Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
livimm ben çıkmadan görmüştüm süper olmuş ya sanki meganı gördüm ya öyle hayal ettim:asigim:

cnm benimmmmm presesesin uykusuyumda aynısını dedi meganın saçlarına benzemiş diye =)
1 kaç ay sonra 1-2 ton daha koyulaştırabilirim ...siyahı çokkkkk sevdim çok çokkkkkkk =)

kızlaaaaar ben geeeldiiim..lililililii...delikafadulden.hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool:
kimler özlemiş bakalım beni..aklinialirimsmile.
yokluğumu fark eden oldumu acaba?sengözlerimebaksanab

kimler neler yapıyor..süleyesiniz?
çok özledim sizi çooookopuyorumnanaktan

gacımmmmmmm:lepi:

nerdesin sen yaa çok gezdin beeedelikafadulden

özlemezmiyiz bee:asigim: hgdin sefa geldinn:1hug:Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool::teytey::hooray:

Oooo gacım hoşgelmişin tatil yaramış bea:smiley-cool:
Gezdiğin gördüğün sana kalsın idiğini içtiğini anlatsempatiksalakcinni

Livomm çok merak ettim nasıl olduuuuu?
Tatlıgacıyı gördüm hoşgeldinnnnnn
hoşbuldum karabibirim...Şeniz
gacımmmmmmm:lepi:

nerdesin sen yaa çok gezdin beeedelikafadulden

özlemezmiyiz bee:asigim: hgdin sefa geldinn:1hug:Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool::teytey::hooray:
canlarımmm..çok gezmedim 3-5 gün gezdim..kalan kısımda evde boya oldu,çok işim vardı..:hulya:yaz temizliği filan, ancak toparlandım..ve geldim..yine ufak tefek bikaç işim var..:hulya:

bebem sende beyaz tenlisin dene mutlaka ...cnm kullandıgım boya igora 5.0 inan üstünde ne yazıyordu inan hiç hatırlamıyorum

naaaptın liiivohaoldumsmile..boyadın mı en sonunda..:umursamaz:
nasıl oldu peki, foto var mı foto?

gacımm kolay gelsin ay bizdede boya var ne zor şey yaa gerçi annem çekiyo yükü ama bende rahatsız oluyorum yanikaydirigubbakcemile3
Allah iyiliğini versin ,sadece rahatsız zoluyomuş..bi katkın yok mu kıı..CADIARZU
ayy hemde ne zor oluyor..allahtan yalnız değildim canım kuzişim yardıma geldi..bu akşam yolcu ettim..Çok yardımı oldu valla..bi de alıştım ki 10 gün..çok kötü oldum gidince..:gitme:

tatlıgacım hoşgeldin çok özledik seni ya

ya kızlar tanrıçam gene ortalıklarda yokkkkk :sinifsinif:

[B]hoşbulduk,opuyorumnanaktan kordonun kara saçlı incisi..[/B]

diğer kızlar nasıllar..tanrıça yine kayıp mı?

diğer kızlar derken beni sordun sanırım
nerdesin ya özledik yerini aradık aramaz mıyız delikafadulden
tanrıçam patronum paztsiden beri yok :çok üzgünüm:
boya işi çok felaket bişi Allah kolaylık versin sana ve minikimin annesine kız sunum derdinden anasına yardım etmiyo baksana

livvvvvvvvvvvvv kaşlarının rengi açık renkti bir de ona rağmen rengini açmayı düşünüyordun
kaşlarınla saçların nasıl uyumlu oldu mu CADIARZU sonra kaşsız bacılar gibi görünmeyesin yerimseniben

arada ediyorum cnm ama hiç sevmem öyle işleri:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…