Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kaydirigubbakcemile3 hehehhe bizde de vardı öyle tipler islom :1:
çok sivindim atlattın gari kepi de attın hehe hihoyyyt Şeniz
Ekonomistimiz isloo sen çok yaşaaa
:lepi:

Hee ekonomist oluverdimsempatiksalakcinni
Kozmetik harcamalarınızın takipçisiyim ona göre ensenizdeyim valla iktisat yaptırcam size
Başarılı olursam bu konuda, ülke ekonomisini hayde hayde düzeltirimkaydirigubbakcemile3

__TanRIcA__;13786296]düşünceli bebeğim ya:sm_cool:baktım resimlerin hepsine:jeyyar::asigim:
peri kızı gibi olmuşsun islom:nazar:eniştemizde sende pörfektosunuz:lepi:allah ayırmasın...
demek resimler eklendi,dersler ihmal olmadı:dance:akşama incelicem hepsini:delphin:biraz uzak kaldım,benim herif yüzünden:smiley-cool:bu gün sizlerleyim gelince dedikodu ederiz:lepi:hepinizi çok özledim çünküŞeniz
Afrditimm:asigim: çok teşekkür ederim meleğimm:kedi:
Biz buraları hiç ihmal etmedik valla, ama devamsızlık yapan ok şurayı bi disipline sok artık:hulya:

kızlar hiç çıkmak istemiyorum:gitme:
ama şimdi acil tarafından çıkıp muhabbetin içine ediyorum:mymeka:alsanaalsanasmilekötükedihüso ne kadar kötü smil varsa arkamdan yapma hakkına sahipsiniz:smiley-cool:
kusura bakmayın diyorum,akşama görüşmek dileğiyle esen kalın:smiley-cool:
seviyorum siziopuyorumnanaktan
Eniştemize sonsuz saygılar, ama seni bizden bu kadar uzun zaman ayırmasın:gitme:
Ağşama gelcen ama bahane yok:umursamaz:

bi baktım tanrıçamı görüüümmmmmm akannehir:1shok:ne ballıyıım yaaaaaaaa delikafadulden
bebeğim çok özledik kaç gün oldu mafoldumben valla neşem yerine geldi Şeniz
tatilimi yarı da kestim hatta çeyrekte kestim döndüm, nişanlı ile kavga ettim konuşmuorm,bıraktım geldim alsanaalsanasmile
ama yine alışviriş yaptim azcık eklerim bir ara delikafadulden
aprilimm ev arkadaşım :3:
Minim noldunuz yafrumm nazara mı geldiniz siz kıyamadım
Bizde dün kep törenine şiddetli tartımalarla gittik :mymeka:
Resmen ömrümü yidi bitirdi dün yaa:oklava:

çok bunalttı beni yaa çok üstüme gelior bi kaç haftadır, gidecek die heralde, ama yüzük atnayı bile düşündüm dün o derece hala da değişmedi bu düşüncem, telimi de açmıorm alsanaalsanasmile
islom size noldu, güzelliğini kıskanmıştır iniştem guclubacismile

çok bunalttı beni yaa çok üstüme gelior bi kaç haftadır, gidecek die heralde, ama yüzük atnayı bile düşündüm dün o derece hala da değişmedi bu düşüncem, telimi de açmıorm alsanaalsanasmile

Ayy minim ne diyosun allah aşkına dur bi sakinleş kuzum anlamıştır hatasını canım benim
Azcık süründür ama öldürmeŞeniz

Aman ne olcak kıskançlığından işte straplez südyen giymiştim elbisenşn yakası potluk yaptı burnumdan getirdi gece boyu:mymeka:

kızlaaaarr daha doğrusu ablalarımmmm ne yüüzk atması yaa sakın yapmayın öle şeylerr kıyamaaaamm :(( :gitme:

ben bu konulara çok çok uzağım amaa uff :((

sakinleşinn konuşun halledinn la ne yüzük atmasıı çarparımm haa :olmaz:

islom çok kıskanıor bu herifleralsanaalsanasmile
ben annem bile söledim sen bilirsin atmak istiosan at dedi , şimdi konuşmak istemiorm onunla uzun bi süre Çok üzgünüm çoook
göksucum çok tatlısın kaydirigubbakcemile3

ben annem bile söledim sen bilirsin atmak istiosan at dedi , şimdi konuşmak istemiorm onunla uzun bi süre Çok üzgünüm çoook

canımın içiii iyi düşünn bareee sonradan pişman olursaann :gitme:

ama amaa sen halletmeye çalış yine de atma olur muu :gitme:

