- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.501
seni yerim megoo canım mego gülüm mego Şeniz Şeniz :1hug:
Ne kadan zekiyim yareppim maşallah pismillah amin :lepi: -tatlicadiarzu-
kanka, bereketli olursunuz işşalla her anlamda, mutluluk huzur, para pul, mal mülk, kızan torun, saç baş, kaş göz...:1rolleyes:
yok onlar olmaz di mi, -tatlicadiarzu- makyaja gitti aklım nihaha sempatiksalakcinni
benim ince bi eşofman almam lazım uygunundan
kursa giderken pazar sabahları geçirim üstüme
sırt çantası kullancam artık kol çantaları kitapları taşımıyo kafamçokkarıştı
tamamen sportif gidiyim diyom
biliyorum bitanem allah razı olsunolumunekankayizsmile
senin askerinde gelicek az kaldı:dance:bakım olayları ne alemde:jeyyar:valla gelene kadar iyice bak kendinebayanssulusmilesonra benim gibi bi anda salma kendini:roflol:
geldiğinden beri anca süleniyorum,bakım makım hakgetire:mymeka:akşama bi maske yapıyım bari
Yıvrım, valla ben de okula öyle gidiyorum, güzel şık olacam diye elimde taşıyamam koca kitapları kokona gibin sempatiksalakcinni
tak çantayı sırtına yallah, üni. de de genelde eşofman giyeridim.:lepi: ama üstüne makyaj yapmazdım ironik olmasın diye ahhaha -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:
amin yımırta kafam:smiley-cool:güzel dileklerin hepimiz için olsunopuyorumnanaktanbağa bak,kızan bereketiminden sana bi buluştırırsam görürsün gününükaydirigubbakcemile5:CüvCüv:şutarafagitti
pamuğum benim gel bi öpüm özledim bebeğimi Şeniz Şeniz aprilim senin de mi biri vefat etti çok üzüldüm bebeğim benim,başın sağolsun Allah sabır versin ,seni çok iyi anlıorm şu andamafoldumbenAşkom gelmiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş lilililililili hihoyyyt laelaelaelaelae hihoyyyt delikafadulden
mini mini delikafadulden naniknanik
pamuğum benim gel bi öpüm özledim bebeğimi Şeniz Şeniz aprilim senin de mi biri vefat etti çok üzüldüm bebeğim benim,başın sağolsun Allah sabır versin ,seni çok iyi anlıorm şu andamafoldumben
bugünki sınvada kopyada çığır açtım hiç utanmam yok delikafaduldendelikafadulden
tanrıçam geldi ya bi sevinçliyim anlatamam bi daha öpüm meleğimi,başsağlığın için çok çok teşekkür ederim kurban olduğum Allahım kimseye göstermesiinnn :Saruboceq:
böğün bunları aldım sabun çok güzel kokuor,estee bronzer da 20 tl :1shok:
[COLOR="Red"]nazom nedir bu kkcı hatunların kocişlerden çekmesi..kıskanıyomu yoksa kk yı..?[/COLOR]
aynen..
elin karıları gibi cetleşmiyoz ya,yabancı herüflerinen.. kızsal konularda konuşuyoz,az geyik çeviriyoz.
evet tatlım çok haklısın
herseyı paylasıyoruz hem kafamız dağılıyo
hem birbirimize yeni şeyler öğretiyoruz öğreniyoruz
her konuda yardım alıyoruz ayrıca
ben çok seviyorum burayı
kocalarda biliyo bunu
gecen bana dedi ki yemeklerin dahada bi guzel olmaya basladı değişik şeyler yapıyosun yaşasın kadınlar kulubu dedi
anam ben bir koptum varya
a.s vereliniortak süprizzzzz :gitme: :umursamaz:ay sorma anacımevimizdeyiz,herşeyimiz meydanda,dertleri ne bilmem:tomato:
eyyt be bunlar nasıl küpe böyledelikafaduldenCanlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine giriyo
bilmem niko mu yazı acaba:tomato:gacının tazecik konversleri orjinal çakma :)),
yazmış etiketlere biri yaa
çok güldümmkaydirigubbakcemile3
kızaam sen malatyalı değil miydinfisfisfis:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
sana özelden dedim diyiceğimizilli seni:smiley-cool:tamam nikom not et..herkez barıştı,asayiş berkemal tamam...
benimki deliriyo napıyosun o kadar saat kk da..nası sıkılmıyosun senin gibi eserekli biri diyoboshayallersmileanlamıyoki vakit nası geçiyo sizleboshayallersmile
benimkinden ne zaman duyucam bu sözü acababoshayallersmilekk yı bulduğum güne lanet ediyo kendisi geneldekötükedihüso[/B]
patinin bu huyuna hastayım haAprilim iyi geceler kankam..
