- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.701
aha ilarzum gelmiş o nasıl da güzel sektirir
bekliyom edimheyyt be demedim mi oynayabilir diye elinden her iş geliyo hatunumun
sorma ceylo bir resim yükledi kendimi kaybettim burayı bulana kadar canım çıktı bi geldim ki ana kızlar yok:1shok: :roflol::roflol:niko naber la uyumadın mı sen hala
operasyon tamamlandı diyorsun anlaşıldı tamamAllahım manyaa bak canım benim ya yalınızlıktan gaffayı yidi
benim koda adı kıl operasyonum başarıyla bitti.
zanlılar tek tek koprıldı yerlerinden
yaşasın emla krem hiç bişey hissetmedim laaaaaaaaa
bu hissizlik hissi yarına kadar geçer mi sence niko?:uhm: :jeyyar: aklinialirimsmile
fiiyyy gördüm kız çok güzel almışsınaklinialirimsmileat kız giydim zati kısa eteklerimi pileli pileli eva poh yesin yanımda:umursamaz: bayanssulusmilebayanssulusmile
kim gelmiiiiiiiiiiiişşşş suan çığırmak istiyorummmmm
fenerlilerin sahte 1 dklık sevinç yagmurunda ıslanmak istiyorummmm sempatiksalakcinni delikafadulden
tanrıcam bebeim çiçeeeem bal kaymagım
şokella nutellam hoşgeldinnn kankitoooom kaydirigubbakcemile2
arzuya bugün cok yapıştım ondan bulastı galiba sanırsam bu laflar sempatiksalakcinni
kız geçmişi okuyamadım geçen bunları atalmışım yoluk kafaylan daha berrak oldu şeyim ay kafam iyi çalışii
çok güzel bi gündü çiçeem sen bana yapışmak mi allammm başka yerlerini sıkmadığıma dua et: kız arabaya biniyor ben gıdısını sıkıyom dakka bir gol bir zalak mıım neyim ya:Ç)))))))))) çok güzel bi sohbetti yaa bayağı güldük tekrarı olacak en yakın zamanda. akitram aklı beş karış havada olanım bana damak almış vermeyi unutmuş bi mesaj geldi ayrıldıktan sonra bi yutkundum şöle:))))))
april ah april çiçek suratlım kavruk tenlim
inşallah buluşuruk ciğerparem İstanbul buluşmamızda:)))
puhahahahahahahahahahahhahahahah seni alaha havale ediyorum nikomsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey aga izledin dimi:roflol: :roflol: :roflol: izleyip izleyip kopuyoruz bizde ya:smiley-cool:
zaten şampiyonluk kutlaması yaptık o gece:sm_cool:yarimle tura çıktık dat dat daaaatttt kormalara bastık:jeyyar:aklıma hep arzum geldi:)))nasılsın en değerli sekreteryam:1hug:çok özledim olum seni
tanrıçam lan sen de benim gibi sefindin he melekem demek fenerli deelsin. gerçi bi sürü fenerli fanatik arkadaşım radı kutladı sevindiklerini iletti Şampiyonluğumuza:hooray:
ne aciip bişey harika 2 gün geçirtti bize Bursaspor çok sevindik. Hele kupa gecesi o şölen manyaktı. Çok duyguluydu. Ben aklına geldim sevindinse çok teşenkür ederim hayatısım melekem.
sorma ceylo bir resim yükledi kendimi kaybettim burayı bulana kadar canım çıktı bi geldim ki ana kızlar yok:1shok: :roflol::roflol:
sen naptın kız biçtin mi kıydın mı:jeyyar:
operasyon tamamlandı diyorsun anlaşıldı tamam
işalla geçer geçmesi lazım yohsa yandın aman zabahlar olmasınnaklinialirimsmile :jeyyar:
fiiyyy gördüm kız çok güzel almışsınaklinialirimsmile
dur kız fazla bağırma bana bişeyler oluyo, yani kulağım çınlıyo:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey
heyecan nasıl usta geçti mi biraz olsun
usta ben çıkıyom hazır elin değmişken akitle resimleri yüklesen diyorumanlaştık diyorsun, tamam canım öptüm seni Şeniz ohh cillop gibi olmuşsun yeminle:lepi:
Yok canısı istanbulda yaşamıyorum. Ben de çok uygun fiyata aldım normal fiyatı 300 küsürmüş anneler günü içiin 150 ye mi ne düşmüş hemen aldım çok hoşuma gitti=)Koltuk çok tatlı karabiberim sende istanbulda mı yaşıuorsun? Bu koltuğun aynısı çok uygun bir fiyata İrfan Home'da var oradan mı aldın biberimm
Arada kaçamaklar yapıyorum kanka bugün pilatese de başladım sen yapıyo musun bakiim? Teşekkür ederim canımın içiopuyorumnanaktan Anladım canısı mantar panoları diyosun glb evt onlarda daha derli toplu dururŞenizkarabibertomm diyet nası gidio bakiimmmaklinialirimsmile cnm koltuğuna bayıldım ya süpermişş güle güle oturrrkaydirigubbakcemile3 renkler süperr:asigim: küpelerinde o şelkilde çok derli toplu duruyo aslında ben şey yapıyorum sonradan çekip eklerim bu hani not asmak için kullanılan tahtalar varya onların iğnesi var renga renk ona asıyorum oda duvarda asılı duruyo çok derli toplu duruyo cnm :1hug:
amin:roflol: sunum için oldukça ideal bi koltukaklinialirimsmile sağol balımmmkkarabiber koltuk görüyom bol bol sevi... ay oturmak nasip etsin:))))) küpler süporsonik
Oyy oyyy oyyy o kızını yerim ama ben senin yerimmmmmmmmmmmmmmŞeniz güle güle kullan canm çok hoş hepsibayanssulusmile
bunalr yeni aldıkalrım kızlarr hırkalar da annemin hediyesii:)))
teyzeleri kzıımında slmı varrkaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim bitanemmm sen de foto ekliyomuşunnn olmamış silmişin glb yrn kesin bekliyorum foto aslında yüzünü de görsek ne güzel olurduboshayallersmilekarabiberim koltuğa bayıldımkaydirigubbakcemile2
Canımınn içi söz bi gün sana ayrıntılı göndereyim fotosunubayanssulusmileeyyt be bunlar nasıl küpe böyledelikafadulden
o kirazlı küpeyi daha detaylı görmek istiyorum yüffen çok şirin bişi:asigim:
mümkünse kulağında görmek istiyorum:jeyyar: anlaştıkvereliniortak
üçlü kutuya bayıldım. aldıklrını güle güle kullan canım
balığına da almışsın o akıl muskasu balığın da güle güle kullansın cicilerinikaydirigubbakcemile3
notunu da aldım canım ayrıyeten
patinin bu huyuna hastayım ha
takıların kokusunu aldım diyo:roflol::roflol::roflol:çakmadı sorunun aslınısırnaşık şeysırnaşık şey
tanrıçam sen bu patiyle nası anlaşıyon biraz ders ver yoksa daha çook body kaptırır
metro yedir sen ona:lepi: ay yok yedirme zati aklı hep oralarda ondan çakmıyoaklinialirimsmile
o hayalet sen misin biberikbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile şutarafagitti :jeyyar:
ıyı sabahlar guzeller...epılasyonda son nokta için bloguma gelın :)
http://mermaidlovely.blogspot.com/
Günaydınn şeker torbalarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?