Daaha geçen günn ne kadar da mutLuydunn imrenmştiimm a.s

nazar mı değdirdiimmm yoksaaa :gitme: bak işte böyle şeyleri paylaşmayın buralardaa vallahi nazara gelirsiniizzz :gitme:

bu sefer ilk mesajımda tanrıçamın hediyelerinin fotolarını eklemeye söz verdim

çok öçüzlük ettim biliyom giremedim

yüklücem dedim söz verdim

yükleyemedim

bu sabah günaydın demeden fotoları yükleyeceksin arzu dedim

yüklüyorum:))))

bunlar tanrıçamın gelin makyajı yarışmasında aldığım 1. lik hediyeleriçok teşekkür ederim bitanesim eline koluna sağlık sefkilim

küçük lokumları löp löp yidim meleğim:)))) yeğenimden kurtardığım kadarıylan tabi :)))

toplu görünüş

tek tek görünüşş

kıpkırrmmızııı ojemmm

çokk güzeelll

hhmmmmmmm

güle güle kullan cicilerini canpaaare..ne ki bunnar ben annamadım?bilmiyorumkismile
canlarımhihoyyyt
hepinizi deli gibi özledimolumunekankayizsmilebekleyin beni:jeyyar:

akannehirakannehirakannehirakannehir
nerdesin kız sen.. cezalısın 2,5 saat tek ayak üstünde durcan taaaam mı?:umursamaz:

şimciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bütün acılar geçici olduğuna göre
ben şu an çektiğim acıyı görmezden gelip gülmeye devam edersem
doğru yapmış olurum de mi
:)
ay topicin sorunlusuyum bende yahu :)

herkesin kandili mübarek olsun..opuyorumnanaktan
arzuşum şindi annadımboshayallersmile..mesacını tam okumamışım, yarışma hedayelerinmiş meğer.zemuszemus.
tanrıçamın kesesine bereket..hepsi güzel fakat farın rengine bittim..numerosunu yazın bakem..

aman tospiiiiş gül geç boşviiiir..hayat kısa üzülmeye değmez..kaydirigubbakcemile5
sempatik sorunlum..yerimseniben

öyle yapıyom komşim :)
gülüyom bolcana :)
acı akar gider ..
şu sınavı bi atlatsamda gezmelere başlasam ..
c.tesi gidip kendime mat oje alcam (:
1,5 aydır heç bişi almıyodum hihiihih :)

elbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl

2762.jpg

küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3

2780.jpg

bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum

2793.jpg

MıNıŞıM
elbisen ve ayakkabın çok güzel
güle güle kullan kuzum
nişanlınla ilgili konuya yorum yapmıyom
zira ben zaten arızayım yaptığım yorumdan ne olur :)
tek dicem eccüg sakinlik ..

tospikim teşekkür ederim,daha güzelleri senin olsunopuyorumnanaktan
nişanlı ile olan konuya ben de yorum yapamıorum Çok üzgünüm çoook

Ayy hem de nası miniim bazen deli ediyolar insanıkötükedihüso
Dün biz de öyle bir durumdaydık ağzıma ne geliyosa avaz avaz saydırdım madem destek olamıcan ne gelion dedim kaldıramıcaksan çek git didim:mymeka: hiçbişi demiom dedi kesti sesini oturdu aşağı ağşamına da özürünü diledi affettirdi keratakaydirigubbakcemile3
Sen de ver zılgıtı ver zopayı, ama bi kıskançlık yüzünden sakın ola yüzükle falan tehdit etme iyi günde kötü günde diyoz minim haddini bildir ama ayrılık laflarını alma ağzına
Sen şimdi sakin kafayla düşün taşın ona da fırsat ver tatlıya bağlansın bu işvereliniortak
Tatilinize tam gaz devam edinŞeniz

bu sefer ilk mesajımda tanrıçamın hediyelerinin fotolarını eklemeye söz verdim

çok öçüzlük ettim biliyom giremedim

yüklücem dedim söz verdim

yükleyemedim

bu sabah günaydın demeden fotoları yükleyeceksin arzu dedim

yüklüyorum:))))

bunlar tanrıçamın gelin makyajı yarışmasında aldığım 1. lik hediyeleriçok teşekkür ederim bitanesim eline koluna sağlık sefkilim

küçük lokumları löp löp yidim meleğim:)))) yeğenimden kurtardığım kadarıylan tabi :)))

toplu görünüş

tek tek görünüşş

kıpkırrmmızııı ojemmm

çokk güzeelll

hhmmmmmmm

arzumm çok güzeller cnm güle güle kullannopuyorumnanaktanŞeniz

canlarımhihoyyyt
hepinizi deli gibi özledimolumunekankayizsmilebekleyin beni:jeyyar:

nerdesin kanka yaa:gitme: gitmişsin yineekötükedihüso

elbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl

2762.jpg

küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3

2780.jpg

bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum

2793.jpg

minim bayıldım cicişlerine Şenizbörekde lezizzz duruyoocokacimcoook

kuzum öfkeyle hareket etme sakinleş öyle düşünürsün:1hug:

Ayy minim ne diyosun allah aşkına dur bi sakinleş kuzum anlamıştır hatasını canım benim
Azcık süründür ama öldürmeŞeniz

Aman ne olcak kıskançlığından işte straplez südyen giymiştim elbisenşn yakası potluk yaptı burnumdan getirdi gece boyu:mymeka:

ayy benmkide delirtir öylee ya bizde bunalrın giysilerine karışsak anlarlarkötükedihüso yok o gömleği niye giydin yakası açık falannkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkesn kandili kutlu olsun kızlarrr :lepi:
miniii allah seni bayıldm kızz neler almşsn öleee güle güle giyin tak takştr bayanssulusmile
islan resm mi var albümdeee hemen bakıyorum bebeimmm kaydirigubbakcemile4

Back
X