- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #26.061
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aprilim ekşın var yazınca bi bakıyım dedim:jeyyar:ama sarmadı konu,ayrıca sarsada bakamazdım benimki rahat vermedikötükedihüsoinanmam :1shok: senin, hem de bu saatte, uykun, geldi fisfisfis
yok kendini bi yoklayasakkelime uyku değildir o belki sırnaşık şeysırnaşık şey
zati tanrıçamın da geleceği yok msnde, bugün ne giydinde derken bi bakmış bütün gece bitmiş :sm_confused: :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol:
kanka bi sus ya geberiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hangisine güliyim deli insan:)beni sormuyorsun kesin ama yine de söylim burdağyım :smiley-cool:
patronu soruyorsan eğer pencere açık olsa da burda değil
yani kapatmamış ama cevap yoksa msnde
kapatmış ama yine burda yoksa kesin o bilgisayar bi arıza yaptı kesin :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
yoksa bizi çok özledi aklı bizde yani :lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey
al bendende o kadar!!!nefret ederim ütüden:enbuyukkk:ayrıca niye wc smili kullandın..var bunda bi işsağol minikommm![]()
eşim evde değil, ütü yapıcam güyaama hiç sevmiyorum ütü yapmayı![]()
![]()
mecbur yapıcam![]()

puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula iştesağol minikomm![]()
ben de bugün tanrıçamın geldiğini görünce resim çekmeye tutuştum
aktara felan gittim de aklinialirimsmile
fotoğraf makinesi kayıp bulamadım :1shok:
boşuna şitres etmişim tanrıçamın geleceği yok :lepi:klava: :umursamaz:

deve dikeni tohumu aldım karaciğerime :lepi:
dfn garlı saç maskesi aldım saçlarıma :lepi:
hodan yağı ve selülit yağı aldım göbeme masaj yapıcam sıkılaşsın diyebilmiyorum doğru mu yapıcam gelse de söylese sempatiksalakcinni
:lepi: :lepi: :lepi:
helal sana iskoçyalı:lepi: