- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.721
daha önce kırılan rujumu nasıl değerlendirdiğimi anlatmıştım..şimdi hem ruj,hemde farların nasıl değişime uğrayabileceğini göstericem
farınızın renginimi beğenmediniz:umursamaz:yada rujunuzun:umursamaz:
yada çok sevdiğiniz farınız yere düştü ve kırıldırujunuzda aynı akibete uğradıüzülmüyoruz...napıyoruz?değerlendiriyoruz
bu uygulamalarımı bloglarda görmüşsünüzdür..benden önce akıl eden olmuştur mutlaka,ama ben blogdan görmedim,küçüklüğümden beri bayılırım mıncıklıyım,uğraşıyım makyaj malzemeleriyle
tanrıça usulu değişime buyrun bakalım
değişime uğrayacak kurbanlar..bunların rengini beğenmediğim için kurban ettim..siz kırılan farlarınızı değerlendirin diye örnek olması için yaptım..ama benim gibi rengini beğenmeyip farklı arayışlar içindeyseniz,kullanmadığınız farlarınıza yeni bir imaj çekmenizde sakınca yok:COLOR]
evet..farlarımızı ve orjinal renklerini gördünüz..yeşil ve mavi farımın içini çatalla çıkartıp tabağa döktüm..kajal marka kırmızımsı farı ayrı bi yere koydum..çünkü onun kabı bana lazım..ayrıca onuda değerlendiricemolumunekankayizsmilefarın orjinal renklerinin tendeki duruşuhihoyyytayrıca farımın kutusunu temizledim ve onuda bir kenarda tuttum.beyaz toz farda kattım ve başladım karıştırmaya..
karıştırdıkça renk ortaya çıktı..biraz beyaz toz far,birazda kajalın kırmızımsı farını kattım ve bu morumsu,ama içinde değişik renkte ışıltıların olduğu renkte bir far elde ettim
toz farımızı elde ettik..şimdi kaplarımızı değerlendiricez..elde kalan farlarımızı biraz fısfıs su katıp,biraz arko katıp çıkmayan uçmayan kalıp şeklinde bir far yapalım bakalım
kalıp şeklinde far yaparken minicik miktarda arko krem kullandım..birazda yüze sıkılan suyu kapağına püskürttüm ve su niyetine döktüm..suda koyabilirdim evet,ama ben bunu yapmak istedim..sizde pürkütmeli su yoksa maden suyu koyabilirsiniz..sudan daha iyi olduğuna inandım ne bilemCOLOR]
son hallerine bakalımbayanssulusmile
emla kıremi sürdüm bekliim ne edem
bacaklara dalacam şimdi sağlı sollu balta girmemiş orman
ben gidem kızlar muhabbetin içine kıl tüy yün ettim kusura bakmayın hebecandan nereme saldıram onu da şaşırdım buraya saldırdm öptm şekerler
demin farların denemesini gördünüz..şimdi rujlara gelelim..açıklama yaptığım için tekrarlamıyorum..sadece resimler konuşsunB]
geçen tavsiye etmediğim bi ürün vardı..avonun sözde dudak dolgunlaştırıcı bakımıonu kullandım,ayrıca golden rose ve flor mar rujlarımı kurban ettim bu denemeye sizler içinmarifet yaptın:mymeka:)bunların içini bir güzel çıkardım,hatta kalanları kulak temizleme çubuğu ile çıkardım..sonra küçük tabağımı ocağın üzerine koydum ve sıcakta eridiler zaten...
rujun orjinal halleri ve rengi...
rujumu elde ettikten sonra arap kızı kabına koydumhatta kestim makasla kabı..alımı daha kolay olsun diye..sizde küçük bir kap uydururn artıkbayanssulusmiledaha önce badi şopun nemlendiricili rujlarının küçük kabına koymuştum hatırlarsanız
eriyoruzdelikafadulden
finalbayanssulusmile
topikin tadını çıkartayım amma da büyükmüş bu topik, kızlar üşüşünce pek belli olmuyordu fiyyyyu
Günaydınn şeker torbalarııı
[Bceylo sayfanın anasını belledin..ne nerde göremiyorum..kızlaaarr sesime geliinn[/B]
ayy yavrum telaş etme yavruceğizim, sakin sakin yol kendini, yoksam işkence olur bebem, ohoo geceler senin be erzum :lepi: :teselli: alkisalkisalkis
ayy kıyamam kuzuma ben yaa, kolay gelsin birtanem opuyorumnanaktan
Ceylom fotolar çok büyüüüüük kafamçokkarıştı
püüü ceylo Allah seni ne yapmasın emiklava:
kız sen bizlen dalga mı geçiyon bi de heyecan yaptım diyo:mymeka:
kız bunun için mi heyecan yaptın aldıklarının fotosunu eklicen diye mi:mymeka:
bi de sayfanın içine şettin naptınkaydirigubbakcemile3 :roflol: sırnaşık şey
valla sayfanın şaftı kaydı yorum pnceresinin onaylayamıyorum abookafamçokkarıştı
puhahahaahah:roflol:
kuzen,şu harcadığım emeği kimya fizik yada metematikte kullansaydım şimdi odtü mezunuydum:lepi:
kız alin yarınmi geliyo yoksadelikafadulden
allahına kurbanolumunekankayizsmile
beğendinmi dert ortağım benim,biricik sevgilimhihoyyyt
saçmalama la:mymeka:neler diyolmaz:işini bitirde gill 2 lafın ağzını burnunu patlatalımzemuszemus
bekle...proje çalışması yapıyorumçaktırma
yarıldımmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey harbi bende heycan yaptım he resmini ekliycek diye-tatlicadiarzu-
sana 3..bide 1 verdim böböğümbilmiyorumkismile
yarın içmeye gidiyoruz randevularını iptal etkaydirigubbakcemile
hahahahaaaha aloo aloooo nikomm çekmiyo aloooooodelikafadulden
islom saol göz rengine kurbanŞenizresimler bitmedi ekliycem yine..ayrıca geçmişe bakmadım..bakıcam canlar..resimler eklemiş islom sanırım...
