- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.441
Ayy minimmm aynı durum bende de var ya rüyamda o kadar çok geziyorum birşeylerle uğraşıyorum ki kalktığımda fena yorgun oluyorum bazen uyanıyorum uyku arasında eğer rüyamı beğendiysem tekrar yatıyorum devamını göreyim diyeama görüyorum da:roflol: bitince kalkıyorumsempatiksalakcinni,
Akitramm aşkımm imzana bayıldımm:asigim:
ayy çıkmadan bi notlarıma bakim açıklanmışmı dedim , hepsini geçmişiiimmmmmm lililililililiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
ben de bi arkadaşımı aramak isterim beni bir şey dürter ara ara diyeyok aramadım gacıyı
iki üç gündür sorunlarla boğuşuyom
çok fenayım çokbilmiyorumkismile
dur yakaladım öpim Şeniz:2:
helal nikomaa:hooray:Şenizalkisalkisalkis
gözümde klavyemde tüttün seni de öpim ŞenizSüpersin:lepi:
aferim sana:mymeka: hemen kaçır ayağında diş var sankiBen asıl kep töreni için istiyodum gündüzden başlıcak ya pürüzsüz görünse daha güzel olur yaw
Belkim yine o çoraptan alırım minikim ilk giymede kaçırmayı başarıyorum:1ninca:
komserim gel öpim mübarek yanahlarını Şeniznikonum sen bitanesin[/B]alkisalkisalkis[/B]
he gülümNikonummm
şimdilik 3 tane daha eklenecekmiş inşaallah olumunekankayizsmile herşey daha güzel kk için kaydirigubbakcemile5nikonum tebrik ederm tatlım 2tanede olsa eklettirdin yani delikafadulden
sositosositosositososito mini lililililililili yar mini lilililililili yar sositosositosositosositoayy çıkmadan bi notlarıma bakim açıklanmışmı dedim , hepsini geçmişiiimmmmmm lililililililiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
sağol canım :kedi: hayırlı uğurlu olsunMinimmmmmm çok sevindim cancağzımmm lilililiililili hihoyyyt :lepi: olumunekankayizsmile
Nikonum yeni smillerimiz kutlu olsunnnhihoyyyt
selam güzellikler anca geşlebildim bitaneler bugün çok yoğun işler vardı geçen de anlattıydım
kendimi çok yoğun bir koşuşturmacada ordan oraya savrulurken buluyorum bazen çok acıyorum
ama boş durmadım
amıcam aktarcı oldu yuhiiiiiiii ama herşey aynı para bana kazık
neyse selülit kıramei aldım
tanrıçam zayıflamak için biberiye dediydi onu aldım
bi de tatlıbadem aldım saç bakımı neyim yapacam
tanrıçamın bana gönderdiği hedayeleri de ekleyecem bitneler
o.. biçim bi kız biberim :roflol:
arzuablam hoşgeldinopuyorumnanaktan
ya çok kötü bir şekilde dişş etlerim ağrıyor , hiç bişey yiyemedim , açlıktan gebericem :sinifsinif:
bana yardım edin bakiim :)
kep törenim var.
siyah elbise giyiceem.mini kaydirigubbakcemile
saçlarım kumral,uçları sarı
tenim açık esmer zaten bilenler bilir yüzümü
nası makyaj yapayım,ya da yaptırayım?
