- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.181
sochic canım neree gidion bişi mi kaçırdımbilmiyorumkismile
Bu sene tek kol modeller pek bi moda sana da çok yakışırkaydirigubbakcemile5
nikonom yapma allahını seversen asgari ücretin neredeyse 1/4 ...haribiden 180 tl çok ...biberim sakın o parayı verme süprizzzzz
saol bebeğimŞeniz bi iki yıldır falan düşnüyorum zatennkaydirigubbakcemile3Direk çaktım olayı zaten bu tanrıçamın peynir suyundan esinlenmiştir die:roflol:
Anamm valla boya sandım gıı çok oricınıl bi renk meleem kıyamam ben saça ii düşün yüzüne de çok yakışıyordurboshayallersmile
İstersen siyah filim çek bebeem senin gibin yavruyu kaçırır mıyızaklinialirimsmile
Havalı saçları pek bi severimboshayallersmile
sochic canım neree gidion bişi mi kaçırdımbilmiyorumkismile
Bu sene tek kol modeller pek bi moda sana da çok yakışırkaydirigubbakcemile5
olur balım inşaallah ya:teselli:
uyh anam derdiniz de hiç bitmiyi ha;finaliniz ezberiniz, saçınız kıyafetiniz, borcunuz... anlaşıldı bu gece de nikoya uyku yokbenneyaptımki
ne günlerdi ya :roflol::roflol::roflol:
hey gidim günler, tanrıçamın varlığını ne çok görürdükmirmirmirmir
hmmm anladım minikim
buarda evet sadece dudişleri gördük senin :jeyyar:
kendini görmedik ben deşifre oldum yaav :roflol:
falla benim de kafam durdubenneyaptımki sırnaşık şeysırnaşık şeyyapboz ne yaaaa sempatiksalakcinni
minik sen hangi renk istiyosun kafam durdu yaaa sempatiksalakcinni
balım senin saçın hiç bana kıvırcık gelmiyo, normal saç dalgalı iştefisfisfisYok tatlım dalgası kendinden değil perma saçlarım çok katlı balım ondan öyle gözüküyor katları uzadı bile en yukarıdan aslan yelesi gibi yaptırıyodum kabarık olsun diye ama yeter dedim az uzun kullanayım diye kestirmiyorum kıvırcık saç katlı kesimi kaldırıyo kabarık gözüküyo o zamankaydirigubbakcemile2 ben de çok seviyorum kabarık saçları:asigim:
Ahahhah nikonumm yaa yüzüne canlılık gelsin diyon foto istiyon benden di mi:roflol:
:roflol: tmm cipse vermem saça veririm para:roflol:
unutana aşkolsun sırnaşık şeysırnaşık şeyben bşr tek dudakları hatırlıyorum cnm :roflol:
aynen öyle vereliniortakelbise dehşet zaten tatlım bu soğuk nevaleyi bile napmş prenses gibi zaarsengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol:Direk çaktım olayı zaten bu tanrıçamın peynir suyundan esinlenmiştir die:roflol:
Arzuynan buluşmanın bir bedeli olmalıydı dimiisempatiksalakcinnihmmm anladım minikim
buarda evet sadece dudişleri gördük senin :jeyyar:
kendini görmedik ben deşifre oldum yaav :roflol:
canım sevgülümün mezuniyet yemeğine gidecem inşşş pek bi şık olmalıyımmmhihoyyyt
giycegm kıyafeti bugün ne giydin başlğna koymştum 2 tane seçmek için fikir aldım hatta
yok kız ben öyle dimedimohaoldumsmile gerekirse ortayı bulsunCADIARZUnikonom yapma allahını seversen asgari ücretin neredeyse 1/4 ...haribiden 180 tl çok ...biberim sakın o parayı verme süprizzzzz
evet bence de arzuyla buluşmanın bir bedeli olmalıydıvereliniortak kaydirigubbakcemile3Arzuynan buluşmanın bir bedeli olmalıydı dimiisempatiksalakcinni
Anaa benim de mezuniyetim var elbisem dikiliyor şuanda sochicim.
Saçımı da kendim yapacağım deneme yaptım öylesine albüme koydum bi bak istersen
Arzuynan buluşmanın bir bedeli olmalıydı dimiisempatiksalakcinni
Anaa benim de mezuniyetim var elbisem dikiliyor şuanda sochicim.
