Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

arzuşumm hoşgeldin tatlım
koştur bakalım arzuşş
gule gule kullan amcanın aktarıda hayırlı ossunnn
opuyorumnanaktan

bibertom sağolasın
Şeniz

bana yardım edin bakiim :)
kep törenim var.
siyah elbise giyiceem.mini kaydirigubbakcemile
saçlarım kumral,uçları sarı
tenim açık esmer zaten bilenler bilir yüzümü
nası makyaj yapayım,ya da yaptırayım?

biberitom ben bi kere bi güzellik salonunda msör bi bayanla konuştum

selülit masajları hakkında

bana kakako ,portakal,susam,havuç yağı falan demişti

baktım bu karışımın şiçinde kakao yok ama susam ve portakal falan da var

karışım alıp onu srecem

bi de şehriban teyze lf çıkarmış manyak bişey kaşıyor sanki

yine şehriban tteyzemden aldığım yosun sabunu ile her banyo masaj yapacam

daha önce hafifletmişti bu yöntem , yağ ile desteklicem bakalım

Arzumm şehriban teyzenin ben de yosun sabunuyla lifini almıştım aynı lif mi acaba? Yağ karışımı almayı düşünüyorum ben de en etkili yöntem o galiba

evet tuzlu su iyi gelmişti bikere bi daha denim biberim, arzuabla çok soğuk şeler yedin üstüste kaç gündür,buz falan kırdım ağzımda ondanalsanaalsanasmile

kkarabiberim lifli evet sert bişeyler var simini çıkaramıcam şimdi hayatıısı

m,ni sen de kaşınmışın anam yaa yemesene o kadar soğuk

ben hayatıma hiç dolaptan suyu çıkarıp direk içmedim içmem de canıma kastım mı var loo

kızlar ben gaçtım yarın gelemem sanırsam biberitolar cumartesi gelirim sonra da akşam yola çıkacaz öperim taa salı günü sabah 8 çubukta burda olaacam bebetola

Yap minim eğer ilaçlı gargara varsa onla da yapabilirsin.
Tamam arzum hadi iyi gecelerŞeniz

Minikimm bıktım şu selülitlerden vallaalsanaalsanasmile

hanik tanrıcanın hediyelerini eklicektin arzum :sinifsinif:

nikonum tebrik ederm tatlım 2tanede olsa eklettirdin yani delikafadulden

ablacım güle güle a.s.
çok uykum geldi ben de yatım,nasıl uyucaksam aç karna alsanaalsanasmile iyi geceler kelebeklerim,tatlı rüyalar,bana da ekşınlı rüyalar herzamanki gibi,bi insan uykusunda yorulur mu yaa , ben resmen ölüorm yorgunluktan yeni uyanınca ,tüm gece tom raider gibi mısır senin rusya bneim (simil siftahımı yapıorm)

ayy çıkmadan bi notlarıma bakim açıklanmışmı dedim , hepsini geçmişiiimmmmmm lililililililiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

delikafadulden2 kritik dersim vardı Allah razı olsun o frasızca eğitiminde yaklaşımlar dersine giripte yaklaşımın y.sini bilmeyen hocadan delikafadulden

çoookkk öptüüüüüüümmm bebeklerrr çok mutluu olduuummmmmmm :dance:

Ayy minimmm aynı durum bende de var ya rüyamda o kadar çok geziyorum birşeylerle uğraşıyorum ki kalktığımda fena yorgun oluyorum bazen uyanıyorum uyku arasında eğer rüyamı beğendiysem tekrar yatıyorum devamını göreyim diye ama görüyorum da:roflol: bitince kalkıyorumsempatiksalakcinni,

Akitramm aşkımm imzana bayıldımm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…