Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba kıslar
nabarsınız bakalım
nikoooo nirdesin gel bakem sekreter haanım anlat ne var ne yokk
kaydirigubbakcemile5

Kızlar bu aralar cildim bozuldu sanki ya küçük küçük sivilceler var çok belli olmuyo ama elimle dokunduğumda hissediyorum nasıl geçer onlar:sinifsinif:

Mrblar nasılsınız a.s. Uzun zamandır yazmadığımdan biraz yabancıyım topiğe bilmiyorumkismile.

Enee Gizoş gelmişşş akannehir opuyorumnanaktan

hanımlarrrr nabersinizzzz özledim vallah buraları p.k gbi bi sınav dönemi geçiriyorum sanırım sınıf tekrarı yapcm ortalamam yüzünden:kedi:

Canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzucanım :Saruboceq:
alttan ders almak illet bişey bilirim...:bbo:
45 kilo kaldıydım 3. sınıfta...
mafoldumben

Kızlar bu aralar cildim bozuldu sanki ya küçük küçük sivilceler var çok belli olmuyo ama elimle dokunduğumda hissediyorum nasıl geçer onlar:sinifsinif:

Bebeğim bence sıcaklardandır, sivilce değildir yani, oynama aşkom, kendi haline bırak bence bibertom. :1no2:
Rutin cilt bakımından şaşma derim. Belki akşam yatmadan önce bu gezdirebilirsin yüzünde, çok iyi olur. Mesela elma sirkesi-su karışımını buz haline getirebilirsin.
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Sıcaklardan oluyor canım ya heleki cildin yağlıysa bu havaları hiç sevmz.
Bende de bişiler çıkıyor terleyince cilt her an yıkama imkanı da olamayabiliyor dışarda:1ninca:
Yapabileceğin en iyi şey cildine kesinlikle dokunmamak (gerçi ben tırnaklamadan duramam:mymeka:)
Evdeyken hep soğuk su çarp yüzüne o da iyi oluyor ve rutin cilt temizliği.
Bir de ben arada maya maskesi yapıyorum uydurduğum tarif şöyle:
Göz kararı ölçülerle kuru maya, yemek sodası, birkaç damla limon, biraz tarçın ılık suyla karıştır yarım saat beklet cildi harika yapıyor.kaydirigubbakcemile4

Bebeğim bence sıcaklardandır, sivilce değildir yani, oynama aşkom, kendi haline bırak bence bibertom. :1no2:
Rutin cilt bakımından şaşma derim. Belki akşam yatmadan önce bu gezdirebilirsin yüzünde, çok iyi olur. Mesela elma sirkesi-su karışımını buz haline getirebilirsin.
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Oynayamıyorum zaten sıkılsa sıkıcamsempatiksalakcinni çok sinirim bozuldu ama geçenlerde kil maskesi yapmıştım ondan mı oldu acaba:sinifsinif: rutin cilt bakımım yok ki benim kanka makyaj temizleme losyonum vardı diadermine o durulanmıyodu bakım yapıyodu aynı zamanda cildime bi onu sürüyodum üstüne birşey yapmıyodum şimdi niveanınkini aldım ama o durulanıyo birşey sürmüyorum ama yine olmazsa gül suyunu süreyim duruyodu buzda gezidiririm bugün koyayım buzluğa süreyim teşekkür ederim kankammopuyorumnanaktan
Sıcaklardan oluyor canım ya heleki cildin yağlıysa bu havaları hiç sevmz.
Bende de bişiler çıkıyor terleyince cilt her an yıkama imkanı da olamayabiliyor dışarda:1ninca:
Yapabileceğin en iyi şey cildine kesinlikle dokunmamak (gerçi ben tırnaklamadan duramam:mymeka:)
Evdeyken hep soğuk su çarp yüzüne o da iyi oluyor ve rutin cilt temizliği.
Bir de ben arada maya maskesi yapıyorum uydurduğum tarif şöyle:
Göz kararı ölçülerle kuru maya, yemek sodası, birkaç damla limon, biraz tarçın ılık suyla karıştır yarım saat beklet cildi harika yapıyor.kaydirigubbakcemile4

Evt islandım biraz yağlı karma daha doğrusu. Yok tırnaklama huyum yoktur sıkma huyum vardı bi de oraya kan oturur sıktığım zamanalsanaalsanasmile bunlar sıkılmıyo elleyemiyorumboshayallersmile bu maskeyi kaç günde bi yapıyodun islommmm? Teşekkür ederim bu aradaopuyorumnanaktan

