- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.781
Ben de senin minili fotodan sonra zor kendime gelmiştim:roflol: senin yanında sönük kalır bitanemaklinialirimsmile önü nasıl olsun sinem gibi mi fahriye gibi mi
aa gerçektenmi kaydirigubbakcemile2
biberto bu balıklar birazdan yiyişmez demi
adamın canına tak edicek kız ne bu böyle hep french kiss hep french kiss
sorma çatladımmm:roflol::roflol::roflol:böğkk ancelinadan bi ben haz etmiyorum sanırsam çook çirkin bence :umursamaz:
tanrıça kayabiberin bnm için albüm koymasını nası kıskandı :dilcikar:
aha hepiniz şahitsiniz hatunlar lülülülülülü
niye olmasın bekaydirigubbakcemilekanka içine mavi sürüceksin,bol rimel,kaş altınada beyaz simler serpiştirbayanssulusmilegöz altına konseylırı unutma..:jeyyar:elbisen koyu olduğu için hareket katar bebeğim..çok klasik değil azcık kokoşluk katarsın,hareketlenir tarzın..bi dene yarınyerimsenibenOyy saç koymuş kankammmŞeniz anladım cano öyle yaptırayım kanka mavi kalem bana olmuyo ya=(
giderken bile ceyar yapıyo ya:jeyyar:sapık karı:roflol:iyi geceler bitanemopuyorumnanaktancanlarım bebeklerim ben çıkıyorum hepinizi öptüm yaladım yutuumm nihahahacokacimcoook ii gecelerrr:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne marka aldınki fondoyu bebem?ben artık ucuz takılıcam hacı:lepi:acayip sevdim ucuz ürünlerimi:roflol:şu an colleen marka glos dudağımda..yumuşacık yaptı dudağımı inanamazsın:roflol:bakım amaçlı sürdüm o derece:smiley-cool:ben kozmetik diyetine giriyorumm artık
son bi fondotenle bu ve haziran ayını kapatıyorum mafoldumben
fondoteni önümüzdeki günlerde eklerim :/
Hade biri pembe ruj diyo biri kırmızı biri necla diyo biri selena:roflol:
Anladım barbim elbisenin neresi seksi kanka=)
İçindekii:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?