- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.021
tünaydin canlar...
barbim yaa ekmeksiz nasil doyuyorsun ??? cok merak ettim dogrusu. bide senin ideal kilonu cok merak ettim seni hep kiyafetle gördügümüz icin :))) varsa ki hic sanmam bir fazlaligin ne güzel kamufle etmisin vallahi??
tembeltosbag canim sen verdinmi aldigin kilolari ?? bulusmanizin resimlerinde seni daha bir zayiflamis görmüstüm ??
Kızlar kutlu diyet haftanız hayırlı uğurlu olsun hihoyyyt
hee bende çok aburcuburla besleniyorum soşikcim
bende 57 kiloya çıkmıştım boyum senden bi kaç cm uzun olabilir
ve hayatımın en berbat dönemindeydim o zaman
kimisi kilosunu belli etmezya bende 1 kilo alsam hemen belli oluyor
hemen yüzüm doluyor yanaklar falan
onada ayrı sinir oluyorum tabi , o ailemden yadigar tombiş yanaklarımdan kurtulmanın yolunu hala bulamadımya neysee efenim sositososito
ben spor yapamıorum işte
yapılıcak çok sporlar var etkili ama yapamıyorum
yürüyüş yok bişi yok
oturduğum yerden aç kalarak zayıflama çabası işte benimkide :1no2:
Kızlar kutlu diyet haftanız hayırlı uğurlu olsun hihoyyyt
tşkler yaşasın diyet haftamız hihoyyytKızlar kutlu diyet haftanız hayırlı uğurlu olsun hihoyyyt
aynen canım boy kısa olunca 1 kilo bile çok belli edio kendini o zamanlar göbeğim benden bağımsız olaak yatıodu falan yan dönük yatınca:sinifsinif: işte malesefki yemek yemekten çok keyif alıorum hani bazıları yaşamak için yer, ben yemek için yaşıorum resmenkafamçokkarıştı ah bi de göbüş gitse sporsuz o da imkansız. şu 8 dakikalık video serisi gerçkten ii ama yazın evdeyken yapablirm belki:gitme:
evet kesinlikle bide insanın vücut yapısıylada alakalı sanırım
işyerinde bitane kız var
kız 50 kilo ben 53
o yanımda çocuk gibi kalıor resmen bir kemik torbası ben ondan 3 kilo fazlayım ama ona göre çok etli butluyum
boyu benden kısa ..
hee bide şuda var
o 55ken benim 53 olduğumda oldu yine o çöp gibi yine o çöp gibi:1no2:
bende yemek için yaşayanlardanım
zevk benim için yemek yemek sofra hazırlamak
sofrada muhabbet etmek
yemekten sonra bi cigara yakmakkk
umarım yaparsın canım yazın
ah onları hiç söleme zaten tatlımmm bi de yiip yiip gram kilosu olamayanlara çok sinir oluorumakannehir hepimizin çıtır, incecik olması dileğiyle o zamanturkbayragi
ah onları hiç söleme zaten tatlımmm bi de yiip yiip gram kilosu olamayanlara çok sinir oluorumakannehir hepimizin çıtır, incecik olması dileğiyle o zamanturkbayragi
aynen valla benim kilomda arkadaslarım var bakıyorum bayagı şişman duruyorlar ben 170 boy 69 kiloyum ama iri yapılıyım yani omuzlar geniş falan eskiden basketbol oynamanın verdiği bir yapı var kemiklerde iri yani aşırı kilo yok sadece göbek ve yüzümde var ama rahatsız oluyorum biraz vermek istiyorum ahhh o boğazı tutabilsem abur cuburlardan uzaklaşsam
neyse şimdi gidip biraz kellogs yiyeyim tadını sevmiyom ama cokacimcoook
aynen valla benim kilomda arkadaslarım var bakıyorum bayagı şişman duruyorlar ben 170 boy 69 kiloyum ama iri yapılıyım yani omuzlar geniş falan eskiden basketbol oynamanın verdiği bir yapı var kemiklerde iri yani aşırı kilo yok sadece göbek ve yüzümde var ama rahatsız oluyorum biraz vermek istiyorum ahhh o boğazı tutabilsem abur cuburlardan uzaklaşsam
neyse şimdi gidip biraz kellogs yiyeyim tadını sevmiyom ama cokacimcoook
bide ayna karşısına geçtiğimimzde lavaboda
offf ya offf şu ince belimi nasıl saklıcam
çok kötü duruo kıyafetler kopcak gibi baksana barbiee diyo bana
hayy alllahım denyo ya vurasım gelio bel oyuğuna bidene Çok üzgünüm çoook
tünaydin canlar...
barbim yaa ekmeksiz nasil doyuyorsun ??? cok merak ettim dogrusu. bide senin ideal kilonu cok merak ettim seni hep kiyafetle gördügümüz icin :))) varsa ki hic sanmam bir fazlaligin ne güzel kamufle etmisin vallahi??
tembeltosbag canim sen verdinmi aldigin kilolari ?? bulusmanizin resimlerinde seni daha bir zayiflamis görmüstüm ??
aynen canım boy kısa olunca 1 kilo bile çok belli edio kendini o zamanlar göbeğim benden bağımsız olaak yatıodu falan yan dönük yatınca:sinifsinif: işte malesefki yemek yemekten çok keyif alıorum hani bazıları yaşamak için yer, ben yemek için yaşıorum resmenkafamçokkarıştı ah bi de göbüş gitse sporsuz o da imkansız. şu 8 dakikalık video serisi gerçkten ii ama yazın evdeyken yapablirm belki:gitme:
ahh aprilim tenk yuuuuu
evet kesinlikle bide insanın vücut yapısıylada alakalı sanırım
işyerinde bitane kız var
kız 50 kilo ben 53
o yanımda çocuk gibi kalıor resmen bir kemik torbası ben ondan 3 kilo fazlayım ama ona göre çok etli butluyum
boyu benden kısa ..
hee bide şuda var
o 55ken benim 53 olduğumda oldu yine o çöp gibi yine o çöp gibi:1no2:
bende yemek için yaşayanlardanım
zevk benim için yemek yemek sofra hazırlamak
sofrada muhabbet etmek
yemekten sonra bi cigara yakmakkk
umarım yaparsın canım yazın
aaa ne güzel bursalı ineklerin sütleri he
pek bir güzel ama tadları
seviorum ekerin ürünlerinii
tospik yapma la
sigara keyfinden mahrum etme kendini:dance:
anam böle arkadasın varkene düşmana gerek yok akannehir
yok kuzu bu sefer kararlıyım ıÇMıCEM sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?