- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.481
tebrikler kuzum benim ya ŞenizSınavlar bittiiiiiiiiii :teytey:hihoyyyt:dance::sm_cool:
tebrikler kuzum benim ya Şeniz
hayat yolunda başarılar dilerim
piberim de ondan sori zar
Adını bilmiyom da yağız deliganlıymış hee
yoksa o kalpli smiller :asigim::asigim::asigim: ona mıydı :roflol::roflol::roflol::roflol:Nikonum bu dizide de o oğlana tutuldum
yoksa o kalpli smiller :asigim::asigim::asigim: ona mıydı :roflol::roflol::roflol::roflol:
kuzum yeter ki istesin
he ya :teytey::teytey::teytey:Çookk teşekkür ederim bitanem yaaŞeniz ama tebrik etmek için henüz erken daha sınav sonuçları açıklanacakeyvahedigeldismile
Anaa bunlar benden önce atıverdi kepi ya gıı:teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Katya karısı için böle efeleniyosa benim için neler yapmaz diye dibi düştü herhalbiberimin:hulya:
:roflol::roflol: yok kanka ona değildi o kalpler ama ona da gönderebilirim yeter ki istesinsempatiksalakcinni
İsloo fenasın ya hiç aklıma gelmemişti o yönden bakmak ama doğru haklısın katyaya o delikanlılık ahh ahh ben olacaktım orda:roflol:
feda olsun yiğide helal be :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yok kanka ona değildi o kalpler ama ona da gönderebilirim yeter ki istesinsempatiksalakcinni
İsloo fenasın ya hiç aklıma gelmemişti o yönden bakmak ama doğru haklısın katyaya o delikanlılık ahh ahh ben olacaktım orda:roflol:
Aprilimmm off hiç sevmem arıları:umursamaz: eşşek arısı bi kere ayağımı sokmuştu çok korkarım o günden beri ayy hele arkadaşın daha fena olmuş düşündüm de bi an:1ninca: şişenin kapağını delip su fışkırtma olayına koptum ya ne yaramazmışın:roflol: yerim seniŞeniz
Sınavlar bittiiiiiiiiii :teytey:hihoyyyt:dance::sm_cool:
Ben de özel günler için istiyorum aslında livitom ama özel gün çok nadir oluyo onun için para vermek istemiyorum açıkçası senede belki 2 belki 3 kere kullanılacak bitmeden tarihi geçecek boşverdim o yüzden ben keşke bi krem olsa fondoten gibi yapsa ama o gibi zararlı olmasaboshayallersmile
Ayhh kızlar şu hilmi beyin şöförünün adı ne bilen var mı
slmm kızlarrrrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?