- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #22.481
aaaa..harbimi kankaohaoldumsmile
demek nette var öyle bi tarif:sm_cool:..evet ben kendim uydurmuştumçok zekiyim ayhbayanssulusmile:roflol:
aprilim,dene ve yorumlarını bizimle paylaş:içelim:
gidemesin ömrüm..gidemesinnnn:Saruboceq::Saruboceq:kızlar aksilik çıkmış,saat 4.e kadara orda bekliycekler bakalım:Saruboceq:
tamam tatlım bu seferlik affettim
apriliii getirin banaaaaklava roflol: off çok güldüm ben bu gün allahım hayır et:roflol:
gandi kemal:lepi:turkbayragi
ne yazmış deli:roflol: anarjik damarım benimde kımıldıyo kanka netçez:1ninca:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13366737#post13366737
arzuma konu açtım..damlayın en şıpırındansüprizzzzz
amannn yarabiimmmmmmm aman yarabbimmmmmmm delikafaduldenhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13366737#post13366737
nasıl yani ya senağlama mafoldumbenakşama gelirim..mucukladım siziŞeniz
oh oh istanbula bile gelmişsin hiç habarım yokzemuszemusaprilim deme ya heç güle benzetemedim reçelim yaww:))
tembelim ben de o fikirlerde geziniyorumm şekerparem
akitramm nikom melekler ne ettik
cuma günü iş çıkışı anamılarlan beraber gittik istanbula annemler bi gece kaldılar ertesi gün cumartesi döndüler. biz de bakırköyde gezindik aşkitomu gelir gelmez tavuk gibin yoldum kot pantolon aldım üzerime de badi bi de yemek yedirttim gendime:)))
arkdaşlarımız geldiydi bursada düğüne
onların yanına gittik bi onları gördük şakır şakır yağmurda.
sonra eve döndük 12 gibi.. akşamınan yatakta muhabbet ederkene uyuyakalmışız ...:jeyyar:
Allahtan önceden önlemimizi almışıdık:jeyyar:aklinialirimsmile
nese sabah oldu öğlene kadar uyuduktan sonra ablasınınaklinialirimsmile galata kulasinin ordaki tükkanına gittik kahve içtik miss gibin. akşam da feribotaaklinialirimsmile atladım geldimm...
işte bu kadaaarrrrr
oooo tanrıçamm gündüz mesaisinde seni görmek çok güzel anlatılmaz bi duygu ancak yaşanır keman kaşlım.
siz ne ettiniz bademim şu askerlik muhabbetini
dönmeyecek inşallahhhh
geçmişte ben de senden esinlenerek maske yaptım patronaklinialirimsmilepeynir suyu+kil maskesi:lepi:
daha önce nikom demişti,patron peynir sürsek yüzümüze nasıl olur diye:smiley-coolrdan esinlendim..daha önce denememiştim..tatlıgacı arkadaşımızda söylemişti,nette okumuş..bende sizler için denedim(tabi kendimce geliştirdim)ve sonuçtan acayip memnun kaldım
bildiğimiz peynir suyundan bir miktar alıp,kilin üzerine döküp maske kıvamına getiriyoruzguclubacismilemaskeyi hazırlayıp,yüzümde kuruyuncaya kadar bekledim(15 dakika kadar)daha sonra yüzümü yıkadım,ve sonuç mükemmeldikimler uygulasın?
tüm cilt tipleri için uygundurhihoyyyt..yalnız cildiniz aşırı kuru ise kil kullanmayın,sadece suyunu sürün..yerimseniben
aprilim :a015: senağlamaNikonummm Şeniz
kızlar ben kaçıyorum banyo yapmam gerekiyi :sinifsinif:
gene gelirim öptüm çok! Şeniz
ben de seni balımm Şeniz kaç sayfa kaldı :1rolleyes:ben geldiiimmm bi bakayım bir öpeyim dedim siziiii
bugünki sınavım çok iyidi ,inşallah yarınkide öle geçerse delikafadulden
şimdi gene gidorm emme kavuşmamız yakındır
kokulu öpücükler,gucak dolsusu sevgiler Şeniz
ohhhhhh zemuszemus zemuszemusaprilim deme ya heç güle benzetemedim reçelim yaww:))
tembelim ben de o fikirlerde geziniyorumm şekerparem
akitramm nikom melekler ne ettik
cuma günü iş çıkışı anamılarlan beraber gittik istanbula annemler bi gece kaldılar ertesi gün cumartesi döndüler. biz de bakırköyde gezindik aşkitomu gelir gelmez tavuk gibin yoldum kot pantolon aldım üzerime de badi bi de yemek yedirttim gendime:)))
arkdaşlarımız geldiydi bursada düğüne
onların yanına gittik bi onları gördük şakır şakır yağmurda.
sonra eve döndük 12 gibi.. akşamınan yatakta muhabbet ederkene uyuyakalmışız ...:jeyyar:
Allahtan önceden önlemimizi almışıdık:jeyyar:aklinialirimsmile
nese sabah oldu öğlene kadar uyuduktan sonra ablasınınaklinialirimsmile galata kulasinin ordaki tükkanına gittik kahve içtik miss gibin. akşam da feribotaaklinialirimsmile atladım geldimm...
işte bu kadaaarrrrr
oooo tanrıçamm gündüz mesaisinde seni görmek çok güzel anlatılmaz bi duygu ancak yaşanır keman kaşlım.
siz ne ettiniz bademim şu askerlik muhabbetini
dönmeyecek inşallahhhh
uyyy ne diyorsun bebetommallah belanı vermesin koptumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hee ağzını burnunu patlatmışlar kanka:roflol:ne güldüm ya :))))
aşkın sevgülün kurban sağaaaaklinialirimsmile:1hug:kankaların canısıŞeniz
hoşbulduk tospikimŞeniz
dersler ne alemdeakannehir
:asigim:
kuzim tekrar gözün aydın..allah başka ayrılık vermesin..buda geçti gittiturkbayragii
bebem dananın kuyruğu 10 dakikaya kadar kopucakdelikafaduldenhastanedeler şu an..bana çok dua edin kızlar:Saruboceq:eğer olursa geri gitmiycek aşkım,ama olmazsa bu gün son günümüz olacak:a015:
wayy bee aklını seviyim seni aklinialirimsmilepeynir suyu+kil maskesi:lepi:
daha önce nikom demişti,patron peynir sürsek yüzümüze nasıl olur diye:smiley-coolrdan esinlendim..daha önce denememiştim..tatlıgacı arkadaşımızda söylemişti,nette okumuş..bende sizler için denedim(tabi kendimce geliştirdim)ve sonuçtan acayip memnun kaldım
kimler uygulasın?
tüm cilt tipleri için uygundurhihoyyyt..yalnız cildiniz aşırı kuru ise kil kullanmayın,sadece suyunu sürün..yerimseniben
uyy yavrım yaaaailarzum, balım, resimli son alınanlar topiğinde bi olaylar oldu, kendi kendisimi sana ihbar ediyorum yavrusum...ebruyu ağlattım sanırsam. ama napim...:1ninca:
misait olunca bir bak hele kuzum,eyvahedigeldismile
cezama razıyım editör haanımım çiçeğimakannehir buyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13366737#post13366737
ben geldiiimmm bi bakayım bir öpeyim dedim siziiii
bugünki sınavım çok iyidi ,inşallah yarınkide öle geçerse delikafadulden
şimdi gene gidorm emme kavuşmamız yakındır
kokulu öpücükler,gucak dolsusu sevgiler Şeniz
akitram hoşgeldin deli çiçeğim öperim en ballısından
niko uyuyakalma durumu için önceden önlemimizi aldıydık diyom a jetonu köşelim yaaa:))))
nikom 18 sayfa bitirdim şimdi bakmadan yazmaya çalışıcammafoldumben
arzuablam daha 3 oluorm malesef 2 yılım daha var alsanaalsanasmile
akitoommm inşallah seninkilerde süper geçecek opuyorumnanaktan
hepinizi tek tek öpüore,sarılıore,el sallıore :a015:a.s.:1hug:Şeniz
mini mezun mu oluyon gız sende
hadi bakem sana da bi kutlama yaparık.
kırıp geçiriyoz topiği kutlamalarımızlan lan
çok başarıya doymayan hatunlarız maşallahhhh süphanallaahhh
april la yerimden ahanda oturduğum bu koltuktan aklmadan kpss ye başvurdum
bi de 2010 memur alımı için tercih yaptım la çok zahmetsiz oldu bu sefer:))) sefam ola nasıl kudurdun amaaaa :)))))))
biz geçen sene başvurduk ya biz; bankaya para yatırıp direk netten başvuruyorsun , tercihleri de öyle yaptım.
hayırlı uğurlu olsun arzum inşlh istediğin yere yerleşirsin ...ben kaçırdım başvuruları biliyonmu nasıl üzülüyorum anlatamam
ahh eşşşek kafam ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:çok üzgünüm:
hı benneyaptımkiakitram hoşgeldin deli çiçeğim öperim en ballısından
niko uyuyakalma durumu için önceden önlemimizi aldıydık diyom a jetonu köşelim yaaa:))))
kız onun açıklamasını yapmıştım ya la ne gülüon:mymeka:ehehehehehe :roflol:
biri etikete turkcellden turkcelliye tasakkürler yazmıs
deli bu topikin hepsi :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?