Oynayamıyorum zaten sıkılsa sıkıcamsempatiksalakcinni çok sinirim bozuldu ama geçenlerde kil maskesi yapmıştım ondan mı oldu acaba:sinifsinif: rutin cilt bakımım yok ki benim kanka makyaj temizleme losyonum vardı diadermine o durulanmıyodu bakım yapıyodu aynı zamanda cildime bi onu sürüyodum üstüne birşey yapmıyodum şimdi niveanınkini aldım ama o durulanıyo birşey sürmüyorum ama yine olmazsa gül suyunu süreyim duruyodu buzda gezidiririm bugün koyayım buzluğa süreyim teşekkür ederim kankammopuyorumnanaktan

Evt islandım biraz yağlı karma daha doğrusu. Yok tırnaklama huyum yoktur sıkma huyum vardı bi de oraya kan oturur sıktığım zamanalsanaalsanasmile bunlar sıkılmıyo elleyemiyorumboshayallersmile bu maskeyi kaç günde bi yapıyodun islommmm? Teşekkür ederim bu aradaopuyorumnanaktan

En fazla haftada 1 yapıyorum şekerim
Hatta şuan yüzümde sana söylemişken yapiim dedimkaydirigubbakcemile3
Foto eklerdim ama korkarsınızsempatiksalakcinni balo fotolarının üstüne hiç gitmez çünkü:1:

Meleğim, öyleyse cilt tipine uygun bir temizleme ürünü al derim.:hulya:
Çünkü makyaj temizleyiciler bence yıkanmalı sonradan, tam temizlemez ki.
Sıcaktan oluşan yağ ve ter de cildinde isilik gibi şeyler çıkarır bibertom.akannehir
Güzel bir temizleyici almak faydalı olur kuşum.
Dermokozmetik öneririm ama daha uygun fiyatlı ve iyi olanlar da var. Mesela Neutrogena'nın temizleyicileri. Deep Clean değil ama o seri aşırı kurutuyor. Diğer ürünlerine bakabilirsin. Veya The Body Shop. Veya Sebamed.
zemuszemus

herkese gunaydin, anam tanricam pek bir yalniz koydu topikimizi :gitme:

hiç bu kadar sakin olmamıştı topikmafoldumben

İvit canlarım ivit mafoldumben

Günaydın canlarımopuyorumnanaktan
Bugün benim kep törenim var heyecanlardayımmmmkaydirigubbakcemile4

Ayy çok şahane meleğim benimmm :lepi:
Sıcaktan erimeden güzel güzel fıydırın keplerinizi kuşummm
hihoyyyt

selaaaaammm..nabersiniz kızlar yaaa..topicimize nazar değdi..biraz boş kalıyor..mafoldumben

sonucunu yaz foruma bakalım nasıl bir etki yapıyo bayanssulusmile

yaptımzemuszemus..iyiydi..yaptığım malzeme çoktu..birer kaşık şeklinde folyolayıp dipfirize kodum..haftada bir yapıcamhihoyyyt

Ayy çok şahane meleğim benimmm :lepi:
Sıcaktan erimeden güzel güzel fıydırın keplerinizi kuşummm
hihoyyyt
Aprılımm inanılmaz sıcak ya keple birlikte 5 kilo atcaz heraldekafamçokkarıştı:1:
vereliniortak:teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile4:teytey:

Bildiğin meezun oluyorum yaa seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim şu duygular içersindeyimalkisalkisalkis :gitme: delikafadulden mafoldumben :dance: senağlama :sm_cool: :delphin:

minik depresifiniz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
özlediniz mi bakim beni guclubacismile

uçukluyum ben gene ..
stres dudişlerime vuruyo sinir oluyorum.
sınavım yaklaştı ben 5 gündür özel hayattaki çalkantıdan ders çalışmıyom
bu akşam kampa giricem zira son 2,5 hafta
dua edin bana güzellerim ..
öpüyorum çokçana hepinizi ..
sınavdan sonra yeni bağlantım ve stressiz bi tospik olarak döncem inşallah ..

Yaa hakket niye herkes boşladı burayı bu kadan Tanrıçam hayal oldu gitti zaten merak ediyorum yaa:gitme:

Back
X