- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #22.581
Ahahha :roflol: islandım az değilsin valla:roflol:
Hmm tmm aprilim buldum okudumyerimseniben
Hmm tmm aprilim buldum okudumyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy nikonummm hemen yorumumu yapıyımm bayıldım kızz süperr renge bittimm çok güzel rengi ya fuşyaymış süperrr:asigim:a.s.
Nikonum tam dicektim o bluz eşarp ne alaka die fotodan farklı çıkmış demişin.
Çok cici yaa keşke bide üstünde görsekboshayallersmile
nikoncan boşuna dememişler en ii kaynana ölü kaynanadır die:))))) ayyyy allah beni napsnnn sevgli kaynana adayımı severim aslında ama napim önyargılarPP
üstünde de göreydik beeee:))) ama beğendim cıvıl cıvıl
nikom bayıldım
kolyen şıkır şıkır çok güzel
eşarbınlada üzerindeki uygun(desen olarak ama renkte öyleymiş:)
zevklisin beaklinialirimsmile
Nikonum çok beğendim özellikle sveteri kuzum :lepi:
nikonum benden 5 kuzum pimbeye bayılırım zaten
cok uyumlu kullanıslı şıkur şıkur anacım :jeyyar:
Nikonumm[/B][/COLOR] balımm şekerimm seni de yerim cicilerini de yerim keşke üstünde görseydikboshayallersmile
Nikon kocasıylan, kayınanasının gidişini kutluyor zaaraklinialirimsmile
çalma kapını çalarlar kapını :jeyyar:kaydirigubbakcemile5
Eyvallah ceylomkaydirigubbakcemile2
Ben bişi demiom artık kayınana gitti nko kaybolduuaklinialirimsmile
:kedi:nikoyugördüm dürtmeden gidemiom sempatiksalakcinni
kız ne işin var senin bu saatteee oysaki biz senin senaryonu yazmış idik sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar hepinize çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile çok naziksiniz opuyorumnanaktan
çalma kapını çalarlar kapını :jeyyar:
hulen şimdi bana mı geldibütün karizma gitti![]()
kaynanam gideli bikaç gün oli aklinialirimsmile ilarzuyu kıskandım belki:dilcikar:
akılları hep sunuma çalışi bunlarınkötükedihüso patron gelse de size meşgale versekaydirigubbakcemile3![]()
mayak yaParaynan değil bu işler nikonum
Biz saman altından su yürütmüyoz sencileyinsempatiksalakcinni
Kayınannenin daha önce gittiği bile çünküm sen de birkaç günfür performans düşüklüğü var. Başka yerde efor harcıyon zaardelikafadulden
mayak ya![]()
kızaam kaç gündür maç yapıyoz (senle geyik maçı :jeyyar:) sen daha performansla belanı mı arıyon :mymeka: dur senin bi açığını yakalim o zaman görüşücez kötükedihüso :dance:
şimdi tüm konsantremi patrona verdim onu bekliyorum![]()
anlaşıldı gene kandırıldım tanrıçam bu gece de gelmicek mirmirmirmir
sana da canımmm ŞenizPatron gelsin de bi kulaklarını çekiversin.
ışi iice serdin müdür yardımcılığı aştı seni sen sekreteryalığa dön Eki Görüntüle 45555
Nickini görmem bile gülümsememe yetiyo laa:kedi:
Seviyorum sizi
Tanrıçamı ben de özledim yaa:gitme:
ıyi gecelerropuyorumnanaktan
siirlenme barbim iptal et başka kart al:)))
ay bu ne güzel ne enerjik bir meşaş kaydirigubbakcemile2gunaydinnnnn, opucuklere boguyom herkesiiiiiii Şeniz
niko resim koydu ya bakma tabi kötükedihüsogünaydınnn burcucum ve tüm topik ahalisiiii
geçmişe bakmaya hiiiiiiiç yeltenmiomm
anne ben mannak oldum ifadesiyle geziniom sonra ortalardaa
zaten soruda sormadıydım cevap beklemiom nie bakiyimm :umursamaz:
cookbencilvekendinemuslumanbarbiesmilee
Nie bu kadan açıklama yapıom onuda anlamadım ya:S
ya Allah bu Sephorayı nasıl biliosa öyle yapsınn nalet mağaza
Cardfinansa taksit yapmiyi beni ciğerci kedisi gibi mağazanın içinde dolandırıp dolandırıp sepetlettiriyo her zaman yaaaaaaaaaa senağlama
sana da arzu la (arzunun arzu su, alinin tersten la'sı uydu mu :jeyyar:) ŞenizGünaydın Kırçiçekleriii
ii geceler kuzummmmm
canım birdenn fazla eyeliner kullanıorum aslında genel anlamda İnglot gel eyeliner kullanıorum, son çift kuyruklu makyaj fotosunda Flormar dip liner var, Bunun haricinde Golden Rose style liner gayet başarılıdır. Bugün Maybelline aldım Liner Express mi ne resmen bayıldımmm gel eyelinerdan snra favorim oldu diebilirim fotolucam bu aralar