Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben geldim basım agrıyor yaaa :bbo:

bibertom güle güle kullan allıkın rengi cok güzel seftali renklerine bayılırım
glossların diğer tarafı bordomsu su gibi mi ?
kuzende denemiştim dudagında cok kalıcı bi kırmızılık yapıyordu
denedin mi ? :jeyyar:

hgdin kuzu cannŞenizolumunekankayizsmile

Yuppiii 150 oluyozemuszemus sağol ablacımmmŞeniz

cnm inan hiç hatırlamıyorummbilmiyorumkismile
ama flormarında sahtesi sanmıyorum cnm ya yoktur heraldesempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
Hmm tmm bitanem di mi değildir bence de:sinifsinif:
sagol kankam allıgı no.su not aldım
Rica ederim bitanemŞeniz
biberim ürünün arkasında rakamlar var mı ? örnegin benim flormar farımın arkadasında k80343.161008 yazıyor ...çakma mı degil mi anlamak için ona bir bak

Aşkısı bu aldığım değil başka vardı onu sordum bu kesin net aldığım yer belli yani ama diğerine gideyim bakayım bi tane pembe vardı çok hoşuma gitmişti onu almayı düşünüyorum numarasına bakayım yerimseniben

biberim cakma değil tatlım
yenilenmeden önce kabı o şekildeydi
simdi dışları değişti yerimseniben

niko hanımı başka topiklerden topluyoruzz:umursamaz:
hb bebeğimmŞenizolumunekankayizsmile
notunu gördüm hemen geldim
bizim için çalışıyorum kız sositososito
ama eşim gözüme bakıyo kapat diye :1no2: tek gözümle hişaret yapıyorum tamam geliyorum diye sempatiksalakcinni

ya bişey dicem
simdi ben pembe bi allık altınsarısı bi far ve pudrayı karıstırdım
içinede gül suyu koydum bi kabın içine döktüm
dolaba attım ama bitürlü donmuyor delikafadulden
napıcam yaa o öyle kalıcakmı gül suyundan mı oldu acep fisfisfis

rengide tam istediğim gibi oldu oysakim sempatiksalakcinni

bizim için çalışıyorum kız sositososito
ama eşim gözüme bakıyo kapat diye :1no2: tek gözümle hişaret yapıyorum tamam geliyorum diye sempatiksalakcinni

oyy nikonum yaaa kaydirigubbakcemile3
varya bnmde gözümün üstünü kasıyordum orda küçük bi şişlik oldu
Allahım sen bizi koru yarebbim eyvahedigeldismile

Hoşgeldin canımmmmopuyorumnanaktan evt cnm su gibi onu sürdüm çok acı oldu:S bi daha deneyeyim olmazsabayanssulusmile
kanka demek de ne kaa yakışıyo kuzuma :asigim:
:asigim: Şeniz
biberim cakma değil tatlım
yenilenmeden önce kabı o şekildeydi
simdi dışları değişti yerimseniben

Tmm bitanemyerimseniben

cano bendede vardı 80..118 80sempatiksalakcinni
bendede carminanın nar çiçeği kırmızı favorimdir bebem:lepi:hemen izliycem bebeğim çok teşekkür ederim:sm_cool:Şenizbakalım neyin nesiymiş

tenk yu güzel gözlümmm anammm boyum güççük, göbeem varr ha bi de birazcuk kıllıyımPPP daha sayiimmi çiçeğimmmmlaelaelaelaelae
o kadar kusur kadı kızındada olur be bebem:smiley-cool:
ayrıca hiçte boyun kısa yada göbekli görmedim seni..o senin hüsnü kuruntun bence:1closedeyes:

hatunun bi dekolte bolgesi var ki sorma kanka öldüm bittim resmen
güzel yüzlü meleğim ktunnelden girme sakın dns ayarlarını degistir ...durun herkes için görsel olarak anlatıcam vereliniortak
kanka inan 2 saat düşündüm kimden bahsediyosun diye:roflol::kedi:kurban olurum utandırma beni:kedi:
ayrıca beyaz elbiseli kuğu gibi foton hala hayalimde kanka:asigim:
aşkitom harika anlatmışsın ama gel görki ben anlamamkimafoldumben

