- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.601
livvvvvvvvvvvvv kaşlarının rengi açık renkti bir de ona rağmen rengini açmayı düşünüyordun
kaşlarınla saçların nasıl uyumlu oldu mu CADIARZU sonra kaşsız bacılar gibi görünmeyesinyerimseniben
liv yine banyoda resim çekilmişbu kız banyo cezası alıyo sürekli galba
:kedi: ne zamandır korkuyordum simsiyah saçla kaşlarının rengini açarsan uyumlu olmaz diye endişeleniyordum a.s çünkü kaşlarının rengi gerçekten çok güzel vereliniortakyasakkelime kaşsız bacılar mı şaka yapıyorsun galiba
neyse uyumlu ve güzel göründü
hoşbulduk islom..tatilden sonrada iş yaptık..tatilin dopingi anında tükendi..sempatiksalakcinniOooo gacım hoşgelmişin tatil yaramış bea:smiley-cool:
Gezdiğin gördüğün sana kalsın idiğini içtiğini anlatsempatiksalakcinni
diğer kızlar derken beni sordun sanırım
nerdesin ya özledik yerini aradık aramaz mıyız delikafadulden
tanrıçam patronum paztsiden beri yok :çok üzgünüm:
boya işi çok felaket bişi Allah kolaylık versin sana ve minikimin annesinekız sunum derdinden anasına yardım etmiyo baksana
livvvvvvvvvvvvv kaşlarının rengi açık renkti bir de ona rağmen rengini açmayı düşünüyordun
kaşlarınla saçların nasıl uyumlu oldu mu CADIARZU sonra kaşsız bacılar gibi görünmeyesinyerimseniben
hoşbulduk islom..tatilden sonrada iş yaptık..tatilin dopingi anında tükendi..sempatiksalakcinni
sen ne yaptın elbise, entari işlerini..halloldu mu?foto isterim ..o kaa ,kafa patllattım ona göreeeeaklinialirimsmile
sen de varsın içlerinde şekerim..sen nasılsın?
sağol gacım:kedi: iyiyim inşaallah :2:hoşbulduk islom..tatilden sonrada iş yaptık..tatilin dopingi anında tükendi..sempatiksalakcinni
sen ne yaptın elbise, entari işlerini..halloldu mu?foto isterim ..o kaa ,kafa patllattım ona göreeeeaklinialirimsmile
sen de varsın içlerinde şekerim..sen nasılsın?
hoşbuldum canımm ŞenizNikonum hoşgelmişin kuşumopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile neyse tatlım sorun değil:kedi: ne zamandır korkuyordum simsiyah saçla kaşlarının rengini açarsan uyumlu olmaz diye endişeleniyordum a.s çünkü kaşlarının rengi gerçekten çok güzel vereliniortak
çok istediğin için kaşlarının da rengini bir gün açarsın bilemiyorum
dedim ya ben saç boyama işlerini tonlarını anlayamıyorum maalesef boshayallersmile
ama banyoda resim çekme işini şaka olarak takılıyorum biliyorsun :kedi:
seni çok iyi anlıyorum canım daha dikkatli olmalıyım boshayallersmile
gözül ister ki herşey çok güzel olsun ama olmuyo bazen de uzaktan sevmek gerekiyo olumunekankayizsmile
Livimmmm budur işte budur tenine acayip yakışmış biliyorum ki yüzüne de çok yakıştı ölürüm sana:asigim: sakın başka renk yapma çok güzel duruyobayanssulusmile
evet kikikikki sempatiksalakcinnibiz akitomla takas yapıyok sempatiksalakcinni
nerdesin sennnn kaydirigubbakcemilekızlaaaaar ben geeeldiiim..lililililii...delikafadulden.hihoyyythihoyyyt:teytey::sm_cool:
kimler özlemiş bakalım beni..aklinialirimsmile.
yokluğumu fark eden oldumu acaba?sengözlerimebaksanab
kimler neler yapıyor..süleyesiniz?
çok özledim sizi çooookopuyorumnanaktan
tek diyebileceğim seni kıran nikonun kafası kırılsın :kedi:olumunekankayizsmile neyse tatlım sorun değil
biliyorum zaten şaka yaptıgın takıldıgının farkındayım
seni sevdiğimi bil opuyorumnanaktan sadece bazı şakalarına kırıldım o kadar... aslında bu bugune özel birsey degil önceden de kırılmıştım (belki çok hassas olmamdan kaynaklanıyor) bugun üst üste gelince bende söylemek istedim zaten sende açıklaması yaptın olumunekankayizsmile
Gacımm çok teşekkür ederim güzel yorumun içinopuyorumnanaktan sen bilem beğendin be:sm_cool:islom bayıldım entarine..yorum yaptım zateee..
yaw kızlar..anlatın kim naapıyo..nazomun tayini çıkmış onu öğrendim..arzuşta kep törenine gitçekmiş.eee başka..geçmişi fazla okuyamam..beyin şerbetlemesi değil, beyin ağdalaması geçiririrm laelaelaelaelaekafamçokkarıştıgüzellerim..
gacım bu soruyu nikon cevaplasın zira topikte en fazla online olan o
benim islandın finalleri var pek takılamıyoruz uzun süre akannehir
gerci islandımın burdan cıktıgı yok ama neyse sempatiksalakcinni
Nikoo, Gacımla bi ilgileniver beŞeniz
Ben artık yatar zİra dünden beri 3 saatlik uykuyla duruyorumakannehir
Tatlı rüyalar herkeseopuyorumnanaktan
gacım bu soruyu nikon cevaplasın zira topikte en fazla online olan o
benim islandın finalleri var pek takılamıyoruz uzun süre akannehir
gerci islandımın burdan cıktıgı yok ama neyse sempatiksalakcinni
yüz bulup astarını almak istemem :kedi:Nikoo, Gacımla bi ilgileniver beŞeniz
Ben artık yatar zıra dünden beri 3 saatlik uykuyla duruyorumakannehir
Tatlı rüyalar herkeseopuyorumnanaktan
bnmde finaller varda bitmek üzere
görüldüğü üzere final haftasıda buralardayım sempatiksalakcinni
yarın yarime pasta yapıcam hemen :jeyyar: buna gecmeyin bildiğiniz pasta sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?