Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kuşum ekmek zaten benim hayatımda hiç yokki yıllardır
ben bitek kahvaltıda yirim ekmeği
akşam yemeğinde çok nadir tabağımı sıyırmak için yada sulu yemek varsa suyuna bi iki lokma bandırmak için yerim
yoksa ne öğle yemeği ne akşam yemeği bnm için ekmekle yenen bi öğün değil :1no2:

ben ideal kilomdayım zati
ama ben ideal değil incecik olmak istiorum
53 kiloyum 50 olmak istiyorum :1no2:

aynen canım boy kısa olunca 1 kilo bile çok belli edio kendini o zamanlar göbeğim benden bağımsız olaak yatıodu falan yan dönük yatınca:sinifsinif: işte malesefki yemek yemekten çok keyif alıorum hani bazıları yaşamak için yer, ben yemek için yaşıorum resmenkafamçokkarıştı ah bi de göbüş gitse sporsuz o da imkansız. şu 8 dakikalık video serisi gerçkten ii ama yazın evdeyken yapablirm belki:gitme:

Kızlar kutlu diyet haftanız hayırlı uğurlu olsun hihoyyyt

ahh aprilim tenk yuuuuu

evet kesinlikle bide insanın vücut yapısıylada alakalı sanırım
işyerinde bitane kız var
kız 50 kilo ben 53
o yanımda çocuk gibi kalıor resmen bir kemik torbası ben ondan 3 kilo fazlayım ama ona göre çok etli butluyum
boyu benden kısa ..

hee bide şuda var
o 55ken benim 53 olduğumda oldu yine o çöp gibi yine o çöp gibi :1no2:

bende yemek için yaşayanlardanım
zevk benim için yemek yemek sofra hazırlamak
sofrada muhabbet etmek
yemekten sonra bi cigara yakmakkk

umarım yaparsın canım yazın

ah onları hiç söleme zaten tatlımmm bi de yiip yiip gram kilosu olamayanlara çok sinir oluorumakannehir hepimizin çıtır, incecik olması dileğiyle o zamanturkbayragi

ah onları hiç söleme zaten tatlımmm bi de yiip yiip gram kilosu olamayanlara çok sinir oluorumakannehir hepimizin çıtır, incecik olması dileğiyle o zamanturkbayragi

aynen valla benim kilomda arkadaslarım var bakıyorum bayagı şişman duruyorlar ben 170 boy 69 kiloyum ama iri yapılıyım yani omuzlar geniş falan eskiden basketbol oynamanın verdiği bir yapı var kemiklerde iri yani aşırı kilo yok sadece göbek ve yüzümde var ama rahatsız oluyorum biraz vermek istiyorum ahhh o boğazı tutabilsem abur cuburlardan uzaklaşsam
neyse şimdi gidip biraz kellogs yiyeyim tadını sevmiyom ama cokacimcoook

bide ayna karşısına geçtiğimimzde lavaboda
offf ya offf şu ince belimi nasıl saklıcam
çok kötü duruo kıyafetler kopcak gibi baksana barbiee diyo bana
hayy alllahım denyo ya vurasım gelio bel oyuğuna bidene Çok üzgünüm çoook

haydin afiyet olsunnn :CüvCüv:

işte abur cubur kilit nokta en azından benm için öyle:umursamaz: kellogs çikolatalı al tatlımm yavan değil tatlı ihtiyacını da giderio

hehe allah kahretmesinnn çak ağzına 2 şaplak vereliniortak

tatlım verdidim biraz ama durdu vermem
eski zayıf halimi istiyom
aralıkta ki kiloma dönmek istiyomsempatiksalakcinni
bu sefer son kere deniyom ve büyük azimle
takip edin beni anacım :lepi:

aynen canlarım yemek yemek benim için de bi zevktr yaa

ama karar vermemiz lazım bu konuda ya incecik olacaz vazgeçecez bu zevkimizden
ya da yiyecez bol bol bakmacaz kiloya miloya

bence 1. si

bu ekerin sütlerini bursanın çiftçileri veriyr bilin mi barbim:)))

bizim ineklerin sütü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…