- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.821
zeytini yidiren gazozu içirmicek öylemii, yaww bırak alla sen biberto sempatiksalakcinni
kuru kurumu yidirion kız sen sempatiksalakcinni
:roflol: gazoz ayrı iş kanka onla minik ilgileniyoaklinialirimsmile ben zeytinciyim tabi kuru kuru yesin göbeğimden yiyo zaten yanına başka birşey de mi vericez:dilcikar:
:roflol: gazoz ayrı iş kanka onla minik ilgileniyoaklinialirimsmile ben zeytinciyim tabi kuru kuru yesin göbeğimden yiyo zaten yanına başka birşey de mi vericez:dilcikar:
Biberto ekran donuyo bazen senin balıkların ağır çekim öpüşmesini izliyomŞeniz
kızım ben dün ekledim ya 2.5 tl ye aldığım altın sarısı simi..sende öyle bişey bul diyorum..sephora olmak zorundamı deli:smiley-cool:hem benim aldığım 2.5 tl lik şey varya,sephoraya 10 basar:dilcikar::roflol:Anladım kanka ama burda sephora yok başka hangi markada var ki? Şey var ben de she marka simli eyeliner yrn onla bi deneyim bakyerimseniben
barbi inan sen o smilleri yapınca ben yoruldum:)))anam ne enerjiksin bu gece maşalah:smiley-cool:havamda olsam eşlik ederdim ama pilim pitik be ustaakannehirsiz bağa önden bi tekila şat söyleyinn
arkadanda vodka enerji çakarımm
üçyüzbeşyüzüçyüzbeşyüz :dance: :dance: :teytey:
allah cezanı vermesin emi:tomato:taksana fişesempatiksalakcinnibilgisayarımın jarjı bitene kadar burdayım bitince gidiom
pat die çıkarsam haberiniz olaaa gençler
islo geceyi salla hadi müziği kısma istanbul daha erkennnnnnnnnnnnn :sm_cool:
İlla senin aldığından alcam ya artık:roflol: tatlıgacim olsaydı derdi hemen:roflol: tmm kanka bakayım o zaman bi milyoncularazemuszemuskızım ben dün ekledim ya 2.5 tl ye aldığım altın sarısı simi..sende öyle bişey bul diyorum..sephora olmak zorundamı deli:smiley-cool:hem benim aldığım 2.5 tl lik şey varya,sephoraya 10 basar:dilcikar::roflol:
zeytinin çekirdekleri boğazına kaçmasın sirdarın kanks dikkat etttt hee :icecream:
yavaş ve emin adımlarla yisin yiğidin aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol: ya gacı nerde kızlarkötükedihüsoniye gelmiyo:gitme:İlla senin aldığından alcam ya artık:roflol: tatlıgacim olsaydı derdi hemen:roflol: tmm kanka bakayım o zaman bi milyoncularazemuszemus
Orasını da o düşünsün artık:dilcikar:
fesat barbi:tomato:ben çok masum duygularla yazmıştım oysaki:1rolleyes::roflol:tanrıçam gece gece ne takıcam fişe dostum
bi karış velede didiği şeye bakklava:
oturmaya gelmedim kanka hadi kalk sende iki kırıt :dance:
ben yatıyorum canlar herkese iyi sohbetler
yarın erkenden ayakta olmam lazım
tanrıcam ametis tasını koyuyorum yastıga
sabah kalkamıyorum hep o taştan yoksa kalkarımnaniknanik
hepnizi öpüyorum seviyorum mıncıklıyorum :jeyyar:
kızlar dün elektirikler kesildi..o yüzden bişey yazamadan çıktım bebeklerimŞenizislo da kaçar gözler kapanıyo
Tatlı rüyalar kuzucuklar öpüyorum siziopuyorumnanaktan
dimek biber foto ekledi
hemde ben yokkenkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?