Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aha ilarzum gelmiş o nasıl da güzel sektirir
bekliyom edim heyyt be demedim mi oynayabilir diye elinden her iş geliyo hatunumun

Allahım manyaa bak canım benim ya yalınızlıktan gaffayı yidi

benim koda adı kıl operasyonum başarıyla bitti.

zanlılar tek tek koprıldı yerlerinden

yaşasın emla krem hiç bişey hissetmedim laaaaaaaaa

bu hissizlik hissi yarına kadar geçer mi sence niko?:uhm: :jeyyar: aklinialirimsmile

operasyon tamamlandı diyorsun anlaşıldı tamam

işalla geçer geçmesi lazım yohsa yandın aman zabahlar olmasınnaklinialirimsmile :jeyyar:

at kız giydim zati kısa eteklerimi pileli pileli eva poh yesin yanımda:umursamaz: bayanssulusmilebayanssulusmile
fiiyyy gördüm kız çok güzel almışsınaklinialirimsmile
dur kız fazla bağırma bana bişeyler oluyo, yani kulağım çınlıyo:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey

sorma ceylo bir resim yükledi kendimi kaybettim burayı bulana kadar canım çıktı bi geldim ki ana kızlar yok:1shok: :roflol::roflol:
sen naptın kız biçtin mi kıydın mı:jeyyar:

heyecan nasıl usta geçti mi biraz olsun

henecan eh işte biraz durulduk:)))

şu ceylo hatunun fotolarını düzeltem de ytam ben niko yarın erken kalkacam

senin mötünde pireler neyim uçuşurkeneboshayallersmile

usta ben çıkıyom hazır elin değmişken akitle resimleri yüklesen diyorum anlaştık diyorsun, tamam canım öptüm seni Şeniz ohh cillop gibi olmuşsun yeminle:lepi:

usta ben çıkıyom hazır elin değmişken akitle resimleri yüklesen diyorum anlaştık diyorsun, tamam canım öptüm seni Şeniz ohh cillop gibi olmuşsun yeminle:lepi:

çok uykum var la yarın sen kalkmadan kesin yüklerim hayatısı

kaymak dimeeeeaklinialirimsmile

ceylo düzelmiyor maalesef börülcem silmişsin sildiğim mesaja baktım linkler açılmadığından düzeltemedim

yine yüklersin temem mi ay parçam büyük olursa küçültürüm ben

öptüm nikoların nikosuuuu alnında

hadi gel de hikaye neyim okuyam
ömer seyfettin okuyam gel

Koltuk çok tatlı karabiberim sende istanbulda mı yaşıuorsun? Bu koltuğun aynısı çok uygun bir fiyata İrfan Home'da var oradan mı aldın biberimm
Yok canısı istanbulda yaşamıyorum. Ben de çok uygun fiyata aldım normal fiyatı 300 küsürmüş anneler günü içiin 150 ye mi ne düşmüş hemen aldım çok hoşuma gitti=)
Arada kaçamaklar yapıyorum kanka bugün pilatese de başladım sen yapıyo musun bakiim? Teşekkür ederim canımın içiopuyorumnanaktan Anladım canısı mantar panoları diyosun glb evt onlarda daha derli toplu dururŞeniz
kkarabiber koltuk görüyom bol bol sevi... ay oturmak nasip etsin:))))) küpler süporsonik
amin:roflol: sunum için oldukça ideal bi koltukaklinialirimsmile sağol balımmm

bunalr yeni aldıkalrım kızlarr hırkalar da annemin hediyesii:)))

teyzeleri kzıımında slmı varrkaydirigubbakcemile3
Oyy oyyy oyyy o kızını yerim ama ben senin yerimmmmmmmmmmmmmmŞeniz güle güle kullan canm çok hoş hepsibayanssulusmile
karabiberim koltuğa bayıldımkaydirigubbakcemile2
Teşekkür ederim bitanemmm sen de foto ekliyomuşunnn olmamış silmişin glb yrn kesin bekliyorum foto aslında yüzünü de görsek ne güzel olurduboshayallersmile
Canımınn içi söz bi gün sana ayrıntılı göndereyim fotosunubayanssulusmile
Sağol bitanesi. Balığıma da aldım ama pek sevmedi kendisi sonradan birşey koyduğumda akvaryuma hoşlanmıyo şimdilik çıkarttım yeni akvaryumunu aldığımda koyarım artıkboshayallersmile

:roflol::roflol::roflol::roflol: yarıldım gece gece nikonumm yaaa gel öpücemm seniii ayy ne güldümmm:roflol:Şeniz
o hayalet sen misin biberikbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile şutarafagitti :jeyyar:

Bendim bebem ama bi yandan yazdıklarınızı okudum bi yandan tlf konuştum daha şimdi cvp yazabiliyorum sen çoktan gitmişinboshayallersmile

bencede ilk alındığı hali güzel aslında en güzeli epilasyon merkezinde yaptırmak en az 2 ay rahat ediyorsun hemde hemen yapıyorlar tabi bikini bölgesi için gitmeyi pek tavsiye etmem beyler kızabilir

Günaydınn şeker torbalarııı

günaydın makyaj kraliçem gözünaydın tatlım gelmiş enişte bey hayırlı olsun kız özlem gider azcık sana benden tavsiye sakın askerlik anısı anlattırma biraz kafayı dinlesin önce sonra zaten kendileri anlatmaya başlarlar susturamazsın kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…