Şimdilik kaçıyorum arkamdan iş çevirmeyin
Güzellerim benim için dua edin da kafama 2 satır bişi girsin.
canım benim yabilmiyorumkismileişallah su gibi geçer sınavın bitanem..allah yardımcın olsun..dualarımız seninleŞeniz
valla tam da bu tonlarda farım var , ben yarın bi deneme yapim bkalım, arzuablam fa belkim unutmamış yepmıştırda göstertir aklinialirimsmile makyajı
minim sen bi dene bakalımsüprizzzzzama bana kalırsa tezat renkler yaparsan daha hoş olur..elbisen pudra rengi,en azından bakıra mavilik yada lacivertlik katki hareket gelsin..mesela simli eyeliner sürebilirsin göz altına...mavi meselahihoyyyt
Tekolte bölgesi mi aklinialirimsmile

Anammm foto istiyooooooom
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
eyvahedigeldismile
Acıdı mı kankam,:teselli: kıyamam Tanrıçama du öpim Şeniz :1hug:

Hadi beyaa resim istiyom :Saruboceq:
işlem tamam:1ninca:
emeklerine sağlık gülüm benimŞenizgel görki zalak kankanın kafası basmazki böyle şeylere:mymeka::gitme:
eniştemize gidiyo eprıl yehuuuhihoyyyt
kankam iyi yolculuklar,allaha emanet olŞenizyarın bekliyoruz canısımolumunekankayizsmile

Tanrıçam sizde de misafir eksik olmiyi

babamın ağar toplarından-tatlicadiarzu-onlar oturdular erkek erkeğe bizde balkonda çay içtik hanımıyla
Sondakine bayıldım ben de bunu yapsam mı ki kankaaklinialirimsmile herşeye yeşilleniyorum yaboshayallersmile
siyah yerine mavi kullanıcaksan olur..zaten benim demek istediğim böyle bişey hemen hemen bitanem
topik asiri hizli ilerliyor kizlar hiziniza yetisemedim :) bir soru sordum 2 saat uyudum ardindan geri döndüm sayfalar sayfalar sayfalar masallah size güzellik kraliceleri
canım benim cevap yazdım ama okumadın sanırım...kıraliçeler öpsün seniŞeniz
sana üstün hizmet ödülü ve madalyası veriyorum başarılarından dolayı:hooray::teytey::dance::lepi:
okudum ve gurur duydum aha böyle:1closedeyes:ama konu geyiğe kaçmasın diye orda bişey demedim tabigamyoncuiremsu
en çok benim işime yaradı bu olay..allah senden razı olsun hacı..sen gündeme taşıdın,kazende dikkate aldı saolsunhihoyyyt
teşekkür ediyo kendine deli:roflol::roflol::roflol::roflol:teşekkürler niko:hooray::roflol:

tabiki yanıtlarım canım
renk düzensizlikleri varsa sana limon öneririm canım..limon+süt..bunları karıştır..yoğurt kıvamını alıcaktır..bunu yüzüne sür..yarım saat kalsın..
bunu haftada 3 kere yap..
ayrıca domates maskesi öneririm..domatesi rendele,içine pirinç unu koyabilirsin..yüzüne sür ve kuruyunca yıka..c vitaminli yada aha içeren(meyve-sebze asitleri)maskeler yağıcaksınki renk düzensizliklerine iyi gelsin..yediğin her meyveyi yüzüne sürebilirsin..ama en çok limon iyi gelicektir..güneşe çıkarken süriyim deme ama!
damar çalaması varsa yüzünü fazla soğuk su ile yıkama..nemlendiricini düzenli sür..hatta spf li (güneş koruma faktörlü nemlendirici kullanırsan senin için daha iyi olur)