Patim hoşgeldin kokuyu aldın geldin di mi:jeyyar:
Kankasırnaşık şey
sus kız çaktırma:mymeka: herüf duyacak şimdi:roflol:nikom sesin cıkmıyor
niko ses 1 2 3 nikoooo
bilemedinn köftehor:smil ekliyip seneryo yazıcaktır:):jeyyar:
sus allah cezanı vermesin seninkaydirigubbakcemile:smiley-cool:anca 2 saat aradığın badiyi bulunca,yandaki kadına kaptırırsın ayıp olmasın diye..
buyrun sizin olsunvereliniortakezik karı:tomato::roflol:
offf..senimi benimi!!!zaten şiştim kaç gündür..benimkiyle paso yiyoruz..sanki ben geldim askerden..onun yerinede yiyorum
o keki sen yürüttün ordan dimi:1ninca:
sana bi kıyak yapıyım o zaman..bak domatez yerine snei atıyorum:tomato:gözünü bi açıcaksın evdesin..hoooppp:tomato::tomato: nası fırlattım ama seniguclubacismile
pamuğum benim gel bi öpüm özledim bebeğimi Şeniz Şeniz aprilim senin de mi biri vefat etti çok üzüldüm bebeğim benim,başın sağolsun Allah sabır versin ,seni çok iyi anlıorm şu andamafoldumben
bugünki sınvada kopyada çığır açtım hiç utanmam yok delikafaduldendelikafadulden
tanrıçam geldi ya bi sevinçliyim anlatamam bi daha öpüm meleğimi,başsağlığın için çok çok teşekkür ederim kurban olduğum Allahım kimseye göstermesiinnn :Saruboceq:
böğün bunları aldım sabun çok güzel kokuor,estee bronzer da 20 tl :1shok:
size yazmaya geldim,benimkiyle teldeyiz,hava değişimi işi için birbirimizi yiyoruz,bi mok olucağı yok hala olucak diye beni deli ediyokötükedihüsoçıkıyorum şimdi kızlar gelirim daha sonraŞeniz
bu arada nikomla minimi gördüm aşşada selamın aleyküm canlarımolumunekankayizsmile
vuuuu çok yakışmış elbise Şeniz
minik cicilerin çok güzel güle güle giyin canımopuyorumnanaktan
bunalr yeni aldıkalrım kızlarr hırkalar da annemin hediyesii:)))
teyzeleri kzıımında slmı varr
sana da balımmmm hoşgelmişsin sefa getirmişsin Şeniz
aynen usta katılıyorumkaydirigubbakcemile5 :lepi:kzıalr kıl mevzusu bizde de çok olmuştur.Bu sorunumuzu temizliği beraber yaparak çözdük. şimdi daha dikkatli canısım. Özellikle lavoboyu temizletiyorum daha iyi idrak ediyor ana gelince salmışçiçek gözlü yarim...
Dağınıklık konusunda da bu süperseka benden önce çok düzenliymiş emme bana gelince salmış. Ben topladım tabi onu bi güzel. Dağıtmıyor artık yatağımı bile o topluyor bazen.
Yemek konusunda da şöle alıştırdım; ben patates soyuyorsam o doğrar. ben yemeği hazırlarsam o kaldırır. Bulaiığa yardım eder.
