- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.621
biri resim mi dedi, nerde benim kuru fasulyem
lütfen diyi ya:1closedeyes:kızım senle takas yapmak için üste para veririm be:roflol:hijyenik pamuğum benimsüprizzzzz[/B]
Ya uff miniğim aynen ya ben de giymiyorum hiç elbise sadece özel günlerde giyiyorum düğünlerde falan ama çok istiyorum böyle hanım hanımcık bi elbise giymekboshayallersmile
oyyyy litfenini yirim seninnnnn aklinialirimsmilebende livimi çok seviyorum ama eski hallerini :asigim: şimdilerde çok yaşlandı artık benzemiyoz o yuzden şimdilerde yakınlık hissetmiyom
ya kızlar benimlede birseyleri takas edinnnnnnn liiiitfen ama
saol bebeim hakkaten öyle arada lazım oluyor böyle sweat aklinialirimsmileAkitim bayıldım o üste off nasıl güzeldir o yumuşacıkzemuszemus
Ya uff miniğim aynen ya ben de giymiyorum hiç elbise sadece özel günlerde giyiyorum düğünlerde falan ama çok istiyorum böyle hanım hanımcık bi elbise giymekboshayallersmile
eda hanım yollama zahmetinde bulunucakmı yoksabebem çok bekletme bir an önce koy :1rolleyes:
yapsak mı bilmem ki bebem bilmiyorumkismile son olaylardan sonra bende tat tuz kalmadı aslında...ama şimdilik hersey kontrol altında en yakın zamanda superisinin hediyeleri eline gececek
eski üyeliğin varken denemeye eklemiştim unuttunmu cano:)ama yarım yüzdü sanırımgamyoncuiremsuederik akitram takas ..
topik içinde yapak ama başkaları girmesin işin içine
tanrıcam bende görmedim ki seni hıh
evet evet pc'yi 1 aylığına ablama yollıyam ben ..
çünkü artık nefes almadan ders çalışmam lazım
aynen kankakaydirigubbakcemile5kızlarr yeni bi hedaye çekilişimi yapsak ama biz bizeezemuszemus
puhahahah gazmanım uçtu bile:roflol::roflol:kanka sen gördün labiri resim mi dedi, nerde benim kuru fasulyem
allahın işine akıl sır ermez ceylom..şükür namazı kılın 2 rekat:Saruboceq:..içkilimiydi nasıl oldu kazafisfisfisbenim moralimi düzeltmeye çalışyo canım o
düşünsene araba takla atıyo tamir edilmicek durumda hurdaya gitti sevgilim onun içinden çıktı
inan aptal gibiyim
kızlar sesdeki bozukluğu farkettinizmi ses bi alçaldı bi yükseldi bozuk gibiydi başka hiç bi ülkede olmadı nedenseCADIARZU
kanka sana tekrardan aşık oldum ama :asigim:
kızlar bence manganın sarkı secimi tam bir fiyaskoydu adamların daha saglam parçaları var ...şahsen ben bu sarkıyı hiç tutmadım :dilcikar: belki ilk 5 de olabiliriz bellide olmaz
eda hanım yollama zahmetinde bulunucakmı yoksakankam biz bize yapıcaz yabancı olmıycak:1closedeyes:
bana öyle gelmedi kızCADIARZU
eda hanım yollama zahmetinde bulunucakmı yoksakankam biz bize yapıcaz yabancı olmıycak:1closedeyes:
eski üyeliğin varken denemeye eklemiştim unuttunmu cano:)ama yarım yüzdü sanırımgamyoncuiremsu
bencede yolla pcvereliniortakseni özliycez ama işlerin daha mühimŞeniz
zaten başkasını almayız artık bebemyerimseniben
aynen kankakaydirigubbakcemile5
puhahahah gazmanım uçtu bile:roflol::roflol:kanka sen gördün ladeğişik bişey yohgamyoncuiremsu
gözün nasılbilmiyorumkismileiyimisinbilmiyorumkismilehoşgeldin gözümün nuruŞeniz
allahın işine akıl sır ermez ceylom..şükür namazı kılın 2 rekat:Saruboceq:..içkilimiydi nasıl oldu kazafisfisfis
bana öyle gelmedi kızCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?