Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
inanmam :1shok: senin, hem de bu saatte, uykun, geldi fisfisfis
yok kendini bi yoklayasakkelime uyku değildir o belki sırnaşık şeysırnaşık şey
zati tanrıçamın da geleceği yok msnde, bugün ne giydinde derken bi bakmış bütün gece bitmiş :sm_confused: :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aprilim ekşın var yazınca bi bakıyım dedim:jeyyar:ama sarmadı konu,ayrıca sarsada bakamazdım benimki rahat vermedikötükedihüso
beni sormuyorsun kesin ama yine de söylim burdağyım :smiley-cool:

patronu soruyorsan eğer pencere açık olsa da burda değil
yani kapatmamış ama cevap yoksa msnde
kapatmış ama yine burda yoksa kesin o bilgisayar bi arıza yaptı kesin :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
yoksa bizi çok özledi aklı bizde yani :lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka bi sus ya geberiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hangisine güliyim deli insan:)
sağol minikommm
FinouCat_02.gif

eşim evde değil, ütü yapıcam güya
drag_08.gif
ama hiç sevmiyorum ütü yapmayı
kez_07.gif

mecbur yapıcam
vala_03.gif
al bendende o kadar!!!nefret ederim ütüden:enbuyukkk:ayrıca niye wc smili kullandın..var bunda bi iş:1:geçmişe gidince anlarım:delphin::1:
sağol minikomm
Alvarin_34.gif

ben de bugün tanrıçamın geldiğini görünce resim çekmeye tutuştum :1:
aktara felan gittim de aklinialirimsmile
fotoğraf makinesi kayıp bulamadım :1shok:
boşuna şitres etmişim tanrıçamın geleceği yok :lepi: :oklava: :umursamaz:
puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula işte:delphin:
deve dikeni tohumu aldım karaciğerime :lepi:
dfn garlı saç maskesi aldım saçlarıma :lepi:
hodan yağı ve selülit yağı aldım göbeme masaj yapıcam sıkılaşsın diye :3:bilmiyorum doğru mu yapıcam gelse de söylese sempatiksalakcinni

:lepi: :lepi: :lepi:
helal sana iskoçyalı:lepi:

hgdin fıstıkkopuyorumnanaktan
hb kusum nabersin kaydirigubbakcemile2

etiketlere baktı karar verdi; mikemmeliz :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
sağol fıstıkom sen de katıl sen de mikemmmel ol delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
ahahahahhahha katilabilir miyimm:roflol::roflol::roflol:
sonunda mikkeemmmel olursam katilirim amaa :sm_cool:

ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, 23 mayısta da arzununki gelii, :)))))))))), afrodit&biberr, afroditt&akitt, akito gitmesin..., akitra ilarzu buluşma 19 mayıs :), akitra kaçar :(, akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, alim geldi yaa alim geliyooo, april-tanrıça kanka :), aprilin askeri de gelcek ki :d, askerler geliii gelsin sunumlar :)))))), aslımı kaybettim hükümsüzdür, aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bibertonun sunumcu balıklarına dikkat :)), bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, butopik çok güzel yaa, cilt, damat kkya izin vermiyo mu?:((, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gececi aso.., go aso goooooo, gogıl gibi topik herşeyi sor söyler, guzel, harika, harikaaaaaaaa, icin, ilarzu anketten ankete koşuyor lilililiiiiii :))), ilarzumun birinciliğine gece alem yapılmışşş :)), ilarzunun kuzeni o:)), israili kınayan heidi'ye helal olsun..., kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), konversime laf atnlarn orcinal conversi olsun, kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça sunumlarda topik kayıplarda :(, tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçaaa yuvana dönnnnn, tanrıçada sunum yapmış gelmiş diyorlar:), tanrıçam gogıl gibi karısın allama :), tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, zılgıtçı mini lilili, _converse_&_tanrıça_
:roflol: mikkeemmellsiniz yaaaa su etiketlerin haline bakkk:roflol:

tanrıça yuvana dön,damat kk ya izin vermiyo galiba,tanrıça sunumlarda topik kayıplarda tanrıçada sunum yapmış gelmiş diyolar
bunları yazan çıksın meydanasırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey adilerkötükedihüso:roflol:

fıstık,olum sen zaten mükemmelsin:mymeka::jeyyar:hoşgeldin gel yamacımaŞeniz
kızlar ben resim ekliyimde çıksın aradan,geçmişe gidemicem bu gece belli:smiley-cool:

iim kuzucum senden naberkaydirigubbakcemile2
sizlerin yanina geldim dahada iyi oldum guclubacismile
fıstık,olum sen zaten mükemmelsin:mymeka::jeyyar:hoşgeldin gel yamacımaŞeniz
kızlar ben resim ekliyimde çıksın aradan,geçmişe gidemicem bu gece belli:smiley-cool:

amooowwww danrica garusuda bana mikkemmel dediya, artik ölsemde gam yemem :smiley-cool:
bu arada mükkemmel degil lan :mymeka: mikkemmmmmeeelll sempatiksalakcinni
hg yevrum geldiimm :1hug:sositososito

tamamdir tebriklerimi aldim nikonum zaten ettiydi , minik sanada tesekkürler kuzucum.. öptüm hepinizi selay kacar
garibim pasta yerine yedi yarım ekmeği gidiyo şimdi :1:
tekrar tebrik ederim selayımmm Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aprilim ekşın var yazınca bi bakıyım dedim:jeyyar:ama sarmadı konu,ayrıca sarsada bakamazdım benimki rahat vermedikötükedihüso T1

kanka bi sus ya geberiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hangisine güliyim deli insan:)

al bendende o kadar!!!nefret ederim ütüden:enbuyukkk:ayrıca niye wc smili kullandın..var bunda bi iş:1:geçmişe gidince anlarım:delphin::1:T2

puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula işte:delphin:T3

:lepi: :lepi: :lepi: T4
helal sana iskoçyalı:lepi:
T1 aprile gözlüğümü hediye edicem patron, sekreterya yardımcısı olarak
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

T2 vay be hemen anladı boşuna mı patron sırnaşık şeysırnaşık şey
minikomun smili o, onun adı miniko
FinouCat_02.gif
kaydirigubbakcemile3

T3 çok komik hakkaten
Alvarin_34.gif
:roflol::roflol::roflol::roflol:
geldin tamam da ütüyü de yapıcan mı kaydirigubbakcemile
baştan kaytarmışsın bababababa ba bi de diyo ütü sevmezmiş :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol:

T4 göbime sürersem doğru yapmış olur muyum sıkılaşması için :lepi: fisfisfis
bi de halı fırçası vardı bi köşede onunla masaj yapıyorum hart hart :roflol::roflol::roflol::roflol:

kaşla göz arasında aldıklarımzemuszemus
gömleğimi çok sevdim,önü fırfırlı,klasik ve kokoşluk bir arada:lepi:gerekli yerlerde giymem icap ediyür:delphin:

buda kotum bebeklerimhihoyyytarkası taşlı tuşlu alasım geldiaklinialirimsmile

buda bambuluymuş.(rexona).hoşuma gitti..koltuk altı için pudralıbayanssulusmile
elbise üzerine sıkılmaz:olmaz:ferah bi kokusu var tavsiye ederim hoş
yerimseniben

hb kusum nabersin kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
ahahahahhahha katilabilir miyimm:roflol::roflol::roflol:
sonunda mikkeemmmel olursam katilirim amaa :sm_cool:
hee işte dediğinden kaydirigubbakcemile5 sen bize demedin mi mikemmmeeel :1closedeyes:
hesap yaparsaammm fisfisfis
biz mikemmmeelsek eğer mikemmmmele katılan eşittir mikemmmell :lepi:
bak doru işte süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
bugün çok matematik çözdüm ya mirmirmirmir

garibim pasta yerine yedi yarım ekmeği gidiyo şimdi :1:
tekrar tebrik ederim selayımmm Şeniz

T1 aprile gözlüğümü hediye edicem patron, sekreterya yardımcısı olarak
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

T2 vay be hemen anladı boşuna mı patron sırnaşık şeysırnaşık şey
minikomun smili o, onun adı miniko
FinouCat_02.gif
kaydirigubbakcemile3

T3 çok komik hakkaten
Alvarin_34.gif
:roflol::roflol::roflol::roflol:
geldin tamam da ütüyü de yapıcan mı kaydirigubbakcemile
baştan kaytarmışsın bababababa ba bi de diyo ütü sevmezmiş :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol:

T4 göbime sürersem doğru yapmış olur muyum sıkılaşması için :lepi: fisfisfis
bi de halı fırçası vardı bi köşede onunla masaj yapıyorum hart hart :roflol::roflol::roflol::roflol:

allah almasın seni emisırnaşık şey:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yeme içme üşenme,bide onları numaralandır:roflol: :roflol: haza su katılmamış deli anam bu:lepi::delphin:
bide hart hurt halı fırçasıyla masaj yaotım diyo:roflol: olum vatsonstan alsana 3 tl ye benim aldığım at yıkama fırçasına benzer fırçadan:1:
ayrıca göbişe sürerek doğru yapıyosun merak etme:smiley-cool:

gömleğimi çok sevdim,önü fırfırlı,klasik ve kokoşluk bir arada:lepi:gerekli yerlerde giymem icap ediyür:delphin:

yerimseniben

kuzu bayıldım gömlekle pantolanabayanssulusmile gömlek çok şık yaa:lepi: rexonadan bendede var pembişiikaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

hee işte dediğinden kaydirigubbakcemile5 sen bize demedin mi mikemmmeeel :1closedeyes:
hesap yaparsaammm fisfisfis
biz mikemmmeelsek eğer mikemmmmele katılan eşittir mikemmmell :lepi:
bak doru işte süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
bugün çok matematik çözdüm ya mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3 ayyyy allah seni napmasiiinn kaydirigubbakcemile3

sizlerin yanina geldim dahada iyi oldum guclubacismile

amooowwww danrica garusuda bana mikkemmel dediya, artik ölsemde gam yemem :smiley-cool:
bu arada mükkemmel degil lan :mymeka: mikkemmmmmeeelll sempatiksalakcinni
hg yevrum geldiimm :1hug:sositososito

diziyii sevmiyorum ya protesto ediyorum,mikemmel yazmam o yüzden:1:ama sen diyosan yazarım annem:lepi:tamam mikemmelsin gelkaydirigubbakcemileaklinialirimsmile
amovvv yalnız:roflol:nikoooo fıstık ne diy öyle amovv falandelikafaduldenakannehir:roflol: :roflol: taşakür vakası olmasın:roflol:

yalnız gömlek bitirdi beni :asigim: kolları normal kol olsaydı tam bana göre mikemmmmell :lepi:
göynekleri nerden ne kadara aldın ki, kollarını niye bu kadar yapmışlar ki kaydirigubbakcemile bayıldım vala sositososito
kotun kesimine özellkile bayıldım, çok şık :lepi:

bence gündüzleri nemlendirici kullanmalısın hemde güneş koruyuculu kullanmanı öneririm cildini temizlemek içinde acıbadem sütünü kullanmanı öneririm en doğal ve güzel ürün

En kısa zamanda nemlendirici edinmeliyim o zaman teşşekür ederim. Acı badem sütünü her gün kullanmayı önermiyorlar o yüzden çekiniyorum.

Meleğim, evet eczaneden alabilirsin. Şuan Vichy nin temel ürünleri indirimde zaten
13-14 TL ye düşmüş temizleyicisi.
normaderm değil, essentiells diye bir temizleyici. netteki yorumlar gayet güzel.
gül özlü imiş. nemlendiricisi de var istersen. olumunekankayizsmile
Vichy Essentielles | Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene

Bir de şöyle bir kofre var, ben de bunu düşünüyorum bakalım para bulabilirsem
sempatiksalakcinni
Vichy | Vichy Capital Soleil SPF 50+ Creme Face Jeunesse / Işıltılı Cilt (CİLT BAKIM SETİ HEDİYