Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:tomato::tomato::tomato: dur yanlış anladın
takılıyorum sana gözbebeğim:dance: ben ettim sen etme abiyee sırnaşık şeysırnaşık şey
kaç yaşındaki doğum günündü :jeyyar::jeyyar:

minikom çok geçmiş olsun bebeğim Şeniz yarın adam gibi gelkaydirigubbakcemile
islo ben bacahlarından ve dudilerinden bahsettim tikatini çekerim:mymeka: :dilcikar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Sochicim bu modelin göğüs kısmını aldık ama benim askı aksesuarı farklı ince düz taşlı bişey olacak

[/url][/IMG]

Bu modelin etek kısmı aynı olucak

[/url][/IMG]

Bah beni cinnet bahçelerinde gezdirtme lankötükedihüso
Sekreterya patronun yok işi iice serdin git bi yoklama neyin al smile yap bi yalnızcılık oyna bakiimdelikafadulden

jizısssss çok güsel olcak desene canım benim. o göğüs tarzına bayılıorum ama ben de doldurcak malzeme olmadgı için bakmakla yetiorumakannehir

Bah beni cinnet bahçelerinde gezdirtme lankötükedihüso
Sekreterya patronun yok işi iice serdin git bi yoklama neyin al smile yap bi yalnızcılık oyna bakiimdelikafadulden
dur sizi biraz daha oyalayıp uykunuzu getirip yatağa gönderim de ondan sonra :jeyyar::jeyyar: kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

islom kumaşlarını da göster canım a.s vereliniortak
Enee doğru diyon nikonum onu da ekleyim tam olsunkaydirigubbakcemile3
jizısssss çok güsel olcak desene canım benim. o göğüs tarzına bayılıorum ama ben de doldurcak malzeme olmadgı için bakmakla yetiorumakannehir

Çaktırma bende de dolduracak bişi yok ama südyenler ne güne duruyor tek askı da kurtarır durumu
Küçük göğüsler daha rahat giyer kuzum straplezikaydirigubbakcemile2

bilmemkine kuzummm denedim bi kaç kere askısız sütyenle içine portakal koymuşsun gibin durdu bıraktım ben de ah ahh küçük göğüs deme bana:umursamaz:bi bitsin şu okul çalışiim çakcam silikonu zati canıma tak dedi:roflol:

Nikoncanın ısrarları üzerine 4562057892123 kerenci gösterişim:roflol:
Mavi olan balo için diğerini kep töreni için diktircem canım

[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…