Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol: bende öyle yaparım bazen gercektende devamını görüyosun :roflol:
saol tatlısım :asigim:

bende cıktım pamuk sekerleri herkesi öpüyorum hihoyyyt

ayy çıkmadan bi notlarıma bakim açıklanmışmı dedim , hepsini geçmişiiimmmmmm lililililililiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

mini derslerini geçmiş
lililiiilliiiiiiii
delikafadulden
şırnakta başıma puşiyi bağlar bol bol zılgıt çekerim

Minimmmmmm çok sevindim cancağzımmm lilililiililili hihoyyyt :lepi: olumunekankayizsmile
Nikonum yeni smillerimiz kutlu olsunnn
hihoyyyt

yok aramadım gacıyı
iki üç gündür sorunlarla boğuşuyom
çok fenayım çokbilmiyorumkismile
ben de bi arkadaşımı aramak isterim beni bir şey dürter ara ara diye
tlf elime alırım derim ya ben ne dicem de ne konuşucam, ya rahatsız edersem bilmiyorumkismile
sonra arkadaşım arar çeker fırçayı hayırsız niko niye aramıyon diye klava:
diyorum seni arıcam bir türlü arayamadım hep aklımdaydı
ama ya inanır ya inanmaz :sm_confused:
hayatımda herşşeyi hep erteleyerek ihmal ederek kaçırıyorum gamyoncuiremsu
:2:

helal nikomaa:hooray:Şenizalkisalkisalkis
dur yakaladım öpim Şeniz
gözümde klavyemde tüttün seni de öpim Şeniz

Ben asıl kep töreni için istiyodum gündüzden başlıcak ya pürüzsüz görünse daha güzel olur yaw
Belkim yine o çoraptan alırım minikim ilk giymede kaçırmayı başarıyorum:1ninca:
aferim sana:mymeka: hemen kaçır ayağında diş var sanki klava: sırnaşık şey
nikonum sen bitanesin[/B]alkisalkisalkis[/B]
komserim gel öpim mübarek yanahlarını Şeniz
arzum salıya kadar yok yine kaçalım mı topike yerimseniben
he gülüm gel öpim bitterim Şeniz
nikonum tebrik ederm tatlım 2tanede olsa eklettirdin yani delikafadulden
şimdilik 3 tane daha eklenecekmiş inşaallah olumunekankayizsmile herşey daha güzel kk için kaydirigubbakcemile5
ben de hem bu imzana hem de çileklisine bayıldımmmm Şeniz
ayy çıkmadan bi notlarıma bakim açıklanmışmı dedim , hepsini geçmişiiimmmmmm lililililililiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
sositosositosositososito mini lililililililili yar mini lilililililili yar sositosositosositososito
kimin kuzusu o be Şeniz aferim ex öğrenci mini
Minimmmmmm çok sevindim cancağzımmm lilililiililili hihoyyyt :lepi: olumunekankayizsmile
hihoyyyt
sağol canım :kedi: hayırlı uğurlu olsun
ales sonucuna baktın mı
eşim 3 puan düşük almış geçenkinden bilmiyorumkismile
zaten sınav iyi geçti denildi mi anlarım ki sonuç berbat

arzuşum formülleri yazasın buraya amme olurmu datlum balım

o.. biçim bi kız biberim :roflol:

arzuablam hoşgeldinopuyorumnanaktan

ya çok kötü bir şekilde dişş etlerim ağrıyor , hiç bişey yiyemedim , açlıktan gebericem :sinifsinif:

tuzlu su gargara iyi gelir minim geçmiş olsun nazarlaramı geldin tatlım

valla her renk makyaj olabilir bence canlı renkler yapabilirsin birde fotograflarda hangi makyajla daha hoş görünüyorsan onu yap bence

aman selülitler herkesin derdi valla eskiden dal gibiydim selülit falan yoktu azcık kilo alınca başladı sinir oluyorum gerçi çikolata çok yerim ondanmıkine