Eğitin aşkitolarınızı ana kuzular alışık değildir böyle işlere eğitin kızlar..
ben yay burcuyum(yükseleni mi bilmiyomkaydirigubbakcemile3)arzumla ali eniştem gibihihoyyytarzum koç-ali aniştemiz kovahihoyyyt
hava ateş:jeyyar:burç uyumlarımız süper kızlar..bizde su-toprak uyumuyuzbayanssulusmile
deme ya valla mı:1shok:akşama resim eklicem:sm_cool:
yok aga kankam dedim bi resim koklatmadı:dilcikar: acaba ne resmi yükliycek:jeyyar:sen:1shok:bizedelikafaduldenresimakannehirbu bir rüya olmalı
güle güle kullan minicim Şenizböğün bunları aldım sabun çok güzel kokuor,estee bronzer da 20 tl
vışş anam beyin şerbetlemesi geçirip gelene gada gitmişsin ben de sevinmiştim bu saatte burda diye:mymeka:size yazmaya geldim,benimkiyle teldeyiz,hava değişimi işi için birbirimizi yiyoruz,bi mok olucağı yok hala olucak diye beni deli ediyokötükedihüsoçıkıyorum şimdi kızlar gelirim daha sonraŞeniz
bu arada nikomla minimi gördüm aşşada selamın aleyküm canlarımolumunekankayizsmile
bunalr yeni aldıkalrım kızlarr hırkalar da annemin hediyesii:)))
teyzeleri kzıımında slmı varrkaydirigubbakcemile3
ayy kuzumm senin resim ekledini görmedim de ondan şey ettimmeyvahedigeldismile
mafoldumbenmafoldumben bi öpücük versem affedermisin beniiŞeniz:1hug:Şeniz
BURCUM amiinnn:Saruboceq:allah sanada istediğin evi nasip etsin sabah güneşimŞeniz
sen bu arada almadınmı bişeyler..eklemiyosun hiçhihoyyyt
hmmm Douglas demek, bana yakın yok ki ama...:gitme:
Güle güle kullan balım minim...:lepi: opuyorumnanaktan
Nikonum hoşgelmişşş opuyorumnanaktan
minikomu da öpirim opuyorumnanaktan
[I]Kızlar parayı yatırdıııııııımmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt
Bugün liseler yapalı mı kızlar ? başvuru için liseye gitmem gerekiyor.[/I] :1ninca:
oh gözün aydın cnm :lepihmmm Douglas demek, bana yakın yok ki ama...:gitme:
Güle güle kullan balım minim...:lepi: opuyorumnanaktan
Nikonum hoşgelmişşş opuyorumnanaktan
minikomu da öpirim opuyorumnanaktan
Kızlar parayı yatırdıııııııımmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt
Bugün liseler yapalı mı kızlar ? başvuru için liseye gitmem gerekiyor. :1ninca:
vuuuu çok yakışmış elbise Şeniz
elbise de senin üstünde duruşu da çok güzelkaydirigubbakcemile5
tekolten de süper:jeyyar:
minik cicilerin çok güzel güle güle giyin canımopuyorumnanaktan
özellikle bu ikisini çok beğendim tam senlikaklinialirimsmile
o kızı sevsinler şirinlik muskasıopuyorumnanaktan
aleykümeselam minikin minikikaydirigubbakcemile3
sana da balımmmm hoşgelmişsin sefa getirmişsin Şeniz
bu öpücükten bağa da kaldı mızemuszemus
aynen usta katılıyorumkaydirigubbakcemile5 :lepi:
ben yay burcuyum(yükseleni mi bilmiyomkaydirigubbakcemile3)
eşim terazi
bize de bi yorum kızlar, sevabınazemuszemus
deme ya valla mı:1shok:
bi de yükliycem diye bizim yerimize kendi bağırıp seviniyodelikafadulden :roflol: sırnaşık şe
yok aga kankam dedim bi resim koklatmadı:dilcikar: acaba ne resmi yükliycek:jeyyar:
güle güle kullan minicim Şeniz
aldım yoklamanı da:jeyyar: 15 sayfan kalmış ha gayret
vışş anam beyin şerbetlemesi geçirip gelene gada gitmişsin ben de sevinmiştim bu saatte burda diye:mymeka:
daha ağşama kadar gelmez bekle Allah bekle:umursamaz:
bugün hava bozuk aga hiç umutlanmayın:sm_cool: :sm_cool:
yoksa hava değişimi diye başka bişi mi kastettiniz, nere kaçcaksınız:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?