- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #23.961
:asigim::asigim::asigim:flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü
lipton içtin bence ondan geldi ilham minim:smiley-cool:böle bakırlı altın sarılı felan hihoyyyt
tanrıçam seni gördüm vallaha ilham geldi :asigim: yarın bi deneme yapimde bi bakın ona göre düzeltelim :jeyyar:
anam alt tarafı 2 tane ficut resmi ekledimsen köyde dağda kırda gezerkene burda yönetmen hanım ekşıııııın diye filme girdi ehehehe sempatiksalakcinni
bebemmm youtube açmak için tunnel sitelerini kullanabilrsin ya da dns ayarlarını değiştr. arama yerine pixiwoo yazarsan videolar çıkar cok güzel şeyler yapıoolar
ne kadan güzel eller
ne kadan güzel dırnaklar
maşallahhhhhhhhh
benim tırnaklar cug kadar
rengede bayıldım
almalıyım bu rengüüüüüü
sochic canım tırnakları bende küt severim renk güzel ama ben cart takılıyorum :jeyyar:
Ben de sana bayılıyorum kankaaklinialirimsmileopuyorumnanaktanbayılıyorum senin keskin zeka espirilerine :roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendini nasıl deşifre etti :roflol::roflol::roflol: sökül islo itiraf et bakim sositososito :roflol::roflol: :delphin
nisannnnnnnn :sm_cool:
tırnaklar çok seksi sochicim
:asigim::asigim::asigim:
fetişin olıyım soşik:asigim:hayran kaldım..allah nazardan saklasın..hatunun her yeri muhteşem ya
manikürde on numarayerimsenibenrengede ayrıca bittim..inanmıycaksın ama şu an aynı renk benim tırnağımda:smiley-cool:ama ben pastel ile yaptımhihoyyyt
anamohaoldumsmileben internet kullanma özürlüyüm bitanem,dediklerinden hiç bişey anlamadım:kedi:
ama ktunneli biliyorum..süprizzzzzama ne yazıcam aramaya onu bilmiyorumbenneyaptımki
sochic tatlım tırnaklarına hayranım çok güzel bir renk ayrıca kuzummm,:asigim: ve seni de göremedim kaçırdım :gitme:
sochicim eller şahane
Bi yerin de çikin olsun beaalsanaalsanasmile
Liiiiivvvviimmm Şeniz
La bi de alt tarafı fücut ekledim diyo ya düdük kanka :mymeka: lülülülülülü
güzel yüzlü meleğim ktunnelden girme sakın dns ayarlarını degistir ...durun herkes için görsel olarak anlatıcam vereliniortakanamohaoldumsmileben internet kullanma özürlüyüm bitanem,dediklerinden hiç bişey anlamadım:kedi:
ama ktunneli biliyorum..süprizzzzzama ne yazıcam aramaya onu bilmiyorumbenneyaptımki
lipton içtin bence ondan geldi ilham minim:smiley-cool:
bende bayılırım bakırlı altın sarılı makyajlarasüprizzzzzayrıca inan çok yakışıcak sana:asigim:
göz kapağındaki bakır fara bayıldım meselahihoyyyt
seçim güzel,bu sene acayip moda oldu pudra rengi ciddenhihoyyytüzerinde görmek çok isterim:asigim:şimdi bebeğim tanrıçam
sevdiceğim mezun oluor 4ünde baloda
ben sadece düz desensiz felan pudra rengi sırtı az açık çok mini olmayan dar askılı bir elbise giycem , halen terzide resim yükleyemiorm , ayakkabım ve çantam doreli ama spor ikiside , saçımıda hafif topuzumsu istiyorum
ozaman bakırlı doreli moreli hafif kahveli güzel olur dimi acaba dedim pembeli lacivertlimi yapsam renk katsın die :çok üzgünüm:
:roflol::roflol:Kankam alıntıdaki resimleri sildim yer kaplamasın deyyi :1ninca:
Colleen leri sen çok sevdin böböğüm aklinialirimsmile
ben daha deneyemedim ama alcam ya çok merak ediyom...hihoyyyt
Güle güle kullan balım elbise, küpeler, süper!:lepi:
Yaa Akitom aynen öle olmuş..akannehir mafoldumben .Yönetmenim beni de şöhret edecek aklinialirimsmile
Vallaha mı kanka? :lepi:
Ama 2 günlüğüne köye kaçmamı beklemiş gibisin gibime geldi de aşkom :sinifsinif:
ekşın yapman içün :gitme:
ondan mütevellit depresyona girerim bak
Tanrıçam az göz gezdirmekle olsa keşke bütün gün elimde kitap dolandım sıcaktan fenalıklar geçiriciğimohaoldumsmile
Allaha emanet gircem sınava valla:sinifsinif: 580 sayfa kitap babasını satiim
Kafam bozuldu iice benimkiylene moktan konulardan gıcık bi şekşlde kapattık telefonu
eyvahedigeldismiledimek biber foto ekledi
hemde ben yokkenkötükedihüso
Sondakine bayıldım ben de bunu yapsam mı ki kankaaklinialirimsmile herşeye yeşilleniyorum yaboshayallersmile
(burda far ışıltılı olmak zorunda değil,ama simsiz olursa günlük makyajlarda bu tarz kullanabilirsin miniğim)olumunekankayizsmile
flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?