ceylo düzelmiyor maalesef börülcem silmişsin sildiğim mesaja baktım linkler açılmadığından düzeltemedim
yine yüklersin temem mi ay parçam büyük olursa küçültürüm ben
yine olmadı kaderime küsüp gidiyorum:)
nisan önce para mı yatıracaz nasıl oluor bi anlatsana bana balım pazartesi de ben yatıram diyorum
hangi banka falan ne yapcam nasıl giyinecem makyajı nasıl yapam hepsini anlat
Ceylooom aldıklarına bayıldım balım ya :lepi:
little black dress çok şekermiiş :asigim:
güle güle giy kuzum opuyorumnanaktan
Nikonum gece kendi kendine eğlenmene koptum ayrıca :roflol:
Aşkom önce sabah kalkıp tişini yapçan sempatiksalakcinni
sonra yüzünü yıkican, çıtı pıtı giyincen ama ayağına topuk ayakkbısı giymicen zira bankada sıra beklicen.akannehir
eğer Ziraat veya Vakıf bank isternet bankacılı hesabın varsa ordan da yatırabilirsin.
şubeden yatırabilceğin bankalar, Ziraat, Vakıf, Halk bank ve Akbank.
kaç oturuma gireceksen ücret değişir
sonraa,
lisans mezuniyetini gösteren herhangi bir belge (aslında başvuru anında sistemde görülür ama neyse)
nüfus cüzdanı
dekont (aslında bu da sistemde görükür)
ve aday bilgi forumu (ösym nin sitesinden indirip, print edebilirsin) nu doldurup
yaşadığın ildeki başvuru merkezlerinden birine gidiyon
Liseler alıyor başvuruyu.(ösym nin sitesinde yazıyor)
bu belgeleri ibraz edip, başvuru ücreti olan 3 TL yi de bayılıyosun. başvuru anında, görevli kişilik, webcam'den ivrenç bi fotonu çekiyor ve gidiyorsun.
ooof bu kadar işte yavrum.akannehir
ben seni bi gün yakalarsam saçlarını belime doluycam öpücüklere boğucam Şenizöptüm nikoların nikosuuuu alnında
hadi gel de hikaye neyim okuyam
ömer seyfettin okuyam gel
Canımınn içi söz bi gün sana ayrıntılı göndereyim fotosunubayanssulusmile
Sağol bitanesi. Balığıma da aldım ama pek sevmedi kendisi sonradan birşey koyduğumda akvaryuma hoşlanmıyo şimdilik çıkarttım yeni akvaryumunu aldığımda koyarım artıkboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol::roflol: yarıldım gece gece nikonumm yaaa gel öpücemm seniii ayy ne güldümmm:roflol:Şeniz
Bendim bebem ama bi yandan yazdıklarınızı okudum bi yandan tlf konuştum daha şimdi cvp yazabiliyorum sen çoktan gitmişinboshayallersmile
sana da günaydın epruvereliniortakgünaydın opuyorumnanaktan
slmm canlarım ben geldimmzemuszemus arzuu meleğimm senin alin gelmiyomuydu ne işin var buralarda gitde sunum neyin yap yakaydirigubbakcemile3
ben seni bi gün yakalarsam saçlarını belime doluycam öpücüklere boğucam Şeniz
ben enişteyle senin fotonu hiç görmedim, gördüklerini iddia edenler varfisfisfis
benden kaçmaz, neyim eksik:Saruboceq:
mirin blog tecrübesi olan biri olarak sana tavsiyem blogunun zeminini asla siyah yapmaıyı sabahlar guzeller...epılasyonda son nokta için bloguma gelın :)
http://mermaidlovely.blogspot.com/
burcum puhahahaha çok yakışıyo sana:jeyyar: olumunekankayizsmilepuhahahaaaa :roflol: :roflol:
sana da günaydınvereliniortak naptın neye karar verdin göz kreminezemuszemusgünaydınnnnnnnnnn
deme bak gene heyecan yaptım:sm_cool::tomato::tomato::tomato:avatarımada resmimi eklicektim
canım benim 1.olana bayıldımmmopuyorumnanaktanküsme çiçeem yüklüyorum ben :)))
kalktım editimdelikafaduldenoooooooo nikooooo gözlerim yaşardıııı kıızz kalktın mı seeeen
kızlar albümüme gelin şekerler
çok canım sıkıldı canımm:lepi:Ceylooom aldıklarına bayıldım balım ya :lepi:
little black dress çok şekermiiş :asigim:
güle güle giy kuzum opuyorumnanaktan
Nikonum gece kendi kendine eğlenmene koptum ayrıca :roflol:
gene sunum diyokötükedihüsoslmm canlarım ben geldimmzemuszemus arzuu meleğimm senin alin gelmiyomuydu ne işin var buralarda gitde sunum neyin yap yakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?