Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
7.0 ile boyadım canlar her yerine sürmedim zaten sadece beyazların oldugu bölüme sürdüm tutmadı
oooof loreal ın amanyoksız serisi beyazları kapatıyor mu peki ...bilgisi olan var mı canlar

çok ta süper kapatıyor ben kızıl tonu kullanıyorum boyadıktan sonra saç kurutma tutarsan ii olur

geçmiş olsun canısım
sağol tatlışkomm
doktora gittim gezdim geldim allama evde bi gram yemek yokk
şimdide burda oturmus bakınıyomm
:roflol:

nikooo
ah nikoooo allah seni netsin dicem etmiş bilee
kız göz ihmale gelirmii
klava:

islom abıkların çantn takıların cok hoş gercekten
bakalım bide elbiseyı görelim tamamlayalım resmii
CADIARZU

nikom nazaramı geldin sen
canım benim çok geçmiş olsun bitanem artık daha dikkatli ol minikim benim

enemmmmm gıııı soyundun mu kaynana karşısındaaa alıcı gözüyle bakmştır şimdik tahmin edebiliommmm:kedi:
Bizzat giydirdi bacım elbiseyi tek başıma mümkün değil giyemem 2 kişi lazımsempatiksalakcinni arkamda neetti bilmem:1ninca:
islom abıkların çantn takıların cok hoş gercekten
bakalım bide elbiseyı görelim tamamlayalım resmii
CADIARZU

Teşekkür ederim nazomm
Annem işi bitirdi yaa ben çok beğendim
Herşeyiyle tamamlansın eklicemkaydirigubbakcemile

Nikom iltihaplı gözünü sevdiğim ni ettin sen kendine ölee
İhmal etme canom yaa Allah tez şifa versin göz bu bişeye benzemez.
Göze mi geldin sen gülombilmiyorumkismile

islo yeni yeni gördüm aksesuarların çok güzel
bide elbiseyi görsek:lepi:

Güzel güzel çok güzelde ..
biz buzdağının herbiyerini görmek istiyok boshayallersmile
O da olcek tospikim gıı üzerimde görün diye koymuyorum foto bitsin eklicem gülüm
gözü kalanın gözü çıksın bitanesi o zaman:lepi: tabe ii niyetliyse canımızı yesin amasengözlerimebaksanab
İyi niyetli olmasa entarimle uğraşır mı kızz:hulya:
Ama ben nettim anama elbiseyi parçalattım eteğini yeniden yaptırıyom ne hikmetse uzun olmuşCADIARZU
Bu yüzden sefkilşmlen papaz olduk:mymeka: ama benim istediğim olcek:lepi:

islo islo hade bebeğimmm tüm topic 4 gözle seni beklioooooo aç aç açopuyorumnanaktan

Aaa olmassss :umursamaz:açamam amaaaadelikafadulden

Kızlar yaa burası çok kota yiyor mu sizce son 2-3 aydır sürekli kotayı aşıyorum:1ninca:

ben sevmedim cnm yaa ekle bakiim nasıl olmuş ben mi sürmiyrm ki aceppbilmiyorumkismile:gitme:

Kızlar yaa burası çok kota yiyor mu sizce son 2-3 aydır sürekli kotayı aşıyorum:1ninca:

bende de oluyo o cnmbilmiyorumkismile bu arada aldıkalrını çok beğendimm en son bitmiş haliylede görürüz inş saç makyaj elbise olarakdanaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kızlr bu arada bugün iş ilanmlarına bakarken bitanesini arıcaktım istenilen özelliklere baktım diksiyonu düzgün sunum kabiliyeti olan diyodusempatiksalakcinni

aha dedim bunalr beni arıyo:roflol::roflol:

topikçek çok ii sunum yaparızz:roflol::roflol:süprizzzzz

:roflol::roflol::roflol:

diyetteyim
çok açım
ama yemeyezzaaaamm :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…