- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.581
livimm ben çıkmadan görmüştüm süper olmuş ya sanki meganı gördüm ya öyle hayal ettim:asigim:
cnm benimmmmm presesesin uykusuyumda aynısını dedi meganın saçlarına benzemiş diye =)
1 kaç ay sonra 1-2 ton daha koyulaştırabilirim ...siyahı çokkkkk sevdim çok çokkkkkkk =)
kızlaaaaar ben geeeldiiim..lililililii...delikafadulden.hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool:
kimler özlemiş bakalım beni..aklinialirimsmile.
yokluğumu fark eden oldumu acaba?sengözlerimebaksanab
kimler neler yapıyor..süleyesiniz?
çok özledim sizi çooookopuyorumnanaktan
liv gaza geliyorum yaaa bakk ay bende mi denesem yaaCADIARZU cnm bu siyahmı koyu kestanemii
bibertom boyleLivomm çok merak ettim nasıl olduuuuu?
Tatlıgacıyı gördüm hoşgeldinnnnnn
kızlaaaaar ben geeeldiiim..lililililii...delikafadulden.hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool:
kimler özlemiş bakalım beni..aklinialirimsmile.
yokluğumu fark eden oldumu acaba?sengözlerimebaksanab
kimler neler yapıyor..süleyesiniz?
çok özledim sizi çooookopuyorumnanaktan
bebem sende beyaz tenlisin dene mutlaka ...cnm kullandıgım boya igora 5.0 inan üstünde ne yazıyordu inan hiç hatırlamıyorum
kuzu gördükçe gaza geliyorumdelikafadulden süper süperrrrr:asigim:
hoşbuldum karabibirim...ŞenizLivomm çok merak ettim nasıl olduuuuu?
Tatlıgacıyı gördüm hoşgeldinnnnnn
canlarımmm..çok gezmedim 3-5 gün gezdim..kalan kısımda evde boya oldu,çok işim vardı..:hulya:yaz temizliği filan, ancak toparlandım..ve geldim..yine ufak tefek bikaç işim var..:hulya:gacımmmmmmm:lepi:
nerdesin sen yaa çok gezdin beeedelikafadulden
özlemezmiyiz bee:asigim: hgdin sefa geldinn:1hug:Şeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool::teytey::hooray:
bebem sende beyaz tenlisin dene mutlaka ...cnm kullandıgım boya igora 5.0 inan üstünde ne yazıyordu inan hiç hatırlamıyorum
tatlıgacım hoşgeldin çok özledik seni ya
ya kızlar tanrıçam gene ortalıklarda yokkkkk :sinifsinif:
Allah iyiliğini versin ,gacımm kolay gelsin ay bizdede boya var ne zor şey yaa gerçi annem çekiyo yükü ama bende rahatsız oluyorum yanikaydirigubbakcemile3
tatlıgacım hoşgeldin çok özledik seni ya
ya kızlar tanrıçam gene ortalıklarda yokkkkk :sinifsinif:
diğer kızlar derken beni sordun sanırımAllah iyiliğini versin ,sadece rahatsız zoluyomuş..bi katkın yok mu kıı..CADIARZU
ayy hemde ne zor oluyor..allahtan yalnız değildim canım kuzişim yardıma geldi..bu akşam yolcu ettim..Çok yardımı oldu valla..bi de alıştım ki 10 gün..çok kötü oldum gidince..:gitme:
[B]hoşbulduk,opuyorumnanaktan kordonun kara saçlı incisi..[/B]
diğer kızlar nasıllar..tanrıça yine kayıp mı?
Offf off livom bugün göremeyecğim anlaşılan seni şarjım bitti=(
Allah iyiliğini versin ,sadece rahatsız zoluyomuş..bi katkın yok mu kıı..CADIARZU
ayy hemde ne zor oluyor..allahtan yalnız değildim canım kuzişim yardıma geldi..bu akşam yolcu ettim..Çok yardımı oldu valla..bi de alıştım ki 10 gün..çok kötü oldum gidince..:gitme:
[B]hoşbulduk,opuyorumnanaktan kordonun kara saçlı incisi..[/B]
diğer kızlar nasıllar..tanrıça yine kayıp mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?