- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.521
Patit hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
Ben de kaçıyorum canlar
:roflol: :roflol: :roflol:Patit yazmışımkaydirigubbakcemile3
tek gözle çalışınca anca o kadar oluyo kankaanam..smil ekliyemedi:1shok:hayatımın şoku:1shok::roflol:
ben yorum okumadım kanka:sm_confused:[/B]
patronum
ip atlamadım
yorum yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/368475-pembe-koltuk-6-hafta-anketi.html#post13463956
kıyamam ya:)kopya cidden profosyenellik istiyen bişey kuzum..övünmek gibi söylemiyorum ama harbiden öyle:smiley-cool:anlıyorum seni:tesellizaman çalışıcaksın hacı,yapıcak bişey yokbilmiyorumkismile
anam..smil ekliyemedi:1shok:hayatımın şoku:1shok::roflol:
ben yorum okumadım kanka:sm_confused:
:jeyyar:aynen gülüm..açıktım baya..esmerlik gibisi yok:1rolleyes:
güle güle gidelim canım :a015:Patit hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
Ben de kaçıyorum canlar
kıyamam ya:çok üzgünüm:nikom ama ihmal etme gözünü,dikkat et gözünü seviyimŞenizistersen iremsuyla bırakıyım,ama geç gidersin söyliyimgamyoncuiremsugüle güle gidelim canım :a015:
beni de süpürgene al ablası
nasıl da uyucaksam senağlama
Benim de uyku geldi kuzular
Allah rahatlık versin renklü rüyalar
öptüm hepiciğiniziopuyorumnanaktan
kıyamam ya:çok üzgünüm:nikom ama ihmal etme gözünü,dikkat et gözünü seviyimŞenizistersen iremsuyla bırakıyım,ama geç gidersin söyliyimgamyoncuiremsu
kaçtınmı islom..allah rahatlık versin canımın içi..iyi uykularopuyorumnanaktan
minik,saçımı nasıl açtım biliyomusun,palettenin karamel ve sarısını aldım(numaralarını hatırlamıyorum,çekmiştim resmi ama sildimbilmiyorumkismile)ilk önce açıcı suyu saçıma döktüm 2 tüp..o saçımda 10 dakka kaldı..sonra yıkadım ve iyice kuruttum.sonra 2 rengi karıştırdım ve boyadım..baya güzel açıldı..ama benimki beyenmedi rengini:umursamaz:
sonra kolestonun 7 ve 8 ini karıştırdım..daha sonraki boyamda sadece 8.0 kullandım 2 tüp..ve gördüğün rengi elde ettim..artık 8.0 ile boyucam,rengimi buldum..benimkide beğendi..bi süre bu rengi kullanırımzemuszemus
şımarttın beni kanka bu gecebayanssulusmile:kedi:çok teşekkürler melekomŞenizcnm renk süper gitmiş sana hele o bronnz tenle süper yaa:asigim::asigim:
cnlarım benm çıkmam alzım öpüyrm çok ii gecelerr
kızlar biri varmı çok kötüyüm sevgilim kaza yaptı
geçen gül bayılarak aldığım şıkırtılı bluzum:dance:
elbise gibi uzun bişey..işlemeleri çok hoşuma gittisositososito
milletin nars'ı varsa benimde marsım var:dilcikar::roflol:geçen eminönünde bi yer keşfettim,toptancı..allahım cennet cennet:sm_cool:ucuz kozmetik cenneti:sm_cool:ten ürünü tafsiye etmem ama,far ve dier ürünlerde ucuza kaçmanın sakıncası yok bence:jeyyar:bu gördüğünüz farı 1 tl ye aldımakannehirhemide altında aplikatör koyma bölümü bilem var:icecream:
sırada altın sarısı sim farımız varhihoyyytbunuda 2.5 tl ye aldım:sm_cool:
sıradaki
şimdide gloslarhihoyyyt..pembe olanı 2.5 tl ye aldımbayanssulusmilesihirli yeşil ruju 2 tl..collean marka parlatıcıyı 1 milyoncudan aldım..oda 2 tl:sm_cool:
siyah göz kalemi 1 tl..inanılmaz siyah..hatta simsiyah.acayip beğendimsüprizzzzz
ayrıca saç bakım serumu aldım..oda 7 tlboshayallersmilebakım yapıyomuş,durulanmıyo..birde gabrini oje aldım..ojeyide beğendim..soyulmuyo,sevdim:içelim:
gelelim küpeleresositosositokokoşluğum tuttu,şıkırtılı bişeyler alasım geldibayanssulusmile
2 dakka sonra albüme gelin hele:1ninca:
bende zalak gibin atladım olmadıgını bile bilealbüme gelin
ceylo geçmiş olsun canımmbiişeyi var mı peki.inşallah ciddi bişeyi yoktur :S
nikoncanım geçmiş olsunnnn :1hug:
bende rahatszm buara gerçi :S baş dönmesi mide bulantısı halsizlik akannehir duyanda hamiş sancak sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?