Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Bibertom dikleştirmek için kasları çalıştırmak şart.
En iyi ve basit hareket ellerini yumruk yap göğüs hizanda birbirine bastır
Bir de şu masajı yapzemuszemussempatiksalakcinni

biberim resmin üzzzerinde monica yazıyo ya bu kadın senin resmini çalmış ya vay utanmazakannehirlmaz:
yok kanka çalmadı monica ben oluyorum
Bibertom dikleştirmek için kasları çalıştırmak şart.
En iyi ve basit hareket ellerini yumruk yap göğüs hizanda birbirine bastır
Bir de şu masajı yapzemuszemussempatiksalakcinni

koptum o masaja bu kadar güzel anlatılabilirdi gel öpücemŞeniz

yok kanka çalmadı monica ben oluyorum

koptum o masaja bu kadar güzel anlatılabilirdi gel öpücemŞeniz

Bak o masaj nasıl işe yarıyo nsana şimdi resimli göstericem.zemuszemus
Nazar edersiniz die eklemek istemedim ama totomu kaşıyıp ekliyorum.
Bu sarışın bomba benimdelikafadulden

Öyleyimdir kanka:1closedeyes:
İsland naptın sen ya bi nazar boncuğu koyayım hemen

isomm 41 kere maşallah kızzz aman bebeğim dikka et:)))))))))

Ne kadan şahane bi parçayım di miidelikafadulden

8 kişilik yatak formatında allamasırnaşık şey

Şiişt nazar etmeyin ha herkes benim kadan güzel olmak zorunda değil, olamaz dakaydirigubbakcemile3

Ne kadan şahane bi parçayım di miidelikafadulden

8 kişilik yatak formatında allamasırnaşık şey

Şiişt nazar etmeyin ha herkes benim kadan güzel olmak zorunda değil, olamaz dakaydirigubbakcemile3

isomm millet bebeğini emziriyo bitane iki tane sen onla bi çocuk esirgeme kurmunu doyurursun valla:roflol::roflol::roflol:

isomm millet bebeğini emziriyo bitane iki tane sen onla bi çocuk esirgeme kurmunu doyurursun valla:roflol::roflol::roflol:

:roflol:kaydirigubbakcemile3 minik allah cızırtısını versindelikafadulden
Olmaz yafrum deforme olurum sonra kimseye elletmiyom ben onlarınaniknanik

Hee bu arada doğal ha silikon falan sanmayın allah vergisilaelaelaelaelae

:roflol:kaydirigubbakcemile3 minik allah cızırtısını versindelikafadulden
Olmaz yafrum deforme olurum sonra kimseye elletmiyom ben onlarınaniknanik

Hee bu arada doğal ha silikon falan sanmayın allah vergisilaelaelaelaelae

la bi git elletmiyomuş nası oldu de bakalım bunalr hadelikafaduldensırnaşık şeyturkbayragi

ameninn kızlar sin ne kadan güzel ne kadan mkemmelmişsiniss yahuuu:ecrin_bebek:

bayıldım size ya bennnn :):)

bu arada çilek yağını ilk kez duydum hemen alam kaydirigubbakcemile3aktarlardamı bulunuyo canlarım bu çilek yağı:hulya:sempatiksalakcinni

Yine kaşlarımı aldırasım geldiguclubacismile Sizce hangi kaş daha iyiboshayallersmile

alltaki resim kesinlikle :):)ama sen kendi yüzüne uygun olanı bulsan daha ii olmazmı ???yane bu resimlerdeki iki kişininde yüzü birbirinden çok farklı o yüzden zaten kaşlarıda farklı bence kafamçokkarıştı

Canım hangisinin yakışacağını bi bilsem keşkeboshayallersmile kaşlarımı aldırmıyorum normalde aldırmak yakışmıyo zaten ama taktım kafaya burdaki çoğu arkadaşlar gördü beni ondan öyle sormuştum insan kendine yakışanı yakışmayanı bilemiyo bazen başka kişilerin kararları daha doğru oluyoboshayallersmile

hee tamam canım ben seni görmedim o yüzden bişey diyemiyorum kaşların hakkında ama çok dağınık değilse ben aldırma derim kanımcasempatiksalakcinni
millet kaşlarını aldırıp pişman olup saç kılı ektiriyomuş kaşına :):) bak biz yıllarca aldırdık şimdi uzatmaya çalışıyorus:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…