- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.201
Ne kıskanıon nan:mymeka:
Paylaşımcı oluyoz burda 2 dakka
Ben seni arkideşlerden bi engelliyim boy boy fotolar koyiim göreme:dilcikar:
Noldu minikime geçmiş olsun kuzu yat dinlen koru kendiniolumunekankayizsmile
Kesin nikonun nazarı değmiştiralsanaalsanasmile
canım ben 2 modeli birleştirdim foto eklerdim ama nikon kızar şimdibenneyaptımki
Straplez modele 2 cm genişliğinde küçük taşlı bir aksesuarı çapraz şekilde kullanıcaz etek kısmıda kısa katlı bitsin foto eklicem.
Maşayla yaptım canım çok basit bi model (video eklerdim ama nikon da görürnaniknanik)
Biraz aşağıdan sardım düzleştiriciyle beceremiyom zor luyor ve çabuk bozuluyor dün yaptığım saçı bugün aynen kullandım maşa kalıcı oluyor.
Tepeyi biraz gevşekçe tokaladım yanlardan 2 tutam alıp kıvırark tokaladım önlere düzleştirici tememdir:lepi:QUOTE]
bakkk şimdik merak ettimmmm yahuuu ekle de görek ya da bitince ekle üstünde de görelimPP cok şey istedm hee. helal valla maşa bana zor gelio yakıorum oramı buramısempatiksalakcinni
tsk ederm tatlım Şeniz
kuzum ne bozuyosun devam et işte :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
Ne kıskanıon nan:mymeka:
canım ben 2 modeli birleştirdim foto eklerdim ama nikon kızar şimdibenneyaptımki
Straplez modele 2 cm genişliğinde küçük taşlı bir aksesuarı çapraz şekilde kullanıcaz etek kısmıda kısa katlı bitsin foto eklicem.
Maşayla yaptım canım çok basit bi model (video eklerdim ama nikon da görürnaniknanik)
Biraz aşağıdan sardım düzleştiriciyle beceremiyom zor luyor ve çabuk bozuluyor dün yaptığım saçı bugün aynen kullandım maşa kalıcı oluyor.
Tepeyi biraz gevşekçe tokaladım yanlardan 2 tutam alıp kıvırark tokaladım önlere düzleştirici tememdir:lepi:QUOTE]
bakkk şimdik merak ettimmmm yahuuu ekle de görek ya da bitince ekle üstünde de görelimPP cok şey istedm hee. helal valla maşa bana zor gelio yakıorum oramı buramısempatiksalakcinni
Kızz şöyle sessiz sakin nikonsuz bi yer bul da ekliyimnaniknanik
Du çaktırma koycam şimdi foto eyvahedigeldismile
:tomato::tomato::tomato: dur yanlış anladınNe kıskanıon nan:mymeka:
Tepeyi biraz gevşekçe tokaladım yanlardan 2 tutam alıp kıvırark tokaladım önlere düzleştirici tememdir:lepi:
Makina yeni değil be kuzu gecen doğumgünümde anama aldırdıydımhihoyyyt
bekliyom canımmvereliniortakKızz şöyle sessiz sakin nikonsuz bi yer bul da ekliyimnaniknanik
Du çaktırma koycam şimdi foto eyvahedigeldismile
bekliyom canımmvereliniortak
gerçi 384388565647 defa görmüştük ziyanı yok:jeyyar::jeyyar: kaydirigubbakcemile3
yok, ben pazartesiye kadar ümidi kestim zatenboshayallersmilebugün tanrıca cadusu gelmicek galiba yaaa:umursamaz:
ayıp ettin senin için de bakarım Şenizbi de benim için gör be tatlışşşşşŞeniz
:tomato::tomato::tomato: dur yanlış anladın
takılıyorum sana gözbebeğim:dance: ben ettim sen etme abiyee sırnaşık şeysırnaşık şey
kaç yaşındaki doğum günündü :jeyyar::jeyyar:
minikom çok geçmiş olsun bebeğim Şeniz yarın adam gibi gelkaydirigubbakcemile
islo ben bacahlarından ve dudilerinden bahsettim tikatini çekerim:mymeka: :dilcikar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
islom kumaşlarını da göster canım a.s vereliniortakBirde beden el büzgüsü olacak.
ayıp ettin senin için de bakarım Şeniz
ama ben sadece kendim için bakmak istiyorumm :jeyyar::jeyyar:
dur sizi biraz daha oyalayıp uykunuzu getirip yatağa gönderim de ondan sonra :jeyyar::jeyyar: kötükedihüso kaydirigubbakcemile3Bah beni cinnet bahçelerinde gezdirtme lankötükedihüso
Sekreterya patronun yok işi iice serdin git bi yoklama neyin al smile yap bi yalnızcılık oyna bakiimdelikafadulden
Enee doğru diyon nikonum onu da ekleyim tam olsunkaydirigubbakcemile3islom kumaşlarını da göster canım a.s vereliniortak
jizısssssçok güsel olcak desene canım benim. o göğüs tarzına bayılıorum ama ben de doldurcak malzeme olmadgı için bakmakla yetiorumakannehir
Enee doğru diyon nikonum onu da ekleyim tam olsunkaydirigubbakcemile3
Çaktırma bende de dolduracak bişi yok ama südyenler ne güne duruyor tek askı da kurtarır durumu
Küçük göğüsler daha rahat giyer kuzum straplezikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?