Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
miniki bitürlü göremedik yok sevgülüm yanımda
yok seydi yok neydi diye diye göstermedi kendini
:dilcikar:

ben sana ezelden aşığım meleko:asigim:boshayallersmile
kanka bakma destek verdiğimeturkbayragibende hiç beğenmedim..:umursamaz:ama umarım iyi bi derece yaparızzemuszemus

herkescikler albümde niko çadır kurdu oraya sonraki resim sonraki resim ilk resim sonrakir esim şeklinde takılıyoo:roflol::roflol:
koptum zaten nikoya deli karı:roflol:
sende nası damladın ama daha koydum demeden:roflol:

hee doğrudur kankaevet evet öyledirvereliniortak-tatlicadiarzu-
tamam cano ben yaparım fark etmez...

yok canım içmez zaten kendide anlamamış işte benim yanıma gelirken oldu:gitme:
kavgamı ettiniz la çocukla yoksa delirdi gaza bastı:)neyse geldi geçti,sende fazla takma kafanı ceylomŞeniz
kimse görmedimi avatarımı
gördümkihihoyyyt
kızım çok tatlısın..esmer güzeli,çıtı pıtı çok şeker çok hoş bi genç kızsın bebem:asigim:su gibisin maşalah

avatara boydan koyucam canımaklinialirimsmile
olum diğer resme bakıcam diye yatağın tepesine yan çizdim:smiley-cool:
yaa oğlanı gördüm senden çok :umursamaz:
gözün diyorum:enbuyukkk:nası diyorum:enbuyukkk:kendimi alıntılarım he..kendimi keserim gibi oldu:roflol:
ayy şuan sarkı söyleyenin gögüslerine bi bakın foraaaaaa :teytey:
ne sexü yaaa ama birascık fazla fışkırmış fisfisfis :roflol:
ermeniyi diyosun dimi hacıyalnız yüz hatları felanda çok sexi bi hatundu he
bağlantının dandikliğinden
ben heç bişi göremiyorum ki

göremedim demeakannehir:1shok:

ama ben esmer değilimki ya hatta süt gibi bembeyaz olduğumu söylerlerbilmiyorumkismile
sanırım ışıktan esmer gözüktüm

aaa tanrıçayı, ceyloyu mu kaçırdımmmm ama ama((( bu arada atladım öle herkese selammmm, sıkıntıdan showda evcilik oyununu izliorum yıldız asyalı mdr nedr allahım nasıl mendevur,uyuz,gerizekalı bişi

Minikim tanrıçamın yarine çıkamaz senin ki maçolukta tanrıçam bile koydu bizi kırmadı sen koymazsan küseriz:umursamaz:

aşk olsun biberim ben koymadımmı bende koydum yüzüm kapalı gözümü dudamı bile koydum boydan koydumzemuszemus aşk olsunn:umursamaz:mafoldumben tanrıça gacısıda yüzü kapalı koydu hemmkaydirigubbakcemilezemuszemus

izin vermiyo ki bi kere verdi eklicektim sonra yok dedi:sm_confused:
napıyım çocuun ruhunda var maçoluk :sm_confused:
benimki kadar olamaz eminim bunaakannehir
tanriçam gördün mü sileyimm mi
sil aşkom silkaydirigubbakcemile5
bebem su gibisin valla,tam göremesemde çok beğendim çıtırımı:1hug:

Minikim tanrıçamın yarine çıkamaz senin ki maçolukta tanrıçam bile koydu bizi kırmadı sen koymazsan küseriz:umursamaz:

ağzını öpem gelŞenizkaçma kızkaydirigubbakcemileŞeniz
bibertom allahtan hastanede,gerçi şu an bu atraksyonu yaptığımı bilse kavga bile etmeyizki..direk biterdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…