Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
öğlen kendime hazıladığım salatadan ayıkladığım maydanoz saplarını 5 dk kaynattım. bir de yeşil çay katıp demledim içiyorum güzeller.

bir de salatanızın içine taze nane doğrarsanız
üzerine de nar ekşisi sosu koyarsanız harika bir tadı oluyor tavsiye ederim canlar.

bir de salatanıza mutlaka maydanoz koyun.

zayıflayacaz şekerlre zayıflayacaz.

yok senin kilona bi gelelim bebem sonra karar veririk kilo alması bize göre çok kolay:))) bünye alışkın

zati senin kilona gelsek de senin gibi görünemicez çünkü biz de öyle sülün boy yok biberitom

arzuablam demekki doğru hatırlamışım ben seni ziraat müh. die biliyorum,ayy sorma stajda eşek gibi çalıştırdılar tarlada bembeyaz çocuk kapkara oldu alsanaalsanasmile
pilavda yaptım şarabımız zaten varıdı aklinialirimsmile süryani şarabı içtik o içti ben baktım daha doğrusu kaydirigubbakcemile3 ben içemiomda sempatiksalakcinni

ayyy inşallah yaaaa kısa çıksın canımı yesin yaaaa bebeğim benim sempatiksalakcinni

anooooww ben de seni yirin yirin kelebeğim cokacimcoook çok saol bitenem benimmm zemuszemus bugün sınavda ayakkabılarımı giydim çok güzel randıman aldım kaydirigubbakcemile3

oolllllllllleeeeeeeeeeyyyyyy

çalsın davullarr

kopye kıraliçemm benim helal sanaaa
ablammmmm benim çok teşekkür ederim 2 yılım kaldı hayırlısıyla bi bitsin hihoyyyt

güle güle ablacım mucukkkk
ben de çıkıorm bişeler zıkkımlanıyım sempatiksalakcinni

veeee karşınızda uzun saatler sonucu hazırladığım kopyalarıımmmmm buyrunnnnnnnnn

delikafaduldendelikafadulden

çatlak yaa öğrenciye bak benden sana yıldızlı 5555
:lepi:

hangi mesleği p.ç etmedilerki
hepsini ettiler hatta üniversite okumanın bi anlamı kalmadı
hadi devlete almıyon anladıkta özel sektordekı iş olanaklarını niye kaldırıyorsun
ne yapacak bu kadar genç
sırtına küfe alıp hamallık mı yapacak
mafoldumben
kızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni
minitom gule gule kullan
sür sürün

hihoyyyt hihoyyyt
Kuzum benim bekliyoz

Kızlar bu akşam bira içiyom var mı katılan...:içelim: :içelim: :içelim:
Tuborg Extra yüksek alkol...
:teytey:
anaammm kendisiyle heç iyi anılarım yokeyvahedigeldismile
kızlar dün bu küpe ve yüzüğü aldım nasıl sizcesempatiksalakcinni
oyy kibar kız
ne kadar kibar şeyler almıssın oyle
olumunekankayizsmile
sana fiks lafımı diyim!sanaCADIARZUsana kabaran bişey var
bi ara hep dilimdeydııısırnaşık şeykötükedihüso

:teytey::içelim:

eğlenicek kadar çok durmadıkki canım bi işimiz vardı onu hallettik özdilekte biraz oturup döndük hemen:hulya:

en güzel dua akitim

amin:Saruboceq:

hoşgeldin kadınım hoşgeldin topiğimize

sen geldin topik yeşillendi:lepi:
oh ohhhhhh zemuszemus
gözün aydın minişiiiiiiiiiiimmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
arzum süpersin kuzum bu istikrarla basarıcaksın insllh
cok hırslı gördüm seni hadi baaalım

eğlenicek kadar çok durmadıkki canım bi işimiz vardı onu hallettik özdilekte biraz oturup döndük hemen:hulya:

ne nereye geldin naptın :1ninca:

bursadaki özdilek değil canım:roflol:
zaten hiç iyi anılarım olmadı orayla ilgili:1ninca:
hoşgeldin bitanem benimbuyrunnnnnnnnn

bugün ne giydinde içten yorum yazan kankilerime çok teşekkür ederim Şeniz :asigim:
patronum da gelmiş yazmış bitanemm :asigim: az önce yazım cevabımı da Şeniz
Ne giydine foto mu koydunakannehir hemen gidiyorum
Anladım cnm kimki o birşeyler haykıranbilmiyorumkismile ağzına sağlık canımcımmmzemuszemusopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: koptum yaa harikasın barbimmmm:roflol:
Ayy kim ki o adam arzum korktum valla:sinifsinif: döktürmüşün canım benim ağzına yüreğine sağlıkkŞeniz Ahahaha her zaman gelmiyo cinlerim diyokaydirigubbakcemile3

Taze naneyi hiç sevmem ama nar ekşisiyle salatada harika oluyo gerçekten verdiği lezzet bambaşkacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…