evet tuzlu su iyi gelmişti bikere bi daha denim biberim, arzuabla çok soğuk şeler yedin üstüste kaç gündür,buz falan kırdım ağzımda ondanalsanaalsanasmile
aferin sana minim buz kırmışmış ağzında bi desöylüyo kız ben yazın en sıcağında bile soğuk su içmem dondurmayı bile eritip yerim azcık yani dikkat et tatlım tam mezuniyet dönemi
oleyyyyy :teytey::teytey: hayırlı olsun minim

mini derslerini geçmiş
lililiiilliiiiiiii
delikafadulden

:teytey::teytey: bizim içinde çek nazom:teytey::teytey:

ah tanrıça ah bir tavsiye ettin arıyorum arıyorum koskoca ankarada yok bari resmine bakayım bir türlü alamadığım sephora far bazı

Son düzenleme:
o sephora her yerde bulunmuyor ya bende Adanada bulamadım :)

bu arada kızlar ebay dan alışveriş yapan var mı ben ilk kez yaptım bugün :):)inşllah bşir sakatlık çıkmaz kaç günde geliyor acaba ??hangi kargo ile geliyorr???varmı engin bilgileri olan :)

ebaydan hiç alışveriş yapmadım hayatımda bir kez netten alışveriş yaptım hepsiburada dan yapmıştım cep telefonu aldım pilinde sorun çıktı geri yolladım o yuzden netten alışveriş yapmaya tövbeliyim
alanlardan duydugum aldıgın ürünün oldugu ülkeyebağlı olarak değişiyor gelme süresi diye biliyorum muhtemelen en geç bir haftada gelir heralde

aman ne biliyim ya o far paletini aldım işte :):)böyle özenip hemen atlıyorum sonra pişman olacağım diyede korkuyorum :):)nese bekleyelim bakalım gelince paylaşırım

aman ne biliyim ya o far paletini aldım işte :):)böyle özenip hemen atlıyorum sonra pişman olacağım diyede korkuyorum :):)nese bekleyelim bakalım gelince paylaşırım

bir denemiş olursun işte ama aklında olsun starwberry tek bir satıcıdan gönderiliyor o nedenle pek çok ürün orjinal
gittigidiyor ve ebayda cok sahte ürün var buralarda farklı satıcılar var çünkü ebayda gittigidiyor gibi farklı satıcıların ilan verdiği bir site

:roflol::roflol: bana da çok oluor öle :roflol: rüyamda kendi kendime diorm kızım bi rüya için kendini bu kadar hırpalama delikafadulden

:sm_cool::dance:a.s.:enbuyukkk:vereliniortak

tebrikler cnmhihoyyytkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug::sm_cool:

zemuszemuszemuszemusdelikafaduldendelikafadulden

mini derslerini geçmiş
lililiiilliiiiiiii
delikafadulden

nazım ben de burda öğrendim zılgıt çekmeyi,tek işime yarayan şeyleri bu adana ve halkının :smiley-cool:

hihoyyyt
bitanem çok teşekkür ederiiimmm hepsinden kurtulduuuuummmmdelikafadulden
sositosositosositososito mini lililililililili yar mini lilililililili yar sositosositosositososito
kimin kuzusu o be Şeniz aferim ex öğrenci mini

bebeğimmm teşekkür ederüüüüüünnnnnnn delikafaduldendelikafadulden

canlarım hepinize bonjour,
dişçiden geliorm,çürümüş alsanaalsanasmile
haftaya bugün kanal tedavisi yapcaklarmış alsanaalsanasmile
ben hala yemek yiyemedim geberecem :1ninca:

ebayden ben alıorm,10 günde gelior,ptt ile,orjinalliğiyle ilgili bi problem yaşamadım .

deme şimdi yaaa off offf yaptık o işi artık

denemiş oldun tatlım sıkma canını opuyorumnanaktan
internetten kozmetik alışverişi yapan arkadaslarım ve forumdan pek çok kişi strawberry kullanıyor daha çok aklında olsun fiyatlarda uygun orada hemde sanırım 5-6 günde geliyor hepside orjinalliği garanti edilmiş ürünler :lepi:

zaten ebayda her satıcı demedim bende tatlım ama sahte ürün satan satıcılarda oluyormuş satıcının backrounduna bakmak gerek o zaman bende sorun olacagını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…