G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.561
deli :roflol::roflol:
hep bu küresel ısınma hasta etti bizi alsanaalsanasmile
akitim göstertirim,bana hiç açıkrenk yakışmıor, yarın alcam boyamı , ya siyah ya kahve yapicim sempatiksalakcinni
ayy canım cilt bakımı kosunda hiç bir bilgim yok ama üni.ye doğru giderken denizyıldızı var ,benim arkadaşlarım gidiyorlar ,memnunlarzemuszemus
kuaför olarak, 2 kuaförüm var, hemen hemen adanadaki kuaförlerin hepsini denedim
1.si ptt merkez genel müdürlüğünün arkasında ,garın karşısındaki, hüseyin kuaför ama ramize yaptır ,gidersen kesimi ve boyaları çok kalitelidir opuyorumnanaktan
2. hemen o caddenin başında makas kuaför yeni açıldı , ben ark.larımın kesimlerini gördükten sonra oraya gidenlerden, artık oraya kesim yaptırmaya kara verdim ..
yani boya fön ramiz, kesim makas ...
kıl mıl alan yerleri hiç bilemem çünkü ben hiç adacıya gitmedim,kaşlarımı almıorm , sağ tarafta 4 sol da 3 tane bıyığım çıkar o kadar sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bu çok ayrıntı oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu kadar bebeğim başka sormak istediğin varmı ?
muzlu süt güzeldir bak kazımda iç onu g.paşada
virgonun da dürümü gözeldir
adana kebabı elem de yenir, gerisi at eti alsanaalsanasmile
çukurovada tarım ... die devam ediomuşum delikafadulden
nazım saol bebeğim
adana gibi güneşin içinde yaşayan bir memlekette,benim güneşe alerjim var alsanaalsanasmile
hep malak gibi güneşlenirdim küçükken ondan oldu ben biliorm alsanaalsanasmile
kızlar biri varmı çok kötüyüm sevgilim kaza yaptı
ebru hgdin cnma.s.
ceylo geçmiş olsun canım önemli bişi yoktur inş.
benim güneşe alercim yok sanırsam ama sevmem kendilerini.
cildim iz bırakıyo , güneş gözlüğü olmadan dolaşamıyorum takmazsam hapşuruyorum :)
ve uzun kalamıyorum bayılcak gibi oluyorum
etkileri bunnar sadece:)
bitkisel kozmetik ürünlerinde önemli bir marka olan Yves Rocher haziranda güzel bir indirim kampanyası yapıyor hemde takı hediyeli yanılmıyorsam %40 lara varan bir indirim olucakmış ilgilenenlere duyurulur
bir kaç üründen örnekler
ceylo geçmiş olsun canım önemli bişi yoktur inş.
benim güneşe alercim yok sanırsam ama sevmem kendilerini.
cildim iz bırakıyo , güneş gözlüğü olmadan dolaşamıyorum takmazsam hapşuruyorum :)
ve uzun kalamıyorum bayılcak gibi oluyorum
etkileri bunnar sadece:)
bu nasıl ? röflelerim gölge gibi dursun istiyorum, saçımdaki bakırlıklar gitti , güzel olurmu ?
nerelerde bulabilirz cnm bu markayıCADIARZU
tamam cnm silebilirsin tşk edeerimmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?