- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.001
ben geldim basım agrıyor yaaa :bbo:
bibertom güle güle kullan allıkın rengi cok güzel seftali renklerine bayılırım
glossların diğer tarafı bordomsu su gibi mi ?
kuzende denemiştim dudagında cok kalıcı bi kırmızılık yapıyordu
denedin mi ? :jeyyar:
hoşgeldin kankammm Şeniz misafirlere ne yaptın o güzel ellerinle cokacimcoookgeldimkisüprizzzzz
özledim sizikaynattıklarınıza bakıyım hele:hulya:
kanka demek de ne kaa yakışıyo kuzuma :asigim:Hoşgeldin kankaŞeniz
hoşgeldin bal dudağımm Şeniz
şimdi kontrol ettim 150ye yükselmiş
Allah razı olsun ondan olumunekankayizsmile
gönderdiğim smiller uyuyormuş eklemeyi düşünüyormuş :hooray: :içelim: :kedi:
güle güle kullansın ablasının biberi Şeniz
Hmm tmm bitanem di mi değildir bence de:sinifsinif:cnm inan hiç hatırlamıyorummbilmiyorumkismile
ama flormarında sahtesi sanmıyorum cnm ya yoktur heraldesempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
Rica ederim bitanemŞenizsagol kankam allıgı no.su not aldım
biberim ürünün arkasında rakamlar var mı ? örnegin benim flormar farımın arkadasında k80343.161008 yazıyor ...çakma mı degil mi anlamak için ona bir bak
notunu gördüm hemen geldimniko hanımı başka topiklerden topluyoruzz:umursamaz:
hb bebeğimmŞenizolumunekankayizsmile
notunu gördüm hemen geldim
bizim için çalışıyorum kız sositososito
ama eşim gözüme bakıyo kapat diye :1no2: tek gözümle hişaret yapıyorum tamam geliyorum diye sempatiksalakcinni
bizim için çalışıyorum kız sositososito
ama eşim gözüme bakıyo kapat diye :1no2: tek gözümle hişaret yapıyorum tamam geliyorum diye sempatiksalakcinni
Hoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan evt cnm su gibi onu sürdüm çok acı oldu:S bi daha deneyeyim olmazsabayanssulusmileben geldim basım agrıyor yaaa :bbo:
bibertom güle güle kullan allıkın rengi cok güzel seftali renklerine bayılırım
glossların diğer tarafı bordomsu su gibi mi ?
kuzende denemiştim dudagında cok kalıcı bi kırmızılık yapıyordu
denedin mi ? :jeyyar:
:asigim: Şenizkanka demek de ne kaa yakışıyo kuzuma :asigim:
biberim cakma değil tatlım
yenilenmeden önce kabı o şekildeydi
simdi dışları değişti yerimseniben
cano bendede vardı 80..118 80sempatiksalakcinniheheee zevkler aynı çiçeğim demekki pastelim ocelerini çok severim hele bi 80 var( 80 di sanırım) hayatımın bordosubilmiyorumkismile
ktunneldan youtube a gir bebem. sonra hane yukarda boşluk oluo ya yazıozz ne istiosak youtube ta işte oaraya pixiwoo yaz bu hatunların videoları çıkıoooo dehşet dehşetttolumunekankayizsmile
o kadar kusur kadı kızındada olur be bebem:smiley-cool:tenk yu güzel gözlümmm anammm boyum güççük, göbeem varrha bi de birazcuk kıllıyım PPP daha sayiimmi çiçeğimmmmlaelaelaelaelae
kanka inan 2 saat düşündüm kimden bahsediyosun diye:roflol::kedi:kurban olurum utandırma beni:kedi:hatunun bi dekolte bolgesi var ki sorma kanka öldüm bittim resmen
güzel yüzlü meleğim ktunnelden girme sakın dns ayarlarını degistir ...durun herkes için görsel olarak anlatıcam vereliniortak
canım benim yabilmiyorumkismileişallah su gibi geçer sınavın bitanem..allah yardımcın olsun..dualarımız seninleŞenizŞimdilik kaçıyorum arkamdan iş çevirmeyin
Güzellerim benim için dua edin da kafama 2 satır bişi girsin.
