- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.361
livim boyadan hiç anlamam canm yaa(
cahilim bu konuda
7.0 ile boyadım canlar her yerine sürmedim zaten sadece beyazların oldugu bölüme sürdüm tutmadı
oooof loreal ın amanyoksız serisi beyazları kapatıyor mu peki ...bilgisi olan var mı canlar
eneeeemmmm soshic bende bende bene istirem körmek kaydirigubbakcemile5
sochic tatlım çok güzelsinn alımlı hatun seniii :jeyyar:
7.0 ile boyadım canlar her yerine sürmedim zaten sadece beyazların oldugu bölüme sürdüm tutmadı
oooof loreal ın amanyoksız serisi beyazları kapatıyor mu peki ...bilgisi olan var mı canlar
güzelim demin loreal casting için kızların yorumlarını okudum beyazları kapatmıyormus senin dedigin gibi parlaklık vermesi iyiymiş amakumral kapatmıcak derecede açık bi renk değil aslında ama:umursamaz: loreal amonyaksız seri 1 kere kullandım ama beyazım yok bilemicem o sebeple tatlım diğer boyalara göre az sertleştiriodu ve parlaktı hatrladgm kadaryla.
cnm anneme sordum ıo anlar boylardan kapatmaz hatta açar diyobilmiyorumkismile
kızlar aglamak istiyorummmmm =( benim saçlarda biraz beyaz vardı bende asla saç diplerime boya sürmem fln diyordum ama beyazlarım hoş görünmüyordu herkes liv boya fln diyordu neyse annemin boyası ile beyaz olan kısımlara boya sürdüm demin yıkadım beyazlar kapanmamış =(((( daha kurutmadım saçlarım ıslak ama belli oluyor kapanmadıgını =(
güzelim demin loreal casting için kızların yorumlarını okudum beyazları kapatmıyormus senin dedigin gibi parlaklık vermesi iyiymiş ama
benim annem sürekli boyuyor minigim onun saçlar harika kapanıyor ...ben az beklettigim için oldu galiba bilmiyorumkismile
bibeklerim yaa bu pime nikoya noldu:sinifsinif:
hayırsız mı çıktı yohusamkaydirigubbakcemile
1 sene önce oğluşum barnanı gözüme sokmuştuakannehir
çizilen yer ara ara iltihaplanıyordu:gitme:
bu hafta biraz gözümde ağrı vardı ilacımı özenmeden sürdüm ihmal ettim
akşam patronum notumu kırmasın diye kil maskesi yapam dedimzemuszemus
çok güzel aferim banavereliniortak
ama bu sefer yüzümü yıkarken hiç özenmedim aman çok pirpirikliyim nolucak gözüme kaçarsa dedimguclubacismile
hala aferim diyen var mı bana:uhm:
yatarken gözümü kapatınca bi batma hissettim
dedim kim kalkıp ilaç sürecek yat zıbar niko uykun kaçarsa damlarsın gene pilkisayarın başınayasakkelime
mazallah pati topikte ip atlıyorum diye hasetinden çatlar zemuszemus
gece boyu gözümde batmalı rüyalar gördüm:1ninca:
sabah bi kalktım gözüm aha da büle şıpır şıpır mafoldumben
nise dr gözümü uyuşturdu iğneyle kazıdı şimdi tek gözüm kapalı korsan gibiyim :smiley-cool:
iyileşicem inşaallah feleğin çemberinden geçmiş niko bi haber verem dedim olumunekankayizsmile
patronum gelmedi değil migelirse haber verirsiniz karşılamaya gelemezsem :asigim:
öpüyorum sizi canım arkilerim Şeniz
güzelim demin loreal casting için kızların yorumlarını okudum beyazları kapatmıyormus senin dedigin gibi parlaklık vermesi iyiymiş ama
benim annem sürekli boyuyor minigim onun saçlar harika kapanıyor ...ben az beklettigim için oldu galiba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?