Saçımı da kendim yapacağım deneme yaptım öylesine albüme koydum bi bak istersen
evet bence de arzuyla buluşmanın bir bedeli olmalıydıvereliniortak kaydirigubbakcemile3
bu da herkeşe gösterdi saçı iyi ki bi güzel yapmışkaydirigubbakcemile3
kızaam oldu olacak kknın girişine koy istersen sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar benim kolum çok ağrımaya başladı neden acaba sırnaşık şeysırnaşık şey vereliniortak
bu mu minigim ?http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/241946-anneannemin-sa231-uzatma-form252l252-55.html
livom buraya baktınmı cnm bu formülü uyguulayanlar saçalrının parıll parıll parladığını söylüyoookaydirigubbakcemile2
yok kız ben öyle dimedimohaoldumsmile gerekirse ortayı bulsunCADIARZU
kızların dediği gibi pazarlık yapsınvereliniortak
biber kız parayı sokağa atma kırarım bacahlarını
kalanıyla alıcağın makyaj cicilerini düşünaklinialirimsmile
canlarım ben kaçtım karnım ağrıyo çokkmafoldumben öptmm siziii ii geceler muahhhhhŞenizopuyorumnanaktan
canlarım ben kaçtım karnım ağrıyo çokkmafoldumben öptmm siziii ii geceler muahhhhhŞenizopuyorumnanaktan
Ne kıskanıon nan:mymeka:evet bence de arzuyla buluşmanın bir bedeli olmalıydıvereliniortak kaydirigubbakcemile3
bu da herkeşe gösterdi saçı iyi ki bi güzel yapmışkaydirigubbakcemile3
kızaam oldu olacak kknın girişine koy istersen sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar benim kolum çok ağrımaya başladı neden acaba sırnaşık şeysırnaşık şey vereliniortak
Noldu minikime geçmiş olsun kuzu yat dinlen koru kendiniolumunekankayizsmilecanlarım ben kaçtım karnım ağrıyo çokkmafoldumben öptmm siziii ii geceler muahhhhhŞenizopuyorumnanaktan
canım ben 2 modeli birleştirdim foto eklerdim ama nikon kızar şimdibenneyaptımkinası bişi yaptrıosun canım elbiseyi?ayy baktım helal olsun nası becerdim bebeğim her tarafını yahuuu maşa sanırım saçların da ahenklen dans edio ama maşallahhh maşallah:asigim::1hug: ben dalgaları düzleştiricyle yapıorum ama arkaları düzgün olmuokiiiiii
Makina yeni değil be kuzu gecen doğumgünümde anama aldırdıydımhihoyyytkızın üstüne ne gidiyon :roflol: :roflol:
daha yeni almış makinesini göstercek tabe aklinialirimsmile aklinialirimsmile
arzuyla bulustuk desifre olduk iyi mi :roflol:
tsk ederm tatlım Şenizakitraaaa şincik gördüm seni maşallahhh o nası bi güzellik ayyyyy çokkk beğendimmm 41 kere maşşşş
Ne kıskanıon nan:mymeka:
Paylaşımcı oluyoz burda 2 dakka
Ben seni arkideşlerden bi engelliyim boy boy fotolar koyiim göreme:dilcikar:
Noldu minikime geçmiş olsun kuzu yat dinlen koru kendiniolumunekankayizsmile
Kesin nikonun nazarı değmiştiralsanaalsanasmile
canım ben 2 modeli birleştirdim foto eklerdim ama nikon kızar şimdibenneyaptımki
Straplez modele 2 cm genişliğinde küçük taşlı bir aksesuarı çapraz şekilde kullanıcaz etek kısmıda kısa katlı bitsin foto eklicem.
Maşayla yaptım canım çok basit bi model (video eklerdim ama nikon da görürnaniknanik)
Biraz aşağıdan sardım düzleştiriciyle beceremiyom zor luyor ve çabuk bozuluyor dün yaptığım saçı bugün aynen kullandım maşa kalıcı oluyor.
Tepeyi biraz gevşekçe tokaladım yanlardan 2 tutam alıp kıvırark tokaladım önlere düzleştirici tememdir:lepi:
Makina yeni değil be kuzu gecen doğumgünümde anama aldırdıydımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?