Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ooppss dağıLın ulleeeyynn kaydirigubbakcemile3

kim var kim yok ? neler oLmuş buraLarda bi kurcaLamam gerekk opuyorumnanaktan

tanrıcaaa'mmm laelaelaelaelae

Tanrıcam harikasınn canım harikaa şeyler önermişsin çok teşekkürler emin ol yarın ilk 2sini yapmayı planlıyorumm boshayallersmile

Çok saol canım benimŞeniz

:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

halay mı var:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
uyyyy haçan kollarınıza kuvvet daaa bu kiz özlemiştir halayimizi :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
yok hacı göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:ama deniyim yinede,kırmıyım seni:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :1:
kurban olsunlar.özledinmi sen beni:jeyyar::utangac:
özledin mi diyo ya :delphin:
özlemek ne kelime geberdim :1closedeyes: mafoldumbenmafoldumben :2:
sabır taşı oldum :1closedeyes:
neyse önümüzdeki maçlara bakalım kaç gün gelmicen de şimdi ona göre her gece geldi mi diye kafayı yemiim :delphin:
tamam biliyorum yasakkelime diceksin ki ben de sizi özledim aklım hep sizdeydi... muhakkak :1closedeyes: :dilcikar:
çeksem şu kulağını bi :delphin:

kızzzz bende 4 gündür yürüyüş yapıyorumm 54,800 düm
4 gündee 52,700 oldummm müthiş bişeyy ya inanamıyorum bu kadar çabk kilo verdiğimeee kaydirigubbakcemile3
ivit yaaa..başlayınca geliyor.vereliniortak.ben yürüyüş filan yapamıyorum..bikaç gün bikaç hareket yaptım bıraktım..
ımmmm
9 günde 2.200grsa
X günde 3000gr daha
eşittir 12 gün 7 saat daha lazım :lepi:

Şenizmaynak nikonum.kaydirigubbakcemile3.içler dışlar çarpımı yapmış bi de bana..:hulya:allah sana iyilik versin hepppp..:nazar:

elbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl
küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3

bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum

Minom hepsi mükemmelin mükünde yaa :lepi: sempatiksalakcinni
Deichmann'a ben de gitmek istiyorum, çok uygun fiyatları. İstediğim renk ayakkabı bulursam süper olacak...:lepi: Güle güle giyin aşkom.opuyorumnanaktan
Mantı fikri de harika, akıllı ev arkadaşım benim!
aklinialirimsmile olumunekankayizsmile

canlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ama sadece kıskançlık değil problem,keşke o olsa alıştım zaten, çok tuhaflaştı , çok gergin sürekli bağırıyor herşeye kızıyor , kolumu falan sıktı dün çok acıdı, elini cama falan vurdu , hiç böle değildi mafoldumben 10 temmuzda gidecek , onun için gergin olduğunu biliorm alttan almaya çalışıorm ama artık çok üstüme gelior... aman neyse boşverelim zaman...
patim teşekkür ederim güzelim benim opuyorumnanaktan

Balım çok üzüldüm ve kızdım...Minime yapmasın öle benim! mafoldumben
Tepkinde haklısın meleğim ama tabii yine de hemen nişanı atmayı düşünme bitanem :teselli:
Askere mi gidiyordu nişanlın tatlışım?
Gergin olması normal ama ölçüyü kaçırmış sanki...Kıyamam Minime ben!
:1hug:

Tanrıçam kankaların bitanesi, olumunekankayizsmile tariflerine hayran oldum hemen not alıyorum.:hulya:
Bu Türk kahveli peeling olayına hastayım zaten meleğim ben :lepi:
Limonla kahveyi karıştırıp vücut peelingi yapıyorum duşta, harika oluyor.zemuszemus
Kiraz saplarını da annem hep kaynatıp içer...Sağlıklı yaşam neferi Kimiramis
sempatiksalakcinni

gacıııı gülmekten geberdim :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
Allah bilir o yalıdaki eşyalar sizin tanıdığa gitti anladım ben, tadilat boya felan tesadüfe bak :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
neyse Allahtan aynayı bana bırakmışsın sırnaşık şeysırnaşık şey

tanrıçamın bilgisayarı gene kapandı galiba :1:
uyyy nerde benim silakım daaa kendinizi kollayin pu sefer furacam
hunter.gif

Back
X