- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.661
varya seninle yan yana gelsek
ne sapuk oluruz ımmm düşünemiyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
eneeeem Şeniz
ceylanım ben seni göremedim
minik senide göremedim ama
saol alçak gönüllüm bnmmopuyorumnanaktan
ayy küçükmüş kuzum bnm:1hug:
olumunekankayizsmile:asigim:varya seninle yan yana gelsek
ne sapuk oluruz ımmm düşünemiyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
eneeeem Şeniz
ceylanım ben seni göremedim
minik senide göremedim ama
miniki bitürlü göremedik yok sevgülüm yanımda
yok seydi yok neydi diye diye göstermedi kendini :dilcikar:
ben sana ezelden aşığım meleko:asigim:boshayallersmilekanka sana tekrardan aşık oldum ama :asigim:
kızlar bence manganın sarkı secimi tam bir fiyaskoydu adamların daha saglam parçaları var ...şahsen ben bu sarkıyı hiç tutmadım :dilcikar: belki ilk 5 de olabiliriz bellide olmaz
koptum zaten nikoya deli karı:roflol:herkescikler albümde niko çadır kurdu oraya sonraki resim sonraki resim ilk resim sonrakir esim şeklinde takılıyoo:roflol::roflol:
hee doğrudur kankabizbize her türlü uyar canlar bebem bu sefer çekilişi sen yap ama olur mu olumunekankayizsmile
evet cano tekrardan gonderecek hediyeleri akannehirbir insan göz göre yalan soylemez diye dusunuyorum belki gercekten kargoda aksilik cıkmıstır o yuzden ulasmamıstır ya bilemıyorum canlar [/B]
kavgamı ettiniz la çocukla yoksa delirdi gaza bastı:)neyse geldi geçti,sende fazla takma kafanı ceylomŞenizyok canım içmez zaten kendide anlamamış işte benim yanıma gelirken oldu:gitme:
gördümkihihoyyytkimse görmedimi avatarımı
olum diğer resme bakıcam diye yatağın tepesine yan çizdim:smiley-cool:avatara boydan koyucam canımaklinialirimsmile
gözün diyorum:enbuyukkk:nası diyorum:enbuyukkk:kendimi alıntılarım he..kendimi keserim gibi oldu:roflol:yaa oğlanı gördüm senden çok :umursamaz:
ermeniyi diyosun dimi hacıayy şuan sarkı söyleyenin gögüslerine bi bakın foraaaaaa :teytey:
ne sexü yaaa ama birascık fazla fışkırmış fisfisfis :roflol:
bağlantının dandikliğinden
ben heç bişi göremiyorum ki
Ceylooo ben de gördümmm çıtır seniiiŞeniz yüzünü çok net göremedik ama:umursamaz:
Minikim tanrıçamın yarine çıkamaz senin ki maçolukta tanrıçam bile koydu bizi kırmadı sen koymazsan küseriz:umursamaz:
benimki kadar olamaz eminim bunaakannehirizin vermiyo ki bi kere verdi eklicektim sonra yok dedi:sm_confused:
napıyım çocuun ruhunda var maçoluk :sm_confused:
sil aşkom silkaydirigubbakcemile5tanriçam gördün mü sileyimm mi
Minikim tanrıçamın yarine çıkamaz senin ki maçolukta tanrıçam bile koydu bizi kırmadı sen koymazsan küseriz:umursamaz:
benimki kadar olamaz eminim bunaakannehir
sil aşkom silkaydirigubbakcemile5
bebem su gibisin valla,tam göremesemde çok beğendim çıtırımı:1hug:
ağzını öpem gelŞenizkaçma kızkaydirigubbakcemileŞeniz
bibertom allahtan hastanede,gerçi şu an bu atraksyonu yaptığımı bilse kavga bile etmeyizki..direk biterdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?