Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ya nihalin rujunun rengi harika bayıldım çok yakışmışboshayallersmile Bildiğiniz o renk ruj var mı:1ninca:
ama sen de hep çalışmadığım yerden soruyon sırnaşık şeysırnaşık şey
bebeğim benim ya :kedi:
ablasının biberi :asigim: seni seviyorum biliyorsun değil mi boshayallersmile
benden de sana bebeğim bunu on milyonla çarp:asigim::asigim::asigim:
herkes aşkı memnuyla meşgul herhal..nikonumla aşkı memnu da beraberdik..olumunekankayizsmile
adnandan anlamsız telefon sapıhlığını
çetodan eviliğin püf noktası
nihalden vefasılık
matmazelden matmoluk öğrendik bugün :teytey::teytey: :dance::dance:
slmm kızlarrrrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
hoşgeldin bebeğim Şeniz nasılsın nikosu boshayallersmile olumunekankayizsmile

perdede sallanmaca nasıl oluyo inanmıyorum yağ delikafadulden sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
perdede sallanmaca nasıl oluyo inanmıyorum yağ delikafadulden sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

Öyle işte kanka...
Senin oğlanlar bir gün akıl ederse bu oyunu, eyvahedigeldismile
engelle onları olur mu ?ohaoldumsmile
Kafalarına korniş düşme riski yüksek çünkü
sempatiksalakcinni

Öyle işte kanka...
Senin oğlanlar bir gün akıl ederse bu oyunu, eyvahedigeldismile
engelle onları olur mu ?ohaoldumsmile
Kafalarına korniş düşme riski yüksek çünkü
sempatiksalakcinni
ciddi ciddi perdeye mi asıldın hem de kornişli perde :1shok: delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:
anan kimbilir benim yerimde olmayı ne kadar ister bana der april 2 oğlana bedeldir diye sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
çok yaramazlar, çok haşaralar kök söktürüyorlar bana :2:
ablaları gibi olacaklarsa ilerde baş gözüm üstüne aklinialirimsmile :lepi:

Kanka, florasan lamba kırmaca daha tehlikeli, elektrink çarpabilü...:kedi: eyvahedigeldismile
Bir de ben salağı oyuna dalınca kendimden geçiyodum böle zalak olduğum için,sempatiksalakcinni

gene köyde tuvaletin çatısında evcilik oynarken(çatıda ne işin var a denyo april) :mymeka: löp diye aşşa uçmuşluğum var...mafoldumben
(benim zekam sanırsam köy yüzünden körelmiş kanka, düşe kalka filan sempatiksalakcinni ...bir de fazla oksijenden bence)
:roflol: :roflol:

körelmiş zekaya bah sırnaşık şeysırnaşık şey patronum gelse de sana bişiler dese en biplisinden sırnaşık şeysırnaşık şey
florasanı bir de alantrikteyken kırıyo IQ yüksekliği o zamandan belliymiş sırnaşık şeysırnaşık şey
öyle deme aga sizin köyde odtü vardı da sen mi okumadın sempatiksalakcinni

ben de bizim balkondan atlardım bir de hava atardım kendi kendime, ay nasıl da atlıyorum diye
bi gün göbeğim düştü babannem zor taktı yerine sempatiksalakcinni

bir kere de annem şu maria dizisi var ya onu izlerken evdeki civayı büfenin tepesinden alıp oynamıştım, böyle top gibi kaçıyo ben yakalıyorum
sonra bi baktım benim altın bilezik bembeyaz :1shok:
anama gittim diyorum ki
anne bu bilezik sahteymiş :roflol::roflol::roflol::roflol:
benim de zekamın bi kızmı civa yüzünden beyazlamış olabilü sempatiksalakcinni

ohaoldumsmile hiç civayla oynayan arkadaşım olmamıştı kanka delikafadulden
şu an öyle mesudum ki anlatamam...olumunekankayizsmile lülülülülülü
göbeğin mi düştü akannehir
babannem mi taktı yerine hey allahım yaa süpersin manyak şey!
:roflol:

:roflol::roflol: ay ben kendime baktım da ne masum bi çocukmuşun gelinlikleri giyer makyaj yapardım barbie bebeklerin saçlarını yapardım saç yapmayı çok severdim bi kere komşumuzun kızının saçını yapayım demiştim fırçada kalmıştı saçı o son olmuştusempatiksalakcinni Bi kere de bisikletten düşmüştüm tlf çaldı sandım cebimi açtım baktım değil kapatayım diye uğraştım kapanmadı ben iki elimi de çektim bisikletten cebimi kapatmaya uğraşıyorum tabi yolda yokuş sonra bi ayağım bisikletin arasında geçmişti yerde uzanmış yüzümün yarısı gitmişti ne salakmışım bi de kuaförden çıkmıştım o zaman ne güzel hava atıyodum saçlarımla, saçlarıma fön çektirmiştim 14 yaşında altımda da eşofmansempatiksalakcinni karabiber bisiklet binersempatiksalakcinni
Eğlenceliymiş ama senin çocukluğun arkadaşın olsaydım keşke beraber perde sallanmaca oynardıkkaydirigubbakcemile3

