Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tebrikler kuzum benim ya Şeniz
hayat yolunda başarılar dilerim

Çookk teşekkür ederim bitanem yaaŞeniz ama tebrik etmek için henüz erken daha sınav sonuçları açıklanacakeyvahedigeldismile

Anaa bunlar benden önce atıverdi kepi ya gıı:teytey:

Çookk teşekkür ederim bitanem yaaŞeniz ama tebrik etmek için henüz erken daha sınav sonuçları açıklanacakeyvahedigeldismile

Anaa bunlar benden önce atıverdi kepi ya gıı:teytey:
he ya :teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:halayı görünce minikimi özledim ya :asigim:
bekliyo onu da dört gözle boshayallersmile

:roflol::roflol: yok kanka ona değildi o kalpler ama ona da gönderebilirim yeter ki istesinsempatiksalakcinni

İsloo fenasın ya hiç aklıma gelmemişti o yönden bakmak ama doğru haklısın katyaya o delikanlılık ahh ahh ben olacaktım orda:roflol:

Ayyy minik dedin aklıma minim geldisırnaşık şey
Doğumgünüsü var bugün dimi
İyiki doğmuşun Minim şimdi nası da cozutuyodur kop kop:içelim:
Doğumgünün kutlu olsun meleem Sevdiceğinle sevdiklerinle nicee güzel yıllar kuzumŞeniz

aklinialirimsmilesengözlerimebaksanab

feda olsun yiğide helal be :içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ne şanslı kaptı senden kalpli smili hhhııııhhhh kıskanmadım hhıııhhh :dilcikar:

Nikonum salla onları bütün kalpler sana gelsin:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

sempatiksalakcinni Yaramaz değildim de zalaktım azcık Bibertom,sempatiksalakcinni
bulduğum oyuna bakar mısın, şimdiki o yaştaki çocuklara anlatsam dötleriyle gülerler valla... -tatlicadiarzu-
Benim oyun icatlarım müthişti.:lepi:
Perdede sallanmaca delikafadulden
Florasan kırmaca filan şutarafagitti delikafadulden
Fücudumun çeşitli yerlerinde bu oyunların izleri mevcuttur
sempatiksalakcinni

Sınavlar bittiiiiiiiiii :teytey:hihoyyyt:dance::sm_cool:

Yihuuu piyuuuvv :lepi: olumunekankayizsmile

Canum bence de sanırsam renkli nemlendiriciler bizim için daha uygun fisfisfis
yağsızı olursa daha makbul tabii. Ben de alacağım, renkli nemlendirici istiyorum ama fondoten de olabilir.zemuszemus Ağustostaki düğün içün
hihoyyyt

Ayhh kızlar şu hilmi beyin şöförünün adı ne bilen var mı

aklinialirimsmile Çoh yakuşuklu irkek bence de...:lepi:
Esmer yağız delikanlu...
:jeyyar:

slmm kızlarrrrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Selam minikom Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…