- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #25.941
kaydirigubbakcemile3 hehehhe bizde de vardı öyle tipler islom![]()
çok sivindim atlattın gari kepi de attın hehe hihoyyyt Şeniz
Ekonomistimiz isloo sen çok yaşaaa :lepi:
Hee ekonomist oluverdimsempatiksalakcinni
Kozmetik harcamalarınızın takipçisiyim ona göre ensenizdeyim valla iktisat yaptırcam size
Başarılı olursam bu konuda, ülke ekonomisini hayde hayde düzeltirimkaydirigubbakcemile3
Afrditimm:asigim: çok teşekkür ederim meleğimm:kedi:__TanRIcA__;13786296]düşünceli bebeğim ya:sm_cool:baktım resimlerin hepsine:jeyyar::asigim:
peri kızı gibi olmuşsun islomeniştemizde sende pörfektosunuz:lepi:allah ayırmasın...
demek resimler eklendi,dersler ihmal olmadı:dance:akşama incelicem hepsinibiraz uzak kaldım,benim herif yüzünden:smiley-cool:bu gün sizlerleyim gelince dedikodu ederiz:lepi:hepinizi çok özledim çünküŞeniz
Biz buraları hiç ihmal etmedik valla, ama devamsızlık yapan ok şurayı bi disipline sok artık:hulya:
Eniştemize sonsuz saygılar, ama seni bizden bu kadar uzun zaman ayırmasın:gitme:kızlar hiç çıkmak istemiyorum:gitme:
ama şimdi acil tarafından çıkıp muhabbetin içine ediyorum:mymeka:alsanaalsanasmilekötükedihüso ne kadar kötü smil varsa arkamdan yapma hakkına sahipsiniz:smiley-cool:
kusura bakmayın diyorum,akşama görüşmek dileğiyle esen kalın:smiley-cool:
seviyorum siziopuyorumnanaktan
Ağşama gelcen ama bahane yok:umursamaz:
Minim noldunuz yafrumm nazara mı geldiniz siz kıyamadımbi baktım tanrıçamı görüüümmmmmm akannehir:1shok:ne ballıyıım yaaaaaaaa delikafadulden
bebeğim çok özledik kaç gün oldu mafoldumben valla neşem yerine geldi Şeniz
tatilimi yarı da kestim hatta çeyrekte kestim döndüm, nişanlı ile kavga ettim konuşmuorm,bıraktım geldim alsanaalsanasmile
ama yine alışviriş yaptim azcık eklerim bir ara delikafadulden
aprilimm ev arkadaşım![]()
Bizde dün kep törenine şiddetli tartımalarla gittik :mymeka:
Resmen ömrümü yidi bitirdi dün yaa