırıp seviniyodelikafadulden :roflol: sırnaşık şey
:
hayılı olsun canım bitmiş halini merakla bekliyorumKumaşlarımı aldık bugün sevdiceğimlen
Renkler çok belli değil kuzular ama bu tonlarda işte
Mavi olan ipek tafta onu balo elbisesi için kullanacağız.
Krem olan şanel. Kep töreni için vücuda oturan dizüstü bir elbise olacak
[/url][/IMG]
ablacım çok ama çook sevindimsositosositohihoyyythayırlı olsun bitanemizne değil kız bitti bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anacığım bana çanta almış:asigim:
[/url][/IMG]
bitsin aryık üniversiteli olayım sen gibihihoyyyt
:lepi:hihoyyytsırnaşık şey
hiç mi eklemedim şaşkaloz:mymeka:
ben kova sevgilim yengeç bu ne oli:uhm:
bende bi an önce kazansamda bugünleri yad etsemsempatiksalakcinnibenneyaptımki
sen kalem ol ben de kağıt yaz beni ceylom ceylom
çiz beni ceylom ceylom çööz beni ceylom ceylommmm
ahhh beni beniiiiiii
kızlar ilk buraya yazmak istedim , ilk sizin haberiniz olsun istedim;
Ali geliyoooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Komutan izin vermiş şu an yoldaymış.
april başvuru tarihi uzatılmışşşşşşşhihoyyythihoyyyt
sefkilim söyledi sana müjdeyi vermeye geldiimmm
gidyom birazdan gelcem geçmişe bakcamsırnaşık şey
Kumaşlarımı aldık bugün sevdiceğimlen
Renkler çok belli değil kuzular ama bu tonlarda işte
Mavi olan ipek tafta onu balo elbisesi için kullanacağız.
Krem olan şanel. Kep töreni için vücuda oturan dizüstü bir elbise olacak
Savcıya gitmek falan bi moka yaramıyo.ay sussssssssırnaşık şeysırnaşık şeybilmiyorumkismileşutarafagitti sırnaşık şey
lan miçlik yapma gece gece koptum:)))fırlama ya:)))
ama anama kalsa dünyanın en pasaklı kızıyım kanka..pasaklı sali ben:smiley-cool:
ohaoldumsmile:1shok:
bende kartımı iptal ettirdim..kart kullanmakmı aman aman tövbe:sinifsinif:
sana geçmiş olsun diyim kankamolumunekankayizsmileüzüldüm ama olan olmuş,,savcıya git anlat derdini,işallah yakalanır her kimse..
allah rahatlık versin islom..bakarım albüme şekerli sütüm..Şeniziyi geceler..
evet ne yazık ki biberim ben yabancı sitelerden çok alısveris yapıyorum güvenli olan olmayan o yuzden oldu (yani salaklıgımdan) =(
tanrıcam kankam sen en iyisi yapmıssın en mantıklısı o zaten paran varsa nakit alacaksın ...böldürme fln derken insan kendinden geçiyor ihtiyacı olmayan seyleride alıyor
Livom aman diyim nette kullanma asıl kartı. Ben yıllardır sanal kart yaptım kendime onu kullanıyorum hiçbir sorun olmuyor canım.kanka sorma bu ay ki kredi kartı ekstresinde yaklasık 105 usb lık bir yerden cekim oldugunu gordum ...çekilen yerin isime netten baktım arastrıdım ne goreyim sadece ben degilmişşim dolandıran kaç kişilerin basına gelmiş
yrna kartımı iptal ettircem ...artık kart flnda kullanmam =(
Evet kuzum deneme yapma şart uygun bir günde yapıp göstercem size onay çıkarsa sizden yaparım:lepi:o zaman mutlaka deneme yap bizle paylaş kuzumkaydirigubbakcemile5
hırsıza kilit dayanırmı be anamkapıdan kovuyon bacadan giriyolar:umursamaz:
sana bi kıyak yapıyım o zaman..bak domatez yerine snei atıyorum:tomato:gözünü bi açıcaksın evdesin..hoooppp:tomato::tomato: nası fırlattım ama seniguclubacismile
Tospikim çok güzeller ya en çok da ayakkabının rengine bayıldım güle güle giy. Zevkli hatınsun anacım
kızlar ilk buraya yazmak istedim , ilk sizin haberiniz olsun istedim;
Ali geliyoooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arzummm naekadan heycanlandım anlatamam ayy gözün aydın bitanem ya.izne değil kız bitti bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kalkmış mı sanmam bea bakacam senin için. Valla çok güzel bu ürünü normal eyelinerdan daha uğraştırıcı geliyor ama bana elim çok alışkın değil diye heralde.ısland jel aylaynır arıyom kalkmış la üretimden yok dedilr
kumaşlar tam senlik süpeerrr
Sağol bebeğeemmopuyorumnanaktanoy çantasını yidiğim çok güzel
Ceylom çok teşekkürler bitanem.hayılı olsun canım bitmiş halini merakla bekliyorum
ablacım çok ama çook sevindimsositosositohihoyyythayırlı olsun bitanem
güle güle kullan canım çok güzelmiş:dance:
Anaaaaaaam anaaaaaaaaaam :lepi: :lepi:
Ne süpersonik bir haberdir yarebbim :Saruboceq: sositososito alkisalkisalkis
haydi geleneksel halayımıza bağlayak hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
İvit kuzum yarın için liseden sıra nosu aldım umarım yarın hallederim de kurtulurum of yıldım valla! akannehir
Canım çok beğendim kumaşlarını, çok güzel olacak inşallah! çantan da çok hoş... opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3tşk ederim bebekim beğenmene sevindimmopuyorumnanaktan:1hug: o da seni öpüyo ablasııkaydirigubbakcemile3:roflol:
askerlikte böyle bir şey olduğunu demişti eşimkızlar ilk buraya yazmak istedim , ilk sizin haberiniz olsun istedim;
tnikon..pis etiketçi.alsanaalsanasmile..sen duuur duuur..yasakkelime
uff çok güzel çekiyorsun eyelineri:lepi:Oriflame jel eyelinerla yaptığım makkajzemuszemus
Bugün sade takıldım
resimler hazır tanrıça gelsin eklicembayanssulusmile
ay deme ben de heyecan yaptım şimdidelikafaduldenheycan yaptııımmmm:roflol::sm_cool:hihoyyyt
Aprılımm çok sağol kuzumopuyorumnanaktan
Sen de entari diktirceydin noldu başladınız mı?
