Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
7.0 ile boyadım canlar her yerine sürmedim zaten sadece beyazların oldugu bölüme sürdüm tutmadı
oooof loreal ın amanyoksız serisi beyazları kapatıyor mu peki ...bilgisi olan var mı canlar

kumral kapatmıcak derecede açık bi renk değil aslında ama:umursamaz: loreal amonyaksız seri 1 kere kullandım ama beyazım yok bilemicem o sebeple tatlım diğer boyalara göre az sertleştiriodu ve parlaktı hatrladgm kadaryla.

eneeeemmmm soshic bende bende bene istirem körmek kaydirigubbakcemile5

gördün ya bebemmmm

sochic tatlım çok güzelsinn alımlı hatun seniii :jeyyar:

teşekkür ederm patimmm idare ediorz işteeebilmiyorumkismile

güzelim demin loreal casting için kızların yorumlarını okudum beyazları kapatmıyormus senin dedigin gibi parlaklık vermesi iyiymiş ama
cnm anneme sordum ıo anlar boylardan kapatmaz hatta açar diyobilmiyorumkismile

benim annem sürekli boyuyor minigim onun saçlar harika kapanıyor ...ben az beklettigim için oldu galiba bilmiyorumkismile

caniko az dur yine boyarsın sıkma canını

herşeye kafayı takıyon bak bundan beyazlıyo saçın

olabilir cnm kişiden kişiye değişebilir anneminkileri hiç kapatmamış bilmiyorumkismile keşke biraz daha tutsaydınbilmiyorumkismile

ben sanırsam psikopatım sempatiksalakcinni
saçlarımın beyazlaması hoşuma gidiyo
oturuyom arıyom tek tek
koparıyom sonra aklinialirimsmile
hoş çok az beyaz var bulmam zor oli azcıkta :umursamaz:

bibeklerim yaa bu pime nikoya noldu:sinifsinif:
hayırsız mı çıktı yohusamkaydirigubbakcemile

1 sene önce oğluşum barnanı gözüme sokmuştuakannehir
çizilen yer ara ara iltihaplanıyordu:gitme:
bu hafta biraz gözümde ağrı vardı ilacımı özenmeden sürdüm ihmal ettim
akşam patronum notumu kırmasın diye kil maskesi yapam dedimzemuszemus
çok güzel aferim banavereliniortak
ama bu sefer yüzümü yıkarken hiç özenmedim aman çok pirpirikliyim nolucak gözüme kaçarsa dedimguclubacismile
hala aferim diyen var mı bana:uhm:
yatarken gözümü kapatınca bi batma hissettim
dedim kim kalkıp ilaç sürecek yat zıbar niko uykun kaçarsa damlarsın gene pilkisayarın başınayasakkelime
mazallah pati topikte ip atlıyorum diye hasetinden çatlar zemuszemus
gece boyu gözümde batmalı rüyalar gördüm:1ninca:
sabah bi kalktım gözüm aha da büle şıpır şıpır mafoldumben
nise dr gözümü uyuşturdu iğneyle kazıdı şimdi tek gözüm kapalı korsan gibiyim :smiley-cool:
iyileşicem inşaallah feleğin çemberinden geçmiş niko bi haber verem dedim olumunekankayizsmile
patronum gelmedi değil mi gelirse haber verirsiniz karşılamaya gelemezsem :asigim:
öpüyorum sizi canım arkilerim Şeniz

nikonum geçmiş olsun cnm benmmŞeniza.s.:1hug:

anaaa niko lan gece gece üşengeçliğinden gözü bırakacaktın yatakta Allah seni ne etmesin

Patroonu bilmiyorum ben Editör olarak seni kınıyorum. Sevgili Niko Lütfen Kendine ve sitedeki arkdaşlarının içini cızlatacak hareketler yapma uyarıyorum. Devam ederse dikkat etmez isen konu yönetmie taşınacaktır. Gerekli cezai işlem yapılacaktır.

ben sürekli loreal casting kullanıyorum kızıl tonlarını ve beyazlarımda önlerde yoğun olarak var ve çokda güzel kpatıyor neredeyse bi senedir aynı rengi boyuyorum boyadan önce tarifteki gibi saçı güzelce ıslatıp havluyla nemini alıyorsun saç ıslakken boyuyosun ve ara ara saç kurutma ile sıcak hava veriyorsun muhteşem oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…