biberitom ben bi kere bi güzellik salonunda msör bi bayanla konuştum
selülit masajları hakkında
bana kakako ,portakal,susam,havuç yağı falan demişti
baktım bu karışımın şiçinde kakao yok ama susam ve portakal falan da var
karışım alıp onu srecem
bi de şehriban teyze lf çıkarmış manyak bişey kaşıyor sanki
yine şehriban tteyzemden aldığım yosun sabunu ile her banyo masaj yapacam
daha önce hafifletmişti bu yöntem , yağ ile desteklicem bakalım
aferin sana minim buz kırmışmış ağzında bi desöylüyo kız ben yazın en sıcağında bile soğuk su içmem dondurmayı bile eritip yerim azcık yani dikkat et tatlım tam mezuniyet dönemievet tuzlu su iyi gelmişti bikere bi daha denim biberim, arzuabla çok soğuk şeler yedin üstüste kaç gündür,buz falan kırdım ağzımda ondanalsanaalsanasmile
oleyyyyy :teytey::teytey: hayırlı olsun minimayy çıkmadan bi notlarıma bakim açıklanmışmı dedim , hepsini geçmişiiimmmmmm lililililililiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
mini derslerini geçmiş
lililiiilliiiiiiiidelikafadulden
şırnakta başıma puşiyi bağlar bol bol zılgıt çekerim
slm kızlarrzemuszemuszemuszemus
ebaydan hiç alışveriş yapmadım hayatımda bir kez netten alışveriş yaptım hepsiburada dan yapmıştım cep telefonu aldım pilinde sorun çıktı geri yolladım o yuzden netten alışveriş yapmaya tövbeliyimo sephora her yerde bulunmuyor ya bende Adanada bulamadım :)
bu arada kızlar ebay dan alışveriş yapan var mı ben ilk kez yaptım bugün :):)inşllah bşir sakatlık çıkmaz kaç günde geliyor acaba ??hangi kargo ile geliyorr???varmı engin bilgileri olan :)
aman ne biliyim ya o far paletini aldım işte :):)böyle özenip hemen atlıyorum sonra pişman olacağım diyede korkuyorum :):)nese bekleyelim bakalım gelince paylaşırım
Ayy minimmm aynı durum bende de var ya rüyamda o kadar çok geziyorum birşeylerle uğraşıyorum ki kalktığımda fena yorgun oluyorum bazen uyanıyorum uyku arasında eğer rüyamı beğendiysem tekrar yatıyorum devamını göreyim diyeama görüyorum da:roflol: bitince kalkıyorumsempatiksalakcinni,
Akitramm aşkımm imzana bayıldımm:asigim:
:sm_cool::dance:a.s.:enbuyukkk:vereliniortak
tebrikler cnmhihoyyytkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug::sm_cool:
mini derslerini geçmiş
lililiiilliiiiiiiidelikafadulden
şırnakta başıma puşiyi bağlar bol bol zılgıt çekerim
bitanem çok teşekkür ederiiimmm hepsinden kurtulduuuuummmmdelikafaduldenMinimmmmmm çok sevindim cancağzımmm lilililiililili hihoyyyt :lepi: olumunekankayizsmile
Nikonum yeni smillerimiz kutlu olsunnnhihoyyyt
sositosositosositososito mini lililililililili yar mini lilililililili yar sositosositosositososito
kimin kuzusu o be Şeniz aferim ex öğrenci mini
deme şimdi yaaaoff offf yaptık o işi artık
:roflol::roflol: bana da çok oluor öle :roflol: rüyamda kendi kendime diorm kızım bi rüya için kendini bu kadar hırpalama delikafadulden
zemuszemuszemuszemusdelikafaduldendelikafadulden
nazım ben de burda öğrendim zılgıt çekmeyi,tek işime yarayan şeyleri bu adana ve halkının :smiley-cool:
bitanem çok teşekkür ederiiimmm hepsinden kurtulduuuuummmmdelikafadulden
bebeğimmm teşekkür ederüüüüüünnnnnnn delikafaduldendelikafadulden
canlarım hepinize bonjour,
dişçiden geliorm,çürümüş alsanaalsanasmile
haftaya bugün kanal tedavisi yapcaklarmış alsanaalsanasmile
ben hala yemek yiyemedim geberecem :1ninca:
ebayden ben alıorm,10 günde gelior,ptt ile,orjinalliğiyle ilgili bi problem yaşamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?