Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
minikim burdayım ben arada bakınıp cıkıyorum
karsılaasamadık eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

kızlar bisey sorucam yaa güneş gözlüğü alıcam idareten
koton bershka stradi de falan olurya oradan almamın sakıncası varmı sizce
tv.de çakma gözlüklerin göz için cok zararlı oldugunu fln söylemişti
bnm gözde hassas onlar cakma gibi adi mi helllpppp :sinifsinif:

Şeniz cnm ya yinede gözlerin hassassa gözlükçüden al derim ben öyle bi yerden almıştım gözerim çok hassas tatilim zehir olmuştu gözüm korkunçtu kan oturmuştumafoldumbenmafoldumben ay hatırladım fena oldum frenki gibi olmuştummsempatiksalakcinni doktor peşinde tatilim mahvolmuştu ben uyarıyım ama sen bilirsin cnmaklinialirimsmileŞeniz

Şeniz cnm ya yinede gözlerin hassassa gözlükçüden al derim ben öyle bi yerden almıştım gözerim çok hassas tatilim zehir olmuştu gözüm korkunçtu kan oturmuştumafoldumbenmafoldumben
ay hatırladım fena oldum frenki gibi olmuştummsempatiksalakcinni doktor peşinde tatilim mahvolmuştu ben uyarıyım ama sen bilirsin cnmaklinialirimsmileŞeniz

ayyyyyy korktum şimdi yaaaa eyvahedigeldismile :sinifsinif:

minikim burdayım ben arada bakınıp cıkıyorum
karsılaasamadık eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

kızlar bisey sorucam yaa güneş gözlüğü alıcam idareten
koton bershka stradi de falan olurya oradan almamın sakıncası varmı sizce
tv.de çakma gözlüklerin göz için cok zararlı oldugunu fln söylemişti
bnm gözde hassas onlar cakma gibi adi mi helllpppp :sinifsinif:

Kuzum bende iyisi de var dandiği de.
geçen sene Marks&Spencer dan aldıydım ucuza, henüz kötü bişi yapmadı
bir de pazardan da aldığım var, daha 1 kere kullandım bişi diyemem ama
bende kötü bişey olmadı yavrum
bilmiyorumkismile

Şeniz cnm ya yinede gözlerin hassassa gözlükçüden al derim ben öyle bi yerden almıştım gözerim çok hassas tatilim zehir olmuştu gözüm korkunçtu kan oturmuştumafoldumbenmafoldumben ay hatırladım fena oldum frenki gibi olmuştummsempatiksalakcinni doktor peşinde tatilim mahvolmuştu ben uyarıyım ama sen bilirsin cnmaklinialirimsmileŞeniz

akannehir hadi yaa minikom eyvahedigeldismile

Kuzum bende iyisi de var dandiği de.
geçen sene Marks&Spencer dan aldıydım ucuza, henüz kötü bişi yapmadı
bir de pazardan da aldığım var, daha 1 kere kullandım bişi diyemem ama
bende kötü bişey olmadı yavrum
bilmiyorumkismile

akannehir hadi yaa minikom eyvahedigeldismile

ayy varya şenlikte cakma gözlükler peynir ekmek gibi satıldı yaa :roflol:
bende korktum alamadım boshayallersmile
gözlük işinemi girsek kanka sempatiksalakcinni
bu devlette acıkta kalırız gel isporta yapalım senlen sempatiksalakcinni

Barbimmm evt tatlım saçların kısaysa daha da yukarıya toplar su dalgası yaptırırsan o da çbk açılır. Bence sen kaynak yaptır maşayla istediğin dalgayı veropuyorumnanaktan

İsland kızzz bu gecelik mezuniyet günü mü giyilcek yoksaaklinialirimsmile seni senii:jeyyar:

Nikonumm
balımm şekerimm seni de yerim cicilerini de yerim keşke üstünde görseydikboshayallersmile

ayy varya şenlikte cakma gözlükler peynir ekmek gibi satıldı yaa :roflol:
bende korktum alamadım boshayallersmile
gözlük işinemi girsek kanka sempatiksalakcinni
bu devlette acıkta kalırız gel isporta yapalım senlen sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kanka öyle deme ya, Gandi Kemal geliyi, ben kaymakam olacam, umutlarım tekrar yeşeriyi :lepi: sempatiksalakcinni

Livitom gelmişşşşşş hihoyyyt Şeniz

Biberimmmmmm hihoyyyt Şeniz

Barbimmm evt tatlım saçların kısaysa daha da yukarıya toplar su dalgası yaptırırsan o da çbk açılır. Bence sen kaynak yaptır maşayla istediğin dalgayı veropuyorumnanaktan

İsland kızzz bu gecelik mezuniyet günü mü giyilcek yoksaaklinialirimsmile seni senii:jeyyar:

Nikonumm
balımm şekerimm seni de yerim cicilerini de yerim keşke üstünde görseydikboshayallersmile

Bizzat baloda giyceğim elbise bu bebeem boyunu kısaltsam mı die düşünüomCADIARZUkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kanka öyle deme ya, Gandi Kemal geliyi, ben kaymakam olacam, umutlarım tekrar yeşeriyi :lepi: sempatiksalakcinni

Türkiye ye sol Akpye yol göründü sempatiksalakcinni
neyse ilarzudan azar işitmeyelim simdi yeşillenir yine :roflol:

bibertommm sende hoşgeldin tatluş
ama sen geldin mi gittinmi biz göremiyoruz ne bu hayalet takılmalar :1ninca:

melekommmmmmm benimmmm geldim ama tekrardan gidiyorum aöf finallerine son 5 gün kaldı =( bende son haftaya bıraktım ...kendi okullumda finallere son 1-2 gun kala çalısıyordum ama aöf daha zor yaw 5 gün fln yetmeyecek gibi neyse canolar cıkayımmafoldumben sabahlamam lazım

melekommmmmmm benimmmm geldim ama tekrardan gidiyorum aöf finallerine son 5 gün kaldı =( bende son haftaya bıraktım ...kendi okullumda finallere son 1-2 gun kala çalısıyordum ama aöf daha zor yaw 5 gün fln yetmeyecek gibi neyse canolar cıkayımmafoldumben sabahlamam lazım

kolay gelsin tatlım :kahve:
bnmde yarından itibaren yok olmam lazım burdan zira final tatilindeyim :1ninca:

Kuzum benimmm, kolay gelsin aşkom...Şeniz :hulya:
ben de azcık KPSS baksam iyi olacak...
eyvahedigeldismile

:lepi: :lepi: :lepi:

AprillimmmmŞeniz
:roflol: island yavrum geceye kadar dayanamicam diyosun yani:roflol:
Yiivrım ben bunu baloya kadar eskitirim bebeem ne diyon sensempatiksalakcinni

bibertommm sende hoşgeldin tatluş
ama sen geldin mi gittinmi biz göremiyoruz ne bu hayalet takılmalar :1ninca:
Anarşik güzellerim benim ağzınız bal yisin:lepi:
Livom Allah zihin açıklığı versin tatlım benim de pazartesi başlıyor finaller ama hiç bi tarafım da değil nolcek hali yaa:gitme:
islandım sunumcu 2ye cıkacak adın
gerci arzuş senden önde diyim yani :roflol:

Anaa ben o azgın karıynan başedebilem mi hiç akitim çocukceğiz asker günlerini özlemiştir 2 gündeaklinialirimsmile

Back
X