Şükür parayı yatırabilmişsin canım. Sıra nosumu mokunu çıkardılar iyice ben direk yaptırmıştım kaydımıakannehir
bana şarkı beseteledinboshayallersmile:lepi:ŞenizŞeniz
Anaaaaaaam anaaaaaaaaaam :lepi: :lepi:
Ne süpersonik bir haberdir yarebbim :Saruboceq: sositososito alkisalkisalkis
haydi geleneksel halayımıza bağlayak hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
[B
Arzummm naekadan heycanlandım anlatamam ayy gözün aydın bitanem ya.
Bitirmişsiniz ne güzel valla o heycanı bilirim eskiye götürdün beni. İlk 1 hafta inanamamıştım bittiğine ee hadi ne zaman gidiyon izin bitiyor diye bekliyordum.
Gercekten çok zor ama sayılı gün dedikleri böyle bitiyor sonunda. Allah başka ayrılık vermesin.
Kalkmış mı sanmam bea bakacam senin için. Valla çok güzel bu ürünü normal eyelinerdan daha uğraştırıcı geliyor ama bana elim çok alışkın değil diye heralde.
Kumaşlara bayıldım kuzum ya
[[/COLOR][/I][/B]
kaydirigubbakcemile3
askerlikte böyle bir şey olduğunu demişti eşim
tekrar gözünüz aydın melekom heyyt bee:dance:
Allah bir daha ayırmasın sizi:hooray:
şşşşh minik sen başlarsın şimdi hazırlıklara sana da içmeye bahane lazım:jeyyar: sırnaşık şey
vışşş korktum
şimdi moku yedim aboo:tomato:
acı bana nolur:a015: sırnaşık şey
kız sen daha yeni beyaz çanta almadın mı ne iyi bir anan var öyle maşallahbayanssulusmile
kumaşlar felan alınmış hadi kolay gelsin şimdiden:hulya:
sonucunu şimdiden çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile2
ay deme ben de heyecan yaptım şimdidelikafadulden
tanrıçamın gelmesini beklersek ooo:hulya::umursamaz:
yok bestelenmişti önceden ben kovırladım
cano nolursun ellerinde bulursan bana haber et melekem Bursaya sordurdum yok en son aralık ayındaki katalogrda vardı dedi kadın.
çok sağol melekem yaaaaa
anana da çok üzüldüm şerepsizler
Bebem, uyacaklarını hiç sanmıyorum o numaraya da, neyse...benneyaptımki
Bitanem, kumaşlardan birer parça götürdüm dün sevdiceğime,
ikisini de çok beğendi, kararı bana bıraktı,kaydirigubbakcemile2
ben de daha çok bakır rengin üzerinde duruyorum kuşum...fisfisfis
öncelikle bir başka dandik kumaş üzerinde deneme yapıcaz annemle, sonra asıl elbiseye geçicez kuzum çünkü kilo aldıktan sonra ölçülerim değişti, hem kalıp çıkarmış oluruz.:1rolleyes:
yok bestelenmişti önceden ben kovırladım
cano nolursun ellerinde bulursan bana haber et melekem Bursaya sordurdum yok en son aralık ayındaki katalogrda vardı dedi kadın.
çok sağol melekem yaaaaa
anana da çok üzüldüm şerepsizler
Arzum ben temsilciyim ama bitek kendime satıyom:icecream:
İndirime girsin ben sana yollarım kızz nolcek haber ederim arada hatırlat ama e mi gülüm.
Anam çok üzüldüydü yazık valla enayi parası ödedik yamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?