Renkli nemlendirici ne işe yarıyo kanka fondoten gibi mi hangi markada var ondan alayım mademyerimseniben

Çok yakışıklı çok kara kaş kara gözboshayallersmile
:roflol::roflol: patrona söyleyeyim milülülülülülükaydirigubbakcemile3

Oyyyy ablammmŞeniz

:roflol::roflol::roflol: koptum yaa manyak:roflol::roflol:

kızz kaytanmıydı o ben kaygan sanıyorum sempatiksalakcinni
dün gecede kaygan didim bişe dimedin :1ninca:

:roflol: :roflol: :roflol: Kaygan bıyık :roflol: sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: Masum bibir seni Şeniz olumunekankayizsmile
Ben ortaokula başlayana kadar bebek oynadım kanka :kedi:
hatta orta 1 de bile gizli gizli oynuyodum evde ahahahehe sempatiksalakcinni

Aşkom renkli nemlendirici ivit pigmentli bir tür krem.:lepi:
Bissürü markada var aşkom, ufak çaplı bir araştırma sonunda, en iyisinin Dior veya Clinique olduğuna kanaat getirdim. Özellikle Clinique'inki yağsızmış. Fekat pahalı.
60 TL gibi bişi...
:1ninca:

wöh atmış mı 60 :1ninca:
sayı ve rakamla dgru anladm yani..heç veremem valla kusura kalmasın kılınik lülülülülülü

Ben de emziği 6 yaşında bırakmışım:ecrin_bebek::kedi: o da babam bana konuşan bebek mi oynaya bebek mi ne almış öyle bırakmışım:kedi: çılgın yaramaz bi çocuk olmak isterdim çok şanslıymışın kankaboshayallersmile

60 tl hmm güzelmiş fiyatıboshayallersmile onu da erteleyeyim en iyisi

Tanrıçam kızmasın ödevimizi yapalım hemen nikom not et ilet patronaguclubacismile
Farı islodan görmüştüm çok beğenmiştim aldım hemen çok kötü sürmüşüm elimeakannehir yuvarlak olan altın sarısı renkli olan roll on olan beyaz süngerleri de göz altı kapatıcısı için kullanıyorum

böyle bir şerefe nail oldum gözlerim doldu kanka :gitme: sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol:
ama denyolinda demedin olmadı böyle kuru kuru :umursamaz: :roflol::roflol::roflol:
kızz kaytanmıydı o ben kaygan sanıyorum sempatiksalakcinni
dün gecede kaygan didim bişe dimedin :1ninca:
aha gittim kontrol ettim ah nasıl öyle bir hata yaptım delikafadulden
napalım pati doğamadık anamızdan zamanla öğrenicem sen her gece gel :jeyyar::jeyyar:
sen söylemesen de patronumun gözünden kaçar mı hiç :smiley-cool: aklinialirimsmile
vay anasını be havucun bile cep tlf yokken biberin varmış aklinialirimsmileben hep diyorum çok erken doğdum diye ya
yalnız o fırçada kalmış saçı hayal ettim de inanmıyorum ya delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
iyi ki benim bebeğim depildi o kötükedihüso delikafadulden :roflol::roflol::roflol:

wöh atmış mı 60 :1ninca:
sayı ve rakamla dgru anladm yani..heç veremem valla kusura kalmasın kılınik lülülülülülü
bana dua edin zira listemde var eyvahedigeldismile
ayakkabının zerafetine bak delikafadulden
bayıldım yaboshayallersmile ne kadara aldın bebeğim sana da çok yakışır olumunekankayizsmile
güle güle kullan ablası Şeniz
bu altın renkli roll on nedir ki fisfisfis

notunu aldım biberim
yalnız sizin notunuzu almaktan kendi ödevimi ihmal ediyorum güya ben de foto çekicem sempatiksalakcinni

nikoooo :jeyyar: her gece her gece alıştırrsn beni bak :roflol:

piberrr ohanzi yanii pabuçlarına bittim bana topklu göstermeyn aşık oluyorum hemen :asigim:
güle güle kullan herbişeyini bebek :lepi:

Teşekkür ederim ablacımŞeniz 50 tl kankayerimseniben
:roflol: altın renkli roll on değil kanka göz farı ablacım o bildiğin roll on gibi roll on olanın rengi beyaz olan diğeri altın rengi
Foto isterizzzzzz:enbuyukkk:

aslında benmde yagsız nemlndirici almam gerek :S
tanrıça karısı loreal mi ne önermşti bana bak unuttum yaa 26 liraydı..gidip bakem en yakın watsonsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…