Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilll nebersiniz özledim lanolumunekankayizsmile[/B]

İyyiz be erzum nolsun, aynı hep...boshayallersmile
Tanrıçamı bekliyoruz gözlerimiz yollarda kaldiii...boshayallersmile
Sen de kepi atmışın kuzum hayırlı olsun, çok sivindim, fotoları bekliyoz
kaydirigubbakcemile5

kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo

Ayy güle güle kullan minikom rujlar çok şeker opuyorumnanaktan
o Pastel'den ben de alicim bir ara
zemuszemus

Mrblar nasılsınız a.s. Uzun zamandır yazmadığımdan biraz yabancıyım topiğe bilmiyorumkismile
5jtlco.jpg

2expown.jpg

kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo

Aldıklarını güle güle kullan canım... Çok beğendim renklerini...

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

oohhh pilaj bülbülümmm git bakalımmm gez toz eğlen bolca şekerparesimmmmm

bizi de düşün foto çekin balböreğimmm temem mi

gız nikooo

aprilll nebersiniz özledim lanolumunekankayizsmile
napıyon be canım,mezuniyetini teprink ederim balım,Şeniz hayırlı uğurlu olsun..
5jtlco.jpg

2expown.jpg

minişko güle güle sür cicilerini..zemuszemus

sırnaşık şey di mi Aprilim :3: tam bi miniko
FinouCat_02.gif

gacım çok çok sevindim :sm_cool::sm_cool:
41 kere maşallah suphanallah taş gibin hatunsun doktorlar arıyorlar arıyorlar bişi bulamıyorlar yerimseniben
etikete yazsam mı ne sırnaşık şey :1:

islom hoşgeldin prensesim Şeniz
merakla bekliyorum :sm_cool: :dance::dance:
biberim de geçen söze gidecekti bi de ondan resim bekliyorum oh oh :dance::dance:
teşekkür ederim canım..etikete ne yazcan ,kaya gacı mı?:1:yaz bakem..
Canımıniçi çok sevindim kuzucanım, sonbaharda da böyle devam eder inşallah! olumunekankayizsmile

Kızlar Ezel gene ne biçimdi yaa
:bbo:

inşallah öyle olur eprılcanım..boshayallersmile

İslom pek pek güzel olmuşsun..bizimle de paylaştın ..sağol..saçların çok güzel kııı..KK kuyaför salonu açak.zemuszemus-tatlicadiarzu-.saçlar senden,makyaj arzuştan..diğer kızlarla da ağda manikürü filan paylaşır geçinir gideriz..kaydirigubbakcemile3

bayanssulusmile kızlar az önce dinledim saraçoğlundan cilt gençleştirici güzelleştirici maske
4 adet sert kayısı
1 adet sert kırmızı elma
kayısıları çekirdeğe çok yaklaşmadan soyuyoruz
elmanın kabugunuda ince soyuyoruz bunları bir tencereye alıp türk kahvesi fincanıyla su ekliyor
5 dk kaynatıp püre haline getiriyoruz robottanda geçirebiliriz sonra 1-1,5 yemek kaşığı alıp yüzümüze göz altlarıda dahil boyun dahil sürüp en az 20 en fazla 30 dakika bekletiyoruz
5 dakikada etkiyi hissedermişiz haftada bir kez uyguluyoruz
bu muhteşem tarifi sizlerlede paylaşmak istedim güzellikler bayanssulusmile
sevgiler

şimdi yaptım bu maskeyizemuszemuszemuszemus,yüzümde şuanda..:1rolleyes::1rolleyes:

teşekkür ederim canım..etikete ne yazcan ,kaya gacı mı?:1:yaz bakem..

inşallah öyle olur eprılcanım..boshayallersmile

İslom pek pek güzel olmuşsun..bizimle de paylaştın ..sağol..saçların çok güzel kııı..KK kuyaför salonu açak.zemuszemus-tatlicadiarzu-.saçlar senden,makyaj arzuştan..diğer kızlarla da ağda manikürü filan paylaşır geçinir gideriz..kaydirigubbakcemile3

Gacımm çok teşekkür ederim bitanemolumunekankayizsmile
Açalım valla ya o gün var ya 4 te başladık 3 kızı bide kendimi hazırladım
Fenalıklar geçiriyordum.kafamçokkarıştı ikisinin saçını ben yaptım hepsinin makyajını yaptım kendimi sona bıraktım saçımı başımı yo9luyodum artıksempatiksalakcinni
Sevdiceğimi de odaya kapatmıştım 50 kere mesaj attı hadi artıkkkkk diye:mymeka:
Döndüğümde morarmış bozarmışkaydirigubbakcemile3 güya onun saçını da ben yapvaktım sadece kravatını bağladım o kadar
Erkek olmak var yaa giyin çık babasını satiim:delphin:

ay canım çok güzeller güle güle kullan

Ayy güle güle kullan minikom rujlar çok şeker opuyorumnanaktan
o Pastel'den ben de alicim bir ara
zemuszemus
Aldıklarını güle güle kullan canım... Çok beğendim renklerini...

minişko güle güle sür cicilerini..zemuszemus

çok tşk ederim fıstıklarropuyorumnanaktanŞeniz

hanımlarrrr nabersinizzzz özledim vallah buraları p.k gbi bi sınav dönemi geçiriyorum sanırım sınıf tekrarı yapcm ortalamam yüzünden:kedi:

isloooo bebemmm hayrlı olsun darısı başıma dicem de bu gidişle mezun olmam mümkün değil:((( harika görünüosunnnn

hanımlarrrr nabersinizzzz özledim vallah buraları p.k gbi bi sınav dönemi geçiriyorum sanırım sınıf tekrarı yapcm ortalamam yüzünden:kedi:

isloooo bebemmm hayrlı olsun darısı başıma dicem de bu gidişle mezun olmam mümkün değil:((( harika görünüosunnnn

sochicimm deme öyle gııı inşallah beklediğinden çok çok iyi gelir.
Benim açıklanmayan 3 tane kaldı eyvahedigeldismilediğerlerini geçmişim şükür

Çok teşekkür ederim, ama ben senin fotolarını göremedim:gitme:

sochicimm deme öyle gııı inşallah beklediğinden çok çok iyi gelir.
Benim açıklanmayan 3 tane kaldı eyvahedigeldismilediğerlerini geçmişim şükür

Çok teşekkür ederim, ama ben senin fotolarını göremedim:gitme:

inş kuzum ama umut yok cok fena çalışıom ama yetmio not yine milyonlarca alttan oluncakafamçokkarıştı koydum bak albüme bi tane canımmm resim. çok uyumlusnz valla nişan fotoso gibi çıkmş gııı hade onları da görmek nasip olur inşşş

inş kuzum ama umut yok cok fena çalışıom ama yetmio not yine milyonlarca alttan oluncakafamçokkarıştı koydum bak albüme bi tane canımmm resim. çok uyumlusnz valla nişan fotoso gibi çıkmş gııı hade onları da görmek nasip olur inşşş

Beni kırmayıp koyduğun için çok teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan
Allah nazarlardan korusun düğün fotolarınızı göstertsin inşallahkaydirigubbakcemile2
Çok güzel yanmışın bu aradaboshayallersmile

Beni kırmayıp koyduğun için çok teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan
Allah nazarlardan korusun düğün fotolarınızı göstertsin inşallahkaydirigubbakcemile2
Çok güzel yanmışın bu aradaboshayallersmile

reca ederm kuzuuu ayyy inşşş nerdeee aşko beni almıcak kaçrcam en sonundaaaakaydirigubbakcemile saol cnm solaryum saolsunn bişie benzetiooo

Back
X