- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.061
Uzun zamndır gırmıyodum kızlar nasılsnız ınsallh ıyısınızdır
kız meslekdaşız enişteyle:))))
eferim doyur karnını ziraat emekçisinin darlalarda az yorulmuyok biz:))))
pilav da yapıver yanına sulu sulu ollmaz
ama dur onu da o yapıvirsin aniden gelmek oluyorsa az da iş yapsın
kız bugün mezun oldu sen bi şarap neyim neden almıyon çekmmiyonuz kafaları neden bundan daha iyi bi neden mi var la:içelim:
kopyalar çok ilgi çekici müthişşş
mini merk etme ziraat mühendisleri kısa dönem yapar
ama kasımda gitse daha garanti
biz araştırdıydık kısa dönmi en çok kasımda alıyolaa % 70 demişlerdi. kısa dönem çıktıydı.
ama bence her türlü kısa çıkar ziraat mühendisi.
minim:1hug:
senin yamuk ve buruşuk dediğin o tatlı ellerini ısırırım la şımarık:1hug:nelerde almış kendisine ohhh sefası olsun minomunkaydirigubbakcemile2
ojenin rengine bayıldım..hepsini güle güle kullan zeka küpümŞeniz
anaa sisteme bak:roflol::roflol:ben senin kadar sistemli değildim hacı ya:roflol:
ablammmmm benim çok teşekkür ederim 2 yılım kaldı hayırlısıyla bi bitsin hihoyyytoolllllllllleeeeeeeeeeyyyyyy
çalsın davullarr
kopye kıraliçemm benim helal sanaaa
veeee karşınızda uzun saatler sonucu hazırladığım kopyalarıımmmmm buyrunnnnnnnnn
delikafaduldendelikafadulden
artık tarım marık hakgetire
bi de gıda üretim yerlerinde ziraat mühendislerinin ve gıda mühendislerinin denetleme şartı da kalkıyor. mecliste tasarı
artık ziraat mühendisleri daha aç kalmakla birlikte ne yediğimizi de bilemicez maalesef
minitom gule gule kullankızlar dün aldıklarım golden rose 3d yi çok merak ediyodum sonunda aldım ama daha deneyemedimmsempatiksalakcinni
anaammm kendisiyle heç iyi anılarım yokeyvahedigeldismilehihoyyyt hihoyyyt
Kuzum benim bekliyoz
Kızlar bu akşam bira içiyom var mı katılan...:içelim: :içelim: :içelim:
Tuborg Extra yüksek alkol... :teytey:
oyy kibar kızkızlar dün bu küpe ve yüzüğü aldım nasıl sizcesempatiksalakcinni
bi ara hep dilimdeydııısırnaşık şeykötükedihüsosana fiks lafımı diyim!sanaCADIARZUsana kabaran bişey var
ben geldiiiiiiiiimmmmmmm delikafadulden
finaller bittiiiiiiii 3 olduuuuuuuuummmmmdelikafadulden
sınavım süperdi kopyalarımı çok rahat çektim delikafadulden
tanrıçam geldimi ben biraz geçmişinizi okumaya gidiormşutarafagitti
Afyon kanka adana nerden çıktı:1ninca:
kaydirigubbakcemile5 nihahahhaha:smiley-cool:
:roflol::roflol: önceden haberim olsaydı sabahın köründe özdilekte yerimi alırdım be aşkımmboshayallersmile neyse artık bi daha ki sefere inş eğlendiniz mi bari sevdiceğinle hoş afyonda ne kadar eğlenilir ki:bbo:
oh ohhhhhh zemuszemusen güzel dua akitim
amin:Saruboceq:
hoşgeldin kadınım hoşgeldin topiğimize
sen geldin topik yeşillendi:lepi:
gözün aydın minişiiiiiiiiiiimmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytben geldiiiiiiiiimmmmmmm delikafadulden
finaller bittiiiiiiii 3 olduuuuuuuuummmmmdelikafadulden
sınavım süperdi kopyalarımı çok rahat çektim delikafadulden
tanrıçam geldimi ben biraz geçmişinizi okumaya gidiormşutarafagitti
arzum süpersin kuzum bu istikrarla basarıcaksın insllhöğlen kendime hazıladığım salatadan ayıkladığım maydanoz saplarını 5 dk kaynattım. bir de yeşil çay katıp demledim içiyorum güzeller.
bir de salatanızın içine taze nane doğrarsanız
üzerine de nar ekşisi sosu koyarsanız harika bir tadı oluyor tavsiye ederim canlar.
bir de salatanıza mutlaka maydanoz koyun.
zayıflayacaz şekerlre zayıflayacaz.
eğlenicek kadar çok durmadıkki canım bi işimiz vardı onu hallettik özdilekte biraz oturup döndük hemen:hulya:
oh ohhhhhh zemuszemus
gözün aydın minişiiiiiiiiiiimmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
arzum süpersin kuzum bu istikrarla basarıcaksın insllh
cok hırslı gördüm seni hadi baaalım
ne nereye geldin naptın :1ninca:
Ne giydine foto mu koydunakannehir hemen gidiyorumbugün ne giydinde içten yorum yazan kankilerime çok teşekkür ederim Şeniz :asigim:
patronum da gelmiş yazmış bitanemm :asigim: az önce yazım cevabımı da Şeniz
Anladım cnm kimki o birşeyler haykıranbilmiyorumkismile ağzına sağlık canımcımmmzemuszemusopuyorumnanaktancanım gec gordum burdada adım falcıya cıkdı sempatiksalakcinni msjını gec okudum gulum bilmiyorumkismile canım buyuk hedeflerın ve hayallerın cıkmış..cesaretlı gozü kara bı adam var sılahını ateslıo sankı duyurmak ıstedıgı bır hbr haykırış var..ısmınde a-y olan bırı var ıletişimdesınız..hayallerının gercekleştıgını goruyorum cok guzel falın..
:roflol::roflol::roflol: koptum yaa harikasın barbimmmm:roflol:günaydın kızlarrr
tanrıçammm tabiki eklerim kız hele bi alimde şun entariyi hayırlısıyla en ucuzundan ..
benim eskiden bi sefkilim vardı köpekk gibi seviodum desem yeridir ama nasıl psikopat nasıl kıskançç beni hep kandırıyodu
sen nişanlım askerde tlfnla yakalanınca cezaevine girdi ddinya aklıma o geldi..
bana dioduki eğer burda cezaevine girersem aç bırakıolar, tüm kıyafetlerini alıolar yırtık pırtık bişiler giydiriolar, yabancı ülkelerindeki mapuslarda gibi taş taşıtıyolar iş yaptırıolar normaldeki gibi yan gelip yatma yok diodu..
o yüzden tlfnumu 2 kere dahi çaldırmadan aç, hiç duymamazlık etme ki ben sinirlenmiyim
sinirden bağırıp çağırmyım elimde tlfnla..
ve çok meşgul olmiyim telle yakalanmiyim diodu..
halbuki yalan kıskançlığından yapıomuş bunu, sonradan öğrendim askeri cezaevinin öle biyer olmadığını
ee tabi biraz geç oldu zira 15 ayı geçirmiştik sempatiksalakcinni
Allahım ne cehalet bendeki Çok üzgünüm çoook
Ayy kim ki o adam arzum korktum valla:sinifsinif: döktürmüşün canım benim ağzına yüreğine sağlıkkŞeniz Ahahaha her zaman gelmiyo cinlerim diyokaydirigubbakcemile3gördüğümü söyleyem
canını sıkan bir adam var ama senin canını onun durumu sıkıyo
sana yaptıkları değil.
çok çaresiz dizlerini çekmiş oturmuş düşünüyr. bu adam hakkında bi kişi ile konuşacaksın. iyiye gidecek. ve sen rahatlayacaksın. bir yol var açık ne uzun ne kısa sen buraya ya bi kız arkadaşınla gitmeyi düşünüyorsun ya da tek ama kesin kadın erkek yok bu yolda.
bir erkek var geniş omuzlu ve güçlü. aynı zamanda da kızgın. çok kızmış ondan kısa boylu birisinin kafasını koparıp atmak istiyor. bunu yapamasa bile ona manevi maddi zarar verecek. iri bir adam esmer.
sen bu olay olırken hızla koşarak oraya geleceksin ve engel olmaya çalışacaksın. sen gelene kadar çoğu sözler söylenmiş olacak ama.
yine boş açık bir yolun var kiminle gideceğin belli değil. gezi amaçlı bir yol güzel bir yol.
kalabalık bir ailede yaşıyorsun. evin kalabalık . gelenin giden çok. ve mutlu. sen de mutlusun.
hane dışında tertemiz insanlarla dolu. çekingen biri var kapının ağzında duruyor sanki aranızda bişey olmuş bi kırgınlık ve senin eve davet etmeni bekliyor. bu ev senin kalbin de olabilir. senden küçük olabilir bu kişi. ya yaşça küçük olabilir ya da fikikçe. temiz bi insan ufak bi hata yapmış kırma bence....
bu kadar gördüm fotodan gül perisim.
şimdi topikte herkes kahve falı kapatmaz inşallah:)))
her zaman gelmiyor şekerler cinlerimsempatiksalakcinni
öğlen kendime hazıladığım salatadan ayıkladığım maydanoz saplarını 5 dk kaynattım. bir de yeşil çay katıp demledim içiyorum güzeller.
bir de salatanızın içine taze nane doğrarsanız
üzerine de nar ekşisi sosu koyarsanız harika bir tadı oluyor tavsiye ederim canlar.
bir de salatanıza mutlaka maydanoz koyun.
zayıflayacaz şekerlre zayıflayacaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?