Dün aldıklarımı ekleyeyim notum kırılmasın
bebeğim güle güle kullanhihoyyytben 2 tl ye aldığım için 7 tl lik ürünler bile pahalı geliyo:roflol:
allığın rengide çok hoşmuş kanka:asigim:

hgdin ballı muzlu çikolatalı tatlımmcokacimcoookŞeniz
doru söyle kanka canın tatlı çkeiyo dimi:1ninca::smiley-cool:
hoşbulduk krem karamelimŞeniz

Hoşgeldin kanka
kankan ağzını yesinŞenizkaçma kızzkaydirigubbakcemileŞeniz
ben geldim basım agrıyor yaaa
bebeğim hoşgeldin..ağrı kesici alsan..bide camdan şöyle bi gökyüzünü izle..içine çek havayı ohhh missbayanssulusmile
hoşgeldin kankammm Şeniz misafirlere ne yaptın o güzel ellerinle
kılımı bile kıpırdatmadım kanka
sen bunu bendenmi yoksa başka bi blogdanmı görüp esinlendin bebem?ben gülsuyu koymadım çünkü,ama uygulama aynı nerdeyse..
ben dolabada koymadım canım,donması gerekmiyoki..o gelir fırçaya sen rahat ol:smiley-cool:

bizim için çalışıyorum kız
ama eşim gözüme bakıyo kapat diye tek gözümle hişaret yapıyorum tamam geliyorum diye

nası baktın böyle yandanmımirmirmirmir:roflol::roflol:hastayım lan sanasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bebem yok senden esinlendim sen far yaptın da ben allık yapim demiştim
keske normal su koysaydım donmuyor yaaa kaldı öyle cıvık şey :umursamaz:

tanrıcam heeeelp :sinifsinif:
yettim su damlamolumunekankayizsmile
bebem yok senden esinlendim sen far yaptın da ben allık yapim demiştim
keske normal su koysaydım donmuyor yaaa kaldı öyle cıvık şey :umursamaz:

aşkitom,bencede su koysaydın keşke..nası reaksyon verdi bilmiyorum ama neticede içinde esans varbilmiyorumkismile
elinin ayarı yok,abarttın suyunu demek:))arko sık içine..arkoyla karıştır,ben arkoda koydum..daha yoğun olucak ama söyliyim..bi parça arkodan koy,iyice karıştır,dolaba koymanada gerek kalmaz o zaman...işallah memnun kalırsın bebeğim

oyy nikonum yaaa kaydirigubbakcemile3
varya bnmde gözümün üstünü kasıyordum orda küçük bi şişlik oldu
Allahım sen bizi koru yarebbim eyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım aman ihmal etmeolumunekankayizsmile
ihmal etme diyom ama ne yapcağınla ilgili fikir veremiyorumkaydirigubbakcemile3

patron sınırlama yok ya islo gibi toptan çalışim bakim havası nasıl sempatiksalakcinni
senin bu maskelerine de hastayım ha sositososito
geçen barbi tanrıçanın sekreteri yüzüm kuru bana bir maske söyle de yapam dedi
ben dedim kil var mı onu de hele
kil yokmuş bilmiyorumkismile dedim çalıştığğım yerden sor ben kilsiz maske bilmem ki :tomato:
ah ah patronum olaydı ki şıppadanak kızın derdine çare olsun zemuszemus
dipis notu: kendime değil admine teşekür ettim gamyoncuiremsu

ben diyicektim şimdi,nikom toptan çalışmış diye:smiley-cool:
he admine teşekkür ettin demek:çok üzgünüm:niye beni bozuyosunki..kendi dünyamda ne kadar keyifle gülüyodum sana:a015:
zaten kuru cilde kil olmaz:umursamaz:anca burun yada çenesine sürebilir siyah noktalar için.
dipis not:roflol:

desene acemi şansı bu olsa gerek :1rolleyes:
dersten kaldım mı acep bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
üff miskinlik de hiç çekilmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…