- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #25.901
selam april hg a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of ben de bayıldım ya gerçekten çook güzel duruyordu dudağında ama tarif edemiyorum işte :gitme:
Canlar opuyorumnanaktan
ne kadar geç sizin sınavlar canım benim okul kapandı bile başarılar dilerim sınavlarında şimdiden a.s.
Canlar opuyorumnanaktan
Aprilim dermokozmetik eczanelerde mi satılıyodu? Bı tane edinmem lazım kesin kanka cildimi hiç temizlemiyorum sabunla da yıkamam düz suyla da nereye kadar temizlenir ki:1ninca: Gündüzleri nemlendirici falan sürüyo musunuz ben hiç sürmüyorumfisfisfis
canlarımhihoyyyt
hepinizi deli gibi özledimolumunekankayizsmilebekleyin beni:jeyyar:
Aprılım statta oldu bizim inanılmaz sıcaktı yaa bi ara bayılıvericiidikkafamçokkarıştıayy kuzum çok fenaoluyor cüppenin içinde sıcak akannehir
bizimki geçen sene kapalı konferans salonunda olmuşudu salon mithişti süpersonikti amma velakin :sinifsinif:
klima yokudu :1shok: akannehir
artık 1-2 saat sonra sıcağa bağışıklık kazandık :sinifsinif:
terden bayılcaktık oofff mafoldumben
bir de binbir kişi konuşma yaptı akannehir
yok Türkiyenin ilk kadın kaymakamı bizim fakülteden :lepi:
yok eski büyükelçi yok fakülte kurucusunun kardeşi vs...kaydirigubbakcemile3
bizi düşünen yok, ölüyoduk resmen!
allahtan ben Converse giymiştim yoksa ayakta maffolurdum heheheh sempatiksalakcinni
bi ara şöyle bi çömeleyim dedim de,
bi baktım bütün kızlar topukluları çıkarmış yere basıyolar çıplak[/B] :roflol: :roflol:
Nikonumm yorumların çok değerli çok tatlısın bitanem yaŞenizslooomm :asigim: maşallah sana yadelikafadulden
yorum yapa yapa yordum seni de![]()
sen ve herşey çok güzel görünüyor boshayallersmile
makyajını da çok beğenmiştim :lepi:
patron gelse de görsebenim de alnımda başladı eyvahedigeldismile
tanrıçam gelse sormak istiyorum ama yok hatun mafoldumben
cildim aniden daha beter bozuldu :2:
şu islomun maskesinden bi yapem ben de fisfisfisaynen ben de :dance::dance: :sm_cool::sm_cool:
zavallım ya gelecekte onu neler bekliyo bilmiyo :jeyyar:
halbusam öğrenciydi ne güzel otur ders çalış felan
ohooo şimdi iş arıcak, staj yapacak, maaş derdi, patron derdi benneyaptımki:roflol::roflol::roflol:
nazalp;13774594]
anam fıstıgımız mezun oluyor
hadi bakalım güzel sıpıt kepinizemuszemus
Aprilim dermokozmetik eczanelerde mi satılıyodu? Bİ tane edinmem lazım kesin kanka cildimi hiç temizlemiyorum sabunla da yıkamam düz suyla da nereye kadar temizlenir ki:1ninca: Gündüzleri nemlendirici falan sürüyo musunuz ben hiç sürmüyorumfisfisfis
bu sefer ilk mesajımda tanrıçamın hediyelerinin fotolarını eklemeye söz verdim
çok öçüzlük ettim biliyom giremedim
yüklücem dedim söz verdim
yükleyemedim
bu sabah günaydın demeden fotoları yükleyeceksin arzu dedim
yüklüyorum:))))
bunlar tanrıçamın gelin makyajı yarışmasında aldığım 1. lik hediyeleriçok teşekkür ederim bitanesim eline koluna sağlık sefkilim
Aprılım statta oldu bizim inanılmaz sıcaktı yaa bi ara bayılıvericiidikkafamçokkarıştı
Kızları görsen baloya gelir gibin giyinmişler ne güldüm yaa o ne kokoşlultu öleesempatiksalakcinni
Bi ara keşkem bende balo elbisemi giyeydim pek bi sönük kaldım diye dövünüyodumdelikafadulden
düşünceli bebeğim ya:sm_cool:baktım resimlerin hepsine:jeyyar::asigim:İnanmıyorumm son mesaja bi naktım Tanrıçamm:1shok:
Nerdesin bebeğim yaa acayip özledik
Bi dünya fotolar ekledik konuştuk kulaklarını çınlattık gelmedin:gitme:
Neyse hadi şükür kavuşturanaŞeniz
Albüm yapmıştım şimdi kaldırmaya gidiodum seni gördüm sen de bak ölee kaldırayım meleemmŞeniz
ceylom aynı andamı geldik kız
tanrıça nerdesin sen kokumu aldında geldin dimi kızkaydirigubbakcemile3
bekliyoruz nereye gidellim tanrıçam hadi çok özletme