Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar göğüs dikleştirmek için ne yapmalıyım? Bedenime uygun sudyen bulamıyorum sırt kısmı hep bol geliyor sudyeni de hiç çıkarmam o yüzden sudyene göre şekil alıyolar hafif sarkma var gibi hala altında kalem durmuyo ama olsun sinir oldum ne yapmalıyım? Soğuk su tutamıyorum:sinifsinif:

:roflol:meg ben de benzerliğini farkettim canım ama sen daha güzelsin anceinadan bayanssulusmile

biberimm,çilek yağıyla hergün 2 kere 2şer dak masaj yap..
masajı elpetteki yukarı doğru yapıcaksın:)
çok etkili olduğunu söyleyebilirim

:roflol:meg ben de benzerliğini farkettim canım ama sen daha güzelsin anceinadan bayanssulusmile

ayyy canııımmm hakketem çok nasiksin,sağol benzettiğin içinsempatiksalakcinni

aslında bu foto sana ait deel diye tutturuyolar,çok ağırıma gidiiiiibu kadan mikemmel olcaama inanamıuolar,kıskanıyular mı neysempatiksalakcinni

halbikisem binim ooooolaelaelaelaelae

angelinada kim ayol sen ondan daha güzelsinnzemuszemuszemuszemus
sositosositokaydirigubbakcemile3Şeniz

çok güselim evet ama,ancılanada fena diil şimdi,hakkını yemeyelim dimi minimsempatiksalakcinni
fekaaatt sankim onun dudakları beninnkilerden azcık daha ince olabilürdelikafadulden

ama çok teşekkür iderim beni beğendüğün içün arkadaşımkaydirigubbakcemile3

tabi megim onun dudişler accuk ince seninkinin maşallahı var kız eskiden de bülemiydikaydirigubbakcemile3 benide adriana limaya benzetiiler ama ben ondan daha gözelim hatta koyiim resmimizemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

tabi megim onun dudişler accuk ince seninkinin maşallahı var kız eskiden de bülemiydikaydirigubbakcemile3 benide adriana limaya benzetiiler ama ben ondan daha gözelim hatta koyiim resmimizemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

heh işte onunkisiler accık daha ince,tek farkımıs bu zatensempatiksalakcinni

hee benim dudaklarım,kapıya sıkıştıktan sora birdenbire bööle oldular,tavsiye ederim,bööle dudak istiyosan,sıkıştırıvir sende bi aralaelaelaelaelae

ayrıca,sen adriyanadan daha güselsin tabee,hıııhhh onlaraaadelikafadulden

ah canıımm,ne güsemişsin hakkettenkaydirigubbakcemile2
maşşşallahh biseee beeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…