Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ya uff miniğim aynen ya ben de giymiyorum hiç elbise sadece özel günlerde giyiyorum düğünlerde falan ama çok istiyorum böyle hanım hanımcık bi elbise giymekboshayallersmile

bende livimi çok seviyorum ama eski hallerini :asigim: şimdilerde çok yaşlandı artık benzemiyoz o yuzden şimdilerde yakınlık hissetmiyom

ya kızlar benimlede birseyleri takas edinnnnnnn liiiitfen ama
oyyyy litfenini yirim seninnnnn aklinialirimsmile
Akitim bayıldım o üste off nasıl güzeldir o yumuşacıkzemuszemus
saol bebeim hakkaten öyle arada lazım oluyor böyle sweat aklinialirimsmile
Ya uff miniğim aynen ya ben de giymiyorum hiç elbise sadece özel günlerde giyiyorum düğünlerde falan ama çok istiyorum böyle hanım hanımcık bi elbise giymekboshayallersmile

buaralar bende hep elbise bakınıyorum boshayallersmile

eda hanım yollama zahmetinde bulunucakmı yoksakankam biz bize yapıcaz yabancı olmıycak:1closedeyes:
eski üyeliğin varken denemeye eklemiştim unuttunmu cano:)ama yarım yüzdü sanırımgamyoncuiremsu
bencede yolla pcvereliniortakseni özliycez ama işlerin daha mühimŞeniz
zaten başkasını almayız artık bebemyerimseniben

kızlarr yeni bi hedaye çekilişimi yapsak ama biz bizeezemuszemus
aynen kankakaydirigubbakcemile5
biri resim mi dedi, nerde benim kuru fasulyem
puhahahah gazmanım uçtu bile:roflol::roflol:kanka sen gördün ladeğişik bişey yohgamyoncuiremsu
gözün nasılbilmiyorumkismileiyimisinbilmiyorumkismilehoşgeldin gözümün nuruŞeniz

benim moralimi düzeltmeye çalışyo canım o
düşünsene araba takla atıyo tamir edilmicek durumda hurdaya gitti sevgilim onun içinden çıktı
inan aptal gibiyim
allahın işine akıl sır ermez ceylom..şükür namazı kılın 2 rekat:Saruboceq:..içkilimiydi nasıl oldu kazafisfisfis
kızlar sesdeki bozukluğu farkettinizmi ses bi alçaldı bi yükseldi bozuk gibiydi başka hiç bi ülkede olmadı nedenseCADIARZU

bana öyle gelmedi kızCADIARZU

kanka sana tekrardan aşık oldum ama :asigim:

kızlar bence manganın sarkı secimi tam bir fiyaskoydu adamların daha saglam parçaları var ...şahsen ben bu sarkıyı hiç tutmadım :dilcikar: belki ilk 5 de olabiliriz bellide olmaz

evet bu albümlerinde çok sağlam parçaları vardı gerçekten daha iyi bişey olabilirdi ama yine çoğu şarkıdan iyi bu sene nerdeyse hiç sevmedim şarkıları:umursamaz:

eda hanım yollama zahmetinde bulunucakmı yoksakankam biz bize yapıcaz yabancı olmıycak:1closedeyes:

bana öyle gelmedi kızCADIARZU

bizbize her türlü uyar canlar bebem bu sefer çekilişi sen yap ama olur mu olumunekankayizsmile

evet cano tekrardan gonderecek hediyeleri akannehirbir insan göz göre yalan soylemez diye dusunuyorum belki gercekten kargoda aksilik cıkmıstır o yuzden ulasmamıstır ya bilemıyorum canlar

yok canım içmez zaten kendide anlamamış işte benim yanıma gelirken oldu:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…