minim sen bi dene bakalımsüprizzzzzama bana kalırsa tezat renkler yaparsan daha hoş olur..elbisen pudra rengi,en azından bakıra mavilik yada lacivertlik katki hareket gelsin..mesela simli eyeliner sürebilirsin göz altına...mavi meselahihoyyytvalla tam da bu tonlarda farım var , ben yarın bi deneme yapim bkalım, arzuablam fa belkim unutmamış yepmıştırda göstertir aklinialirimsmile makyajı
işlem tamam:1ninca:Tekolte bölgesi mi aklinialirimsmile
Anammm foto istiyooooooom :mymeka: :mymeka: :mymeka:
eyvahedigeldismile
Acıdı mı kankam,:teselli: kıyamam Tanrıçama du öpim Şeniz :1hug:
Hadi beyaa resim istiyom :Saruboceq:
emeklerine sağlık gülüm benimŞenizgel görki zalak kankanın kafası basmazki böyle şeylere:mymeka::gitme:youtube girebilmek için
ag baglatılarıma gelip özellikleri tıklıyoruz canlar
sonra özellikleri tıklıyoruz buradan "4 tcp" secip ozellikler diyoruz
buradan da asagıdakı dns kullan tıklayıp adresi yazıyorsunuz =) ve son olarak tamam tıklıyorsunuz =)
eniştemize gidiyo eprıl yehuuuhihoyyytAnnaştık kankacımmm yavru kuşum benim yirim
Kızlarrr, karnım çok aç, bişiler yicim...
Sonra da yıkanıp yatayım zira sabah gene yollar beni bekler...
Artık yarın akşam muhabbetin dibine vururuk
Belkim bu gece de bir uğrarım...
Öpüyorum hepinizi kocaman kocaman!
Tanrıçam sizde de misafir eksik olmiyi
siyah yerine mavi kullanıcaksan olur..zaten benim demek istediğim böyle bişey hemen hemen bitanemSondakine bayıldım ben de bunu yapsam mı ki kankaaklinialirimsmile herşeye yeşilleniyorum yaboshayallersmile
canım benim cevap yazdım ama okumadın sanırım...kıraliçeler öpsün seniŞeniztopik asiri hizli ilerliyor kizlar hiziniza yetisemedim :) bir soru sordum 2 saat uyudum ardindan geri döndüm sayfalar sayfalar sayfalar masallah size güzellik kraliceleri
sana üstün hizmet ödülü ve madalyası veriyorum başarılarından dolayı:hooray::teytey::dance::lepi:patronum ne yaptım bil yerimseniben
Kazen abiye yazdığımız yorumlardaki grafik sayısını artırmasını başvurdum
ve halletim dedi, 100'e artırmış :hooray::hooray: :dance:
çok teşekkür ederim kazen abi çok makbule geçti sağolasın vereliniortak
ne çileydi Yarabbim alıntı yap yap silmek zorunda kalıyordum:1shok:
ben 150ye artırmasını rica ettim ama bilemiyorum buldun bunama diyebilir kaydirigubbakcemile3
hayırlı uğurlu olsun hepimize :hooray:
patronum bi anlamda sana hediyem olsun güle güle cevaplar yaz bize inşaallah sositososito
tekrar teşekkürler :smiley-cool:
tabiki yanıtlarım canımtanrıca canım gelince sorumu yanıtlar mısın bilmiyorumkismile
yüzümde renk düzensizliği var burun kanatlarım, hafif yanaklarım falan kızarık
sanırım kılcal damar çatlaması diyolar
ne önerirsin canım geçmesi için?benneyaptımki
bebeğim güle güle kullanhihoyyytben 2 tl ye aldığım için 7 tl lik ürünler bile pahalı geliyo:roflol:Dün aldıklarımı ekleyeyim notum kırılmasın
doru söyle kanka canın tatlı çkeiyo dimi:1ninca::smiley-cool:hgdin ballı muzlu çikolatalı tatlımmcokacimcoookŞeniz
kankan ağzını yesinŞenizkaçma kızzkaydirigubbakcemileŞenizHoşgeldin kanka
bebeğim hoşgeldin..ağrı kesici alsan..bide camdan şöyle bi gökyüzünü izle..içine çek havayı ohhh missbayanssulusmileben geldim basım agrıyor yaaa
kılımı bile kıpırdatmadım kankahoşgeldin kankammm Şeniz misafirlere ne yaptın o güzel ellerinle
sen bunu bendenmi yoksa başka bi blogdanmı görüp esinlendin bebem?ben gülsuyu koymadım çünkü,ama uygulama aynı nerdeyse..ya bişey dicem
simdi ben pembe bi allık altınsarısı bi far ve pudrayı karıstırdım
içinede gül suyu koydum bi kabın içine döktüm
dolaba attım ama bitürlü donmuyor
napıcam yaa o öyle kalıcakmı gül suyundan mı oldu acep
rengide tam istediğim gibi oldu oysakim sempatiksalakcinni
bizim için çalışıyorum kız
ama eşim gözüme bakıyo kapat diye tek gözümle hişaret yapıyorum tamam geliyorum diye
yettim su damlamolumunekankayizsmiletanrıcam heeeelp :sinifsinif:
bebem yok senden esinlendim sen far yaptın da ben allık yapim demiştim
keske normal su koysaydım donmuyor yaaa kaldı öyle cıvık şey :umursamaz:
geçmiş olsun canım aman ihmal etmeolumunekankayizsmileoyy nikonum yaaa kaydirigubbakcemile3
varya bnmde gözümün üstünü kasıyordum orda küçük bi şişlik oldu
Allahım sen bizi koru yarebbim eyvahedigeldismile
patron sınırlama yok ya islo gibi toptan çalışim bakim havası nasıl sempatiksalakcinnicano bendede vardı 80..118 80sempatiksalakcinni
bendede carminanın nar çiçeği kırmızı favorimdir bebem:lepi:hemen izliycem bebeğim çok teşekkür ederim:sm_cool:Şenizbakalım neyin nesiymiş
o kadar kusur kadı kızındada olur be bebem:smiley-cool:
ayrıca hiçte boyun kısa yada göbekli görmedim seni..o senin hüsnü kuruntun bence:1closedeyes:
kanka inan 2 saat düşündüm kimden bahsediyosun diye:roflol::kedi:kurban olurum utandırma beni:kedi:
ayrıca beyaz elbiseli kuğu gibi foton hala hayalimde kanka:asigim:
aşkitom harika anlatmışsın ama gel görki ben anlamamkimafoldumben
canım benim yabilmiyorumkismileişallah su gibi geçer sınavın bitanem..allah yardımcın olsun..dualarımız seninleŞeniz
minim sen bi dene bakalımsüprizzzzzama bana kalırsa tezat renkler yaparsan daha hoş olur..elbisen pudra rengi,en azından bakıra mavilik yada lacivertlik katki hareket gelsin..mesela simli eyeliner sürebilirsin göz altına...mavi meselahihoyyyt
işlem tamam:1ninca:
emeklerine sağlık gülüm benimŞenizgel görki zalak kankanın kafası basmazki böyle şeylere:mymeka::gitme:
eniştemize gidiyo eprıl yehuuuhihoyyyt
kankam iyi yolculuklar,allaha emanet olŞenizyarın bekliyoruz canısımolumunekankayizsmile
babamın ağar toplarından-tatlicadiarzu-onlar oturdular erkek erkeğe bizde balkonda çay içtik hanımıyla
siyah yerine mavi kullanıcaksan olur..zaten benim demek istediğim böyle bişey hemen hemen bitanem
canım benim cevap yazdım ama okumadın sanırım...kıraliçeler öpsün seniŞeniz
sana üstün hizmet ödülü ve madalyası veriyorum başarılarından dolayı:hooray::teytey::dance::lepi:
okudum ve gurur duydum aha böyle:1closedeyes:ama konu geyiğe kaçmasın diye orda bişey demedim tabigamyoncuiremsu
en çok benim işime yaradı bu olay..allah senden razı olsun hacı..sen gündeme taşıdın,kazende dikkate aldı saolsunhihoyyyt
teşekkür ediyo kendine deli:roflol::roflol::roflol::roflol:teşekkürler niko:hooray::roflol:
tabiki yanıtlarım canım
renk düzensizlikleri varsa sana limon öneririm canım..limon+süt..bunları karıştır..yoğurt kıvamını alıcaktır..bunu yüzüne sür..yarım saat kalsın..
bunu haftada 3 kere yap..
ayrıca domates maskesi öneririm..domatesi rendele,içine pirinç unu koyabilirsin..yüzüne sür ve kuruyunca yıka..c vitaminli yada aha içeren(meyve-sebze asitleri)maskeler yağıcaksınki renk düzensizliklerine iyi gelsin..yediğin her meyveyi yüzüne sürebilirsin..ama en çok limon iyi gelicektir..güneşe çıkarken süriyim deme ama!
damar çalaması varsa yüzünü fazla soğuk su ile yıkama..nemlendiricini düzenli sür..hatta spf li (güneş koruma faktörlü nemlendirici kullanırsan senin için daha iyi olur)
bebeğim güle güle kullanhihoyyytben 2 tl ye aldığım için 7 tl lik ürünler bile pahalı geliyo:roflol:
allığın rengide çok hoşmuş kanka:asigim:
doru söyle kanka canın tatlı çkeiyo dimi:1ninca::smiley-cool:
hoşbulduk krem karamelimŞeniz
kankan ağzını yesinŞenizkaçma kızzkaydirigubbakcemileŞeniz
bebeğim hoşgeldin..ağrı kesici alsan..bide camdan şöyle bi gökyüzünü izle..içine çek havayı ohhh missbayanssulusmile
kılımı bile kıpırdatmadım kanka
sen bunu bendenmi yoksa başka bi blogdanmı görüp esinlendin bebem?ben gülsuyu koymadım çünkü,ama uygulama aynı nerdeyse..
ben dolabada koymadım canım,donması gerekmiyoki..o gelir fırçaya sen rahat ol:smiley-cool:
nası baktın böyle yandanmımirmirmirmir:roflol::roflol:hastayım lan sanasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
patron sınırlama yok ya islo gibi toptan çalışim bakim havası nasıl sempatiksalakcinni
senin bu maskelerine de hastayım ha sositososito
geçen barbi tanrıçanın sekreteri yüzüm kuru bana bir maske söyle de yapam dedi
ben dedim kil var mı onu de hele
kil yokmuş bilmiyorumkismile dedim çalıştığğım yerden sor ben kilsiz maske bilmem ki :tomato:
ah ah patronum olaydı ki şıppadanak kızın derdine çare olsun zemuszemus
dipis notu: kendime değil admine teşekür ettim gamyoncuiremsu
desene acemi şansı bu olsa gerek :1rolleyes:ben diyicektim şimdi,nikom toptan çalışmış diye:smiley-cool:
he admine teşekkür ettin demek:çok üzgünüm:niye beni bozuyosunki..kendi dünyamda ne kadar keyifle gülüyodum sana:a015:
zaten kuru cilde kil olmaz:umursamaz:anca burun yada çenesine sürebilir siyah noktalar için.
dipis not:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?