- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.321
bebeğimmm mezuniyet dediğim kendi sınıfta arkadaş grubyla yaptıkları bi yemek organizasyonu istanbulda bridge restaurant yemekten sonra gece devam edecek diolar ama yer kesin belli değilmişşşş
akitra ben de göz pınarına çok kullanıorum bu tarzı sim değil de yoğun pırırltılı bi far kemik rengi hoş duruo dediğin gibin.adriana her türlü taş yahuuuu
bebeğimmm mezuniyet dediğim kendi sınıfta arkadaş grubyla yaptıkları bi yemek organizasyonu istanbulda bridge restaurant yemekten sonra gece devam edecek diolar ama yer kesin belli değilmişşşş
sochic, mekan çok güzel bir yere benziyor, anadolu yakasını pek bilmem ama a.s
güzel bi yere benziyor canımcım :asigim:
Anladım canım balo değil de bir yemek düzenlemişler hoş bir mekan belli
İnşallah gönlünüzce eğlenirsinizkaydirigubbakcemile2
avrupalııı :smiley-cool:
ebet tatlım daha önce bi kere gitmiştim mamalar baya hoştueyvahedigeldismile
balo da var sanırım ama bizim beyle tayfası gitmioo kendi kafalarına göreeee organizasyon yapıolrsempatiksalakcinni
sochic, mekan çok güzel bir yere benziyor, anadolu yakasını pek bilmem ama a.s
soşik, mama'dan kastın yimekler miydi? :uhm:
ben ağır ablalardan bahsettin sandım ama ? sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
nasıl bir uydurmadır benimki eğer öyleyse var ya :roflol: -tatlicadiarzu-
güzeldir canım tavsiye ederimmm bi de lacivert var tek kelimeyle mükemmeldir tam köprünün ayaklarında
ahahahkafamçokkarıştıdelikafadulden çok yaşa emi heççç aklıma gelmedi öle bişiiii
şakkıdı :smiley-cool:Heeiii En Avropalı benim kanka, has Avropalıyım...şakkıdı
Çift taraflı Balkan sengözlerimebaksanab sempatiksalakcinni
mama mı oyyy, çok çekici olma bence o zaman soşik eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
hakkaten cok güzel biyere benziyorAhh Lacivert'i bilirim kuzum, boshayallersmile balık menüsü özellikle...misss cokacimcoook
pauahahhah delikafadulden
kendime kopmaktayım şuanda :roflol: :roflol: :roflol:
'mama' biz arkadaşlarla, ağır ablalara (sonradan abla olmuş abilere) diyoruz da :roflol: sempatiksalakcinni
oradan şeyettimdi laelaelaelaelae
Ahh Lacivert'i bilirim kuzum, boshayallersmile balık menüsü özellikle...misss cokacimcoook
pauahahhah delikafadulden
kendime kopmaktayım şuanda :roflol: :roflol: :roflol:
'mama' biz arkadaşlarla, ağır ablalara (sonradan abla olmuş abilere) diyoruz da :roflol: sempatiksalakcinni
oradan şeyettimdi laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?