Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü
:asigim::asigim::asigim:
fetişin olıyım soşik:asigim:hayran kaldım..allah nazardan saklasın..hatunun her yeri muhteşem ya
manikürde on numarayerimsenibenrengede ayrıca bittim..inanmıycaksın ama şu an aynı renk benim tırnağımda:smiley-cool:ama ben pastel ile yaptımhihoyyyt

böle bakırlı altın sarılı felan hihoyyyt
tanrıçam seni gördüm vallaha ilham geldi :asigim: yarın bi deneme yapimde bi bakın ona göre düzeltelim :jeyyar:
lipton içtin bence ondan geldi ilham minim:smiley-cool:
bende bayılırım bakırlı altın sarılı makyajlarasüprizzzzzayrıca inan çok yakışıcak sana:asigim:

göz kapağındaki bakır fara bayıldım meselahihoyyyt

sen köyde dağda kırda gezerkene burda yönetmen hanım ekşıııııın diye filme girdi ehehehe sempatiksalakcinni
anam alt tarafı 2 tane ficut resmi ekledim
:roflol:

bebemmm youtube açmak için tunnel sitelerini kullanabilrsin ya da dns ayarlarını değiştr. arama yerine pixiwoo yazarsan videolar çıkar cok güzel şeyler yapıoolar

anamohaoldumsmileben internet kullanma özürlüyüm bitanem,dediklerinden hiç bişey anlamadım:kedi:
ama ktunneli biliyorum..süprizzzzzama ne yazıcam aramaya onu bilmiyorumbenneyaptımki

ne kadan güzel eller
ne kadan güzel dırnaklar
maşallahhhhhhhhh
benim tırnaklar cug kadar
rengede bayıldım
almalıyım bu rengüüüüüü

koptum bebeğim yaaa cug kadar demiş allah napmasın seni:) al al güsel renk

sochic canım tırnakları bende küt severim renk güzel ama ben cart takılıyorum :jeyyar:

ben her telden takılıom bebemmm ama kırmızı tonları ayrıdr her zaman içimde elime geçti süriim dedim french yapmaya üşendim desempatiksalakcinni

Ben de sana bayılıyorum kankaaklinialirimsmileopuyorumnanaktan

Şişşt açık etme kız fotoları yürüttüğümükaydirigubbakcemile3

Tanrıçam az göz gezdirmekle olsa keşke bütün gün elimde kitap dolandım sıcaktan fenalıklar geçiriciğimohaoldumsmile
Allaha emanet gircem sınava valla:sinifsinif: 580 sayfa kitap babasını satiim
Kafam bozuldu iice benimkiylene moktan konulardan gıcık bi şekşlde kapattık telefonu

nisannnnnnnn :sm_cool:

Liiiiivvvviimmm Şeniz

La bi de alt tarafı fücut ekledim diyo ya düdük kanka :mymeka: lülülülülülü

sochic tatlım tırnaklarına hayranım çok güzel bir renk ayrıca kuzummm,:asigim: ve seni de göremedim kaçırdım
:gitme:

tırnaklar çok seksi sochicim

anamm seksü tırnak nasıl oluoooo:lepi:

heheee zevkler aynı çiçeğim demekki pastelim ocelerini çok severim hele bi 80 var( 80 di sanırım) hayatımın bordosubilmiyorumkismile

ktunneldan youtube a gir bebem. sonra hane yukarda boşluk oluo ya yazıozz ne istiosak youtube ta işte oaraya pixiwoo yaz bu hatunların videoları çıkıoooo dehşet dehşetttolumunekankayizsmile

sochic tatlım tırnaklarına hayranım çok güzel bir renk ayrıca kuzummm,:asigim: ve seni de göremedim kaçırdım :gitme:

hade yaaa neyse eklerim bi ara sana özel kuzuşşşşbayanssulusmile

sochicim eller şahane
Bi yerin de çikin olsun beaalsanaalsanasmile

tenk yu güzel gözlümmm anammm boyum güççük, göbeem varr ha bi de birazcuk kıllıyımPPP daha sayiimmi çiçeğimmmmlaelaelaelaelae

Liiiiivvvviimmm Şeniz

La bi de alt tarafı fücut ekledim diyo ya düdük kanka :mymeka: lülülülülülü

hatunun bi dekolte bolgesi var ki sorma kanka :asigim: öldüm bittim resmen :asigim:
anamohaoldumsmileben internet kullanma özürlüyüm bitanem,dediklerinden hiç bişey anlamadım:kedi:
ama ktunneli biliyorum..süprizzzzzama ne yazıcam aramaya onu bilmiyorumbenneyaptımki
güzel yüzlü meleğim ktunnelden girme sakın dns ayarlarını degistir ...durun herkes için görsel olarak anlatıcam vereliniortak

Şimdilik kaçıyorum arkamdan iş çevirmeyinlmaz:
Güzellerim benim için dua edin da kafama 2 satır bişi girsin.:gitme:

valla tam da bu tonlarda farım var , ben yarın bi deneme yapim bkalım, arzuablam fa belkim unutmamış yepmıştırda göstertir aklinialirimsmile makyajı kaydirigubbakcemile3

canlarım ben biraz çıkım annemle ilgileniyim üzüldü şimdi:asigim:
gelemezsem çok çok çok öpüormmm tanrıçam,aprilim,livim,akitim,şikim,tospikim,islom mmmmmmmucukkk opuyorumnanaktan

Tekolte bölgesi mi aklinialirimsmile

Anammm foto istiyooooooom
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
eyvahedigeldismile
Acıdı mı kankam,:teselli: kıyamam Tanrıçama du öpim Şeniz :1hug:

Hadi beyaa resim istiyom :Saruboceq:

seçim güzel,bu sene acayip moda oldu pudra rengi ciddenhihoyyytüzerinde görmek çok isterim:asigim:
minimrenk katma kısmını doğu düşündün,ama gözlerini kapatmasın..o yüzden laciden ziyade açık mavi tonları kullansan daha iyi olur minim..saç seçimide güzelvereliniortak.

:roflol::roflol:
ucuz etin yahnisi kötü olur derler ama ucuzunda kalitesi var..yani ucuz diye her şeyi almam,kokuları çok güzel,ayrıca dudağada bakım yapıyo:jeyyar:golden roseyi bıraktım bunu sürüyorum bütün gün:smiley-cool:
deprosyona girme bebem :1ninca:halledicezgamyoncuiremsu

kıyamam yabilmiyorumkismileaman olur öyle şeyler..2 dakka sonra barışırsınızŞeniz
anlıyorum ama finallere babasını satim olmuyo işteboshayallersmilebütün arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun ne diyim..öğrencilik günlerim geliyoda aklıma kalbim sıkışıyo..devlet olsa içim yanmazdı,ama özel oluncaakannehirakannehir

kızlar misafir geldi çıkmam lazımakannehirsizi seviyorum..gece gelirim artık:gitme:nisanım bekle beni:1ninca::jeyyar:görüşücez özeldenhihoyyyt
siz devam edin kızlarŞeniz

youtube girebilmek için

ag baglatılarıma gelip özellikleri tıklıyoruz canlar

sonra özellikleri tıklıyoruz buradan "4 tcp" secip ozellikler diyoruz
buradan da asagıdakı dns kullan tıklayıp adresi yazıyorsunuz =) ve son olarak tamam tıklıyorsunuz =)

Son düzenleme:
Annaştık kankacımmm yavru kuşum benim yirim kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :lepi:

Kızlarrr, karnım çok aç, bişiler yicim...cokacimcoook

Sonra da yıkanıp yatayım zira sabah gene yollar beni bekler...

Artık yarın akşam muhabbetin dibine vururuk :lepi:
Belkim bu gece de bir uğrarım...bayanssulusmile

Öpüyorum hepinizi kocaman kocaman!
opuyorumnanaktan

Tanrıçam sizde de misafir eksik olmiyi kaydirigubbakcemile3

Canlarım öpüyorum tekrardan ve kaçıyorum ballarım bademlerim
opuyorumnanaktan

dimek biber foto ekledi
hemde ben yokkenkötükedihüso
eyvahedigeldismile

(burda far ışıltılı olmak zorunda değil,ama simsiz olursa günlük makyajlarda bu tarz kullanabilirsin miniğim)olumunekankayizsmile
Sondakine bayıldım ben de bunu yapsam mı ki kankaaklinialirimsmile herşeye yeşilleniyorum yaboshayallersmile
flormar plus 12 kesinlikle çok güzel bi renkk pudra rengi malum bu sezon çok moda deneyin derim güzellerimmmm:))))) oje kurutucu sürdüğüm için diplerim parlak durmş olabülüüüü

Çok güzel çokboshayallersmile tırnakların hariikabayanssulusmile Bu arada oje kurutucu ne kullanıyosun aşkısı?

topik asiri hizli ilerliyor kizlar hiziniza yetisemedim :) bir soru sordum 2 saat uyudum ardindan geri döndüm sayfalar sayfalar sayfalar masallah size güzellik kraliceleri zemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…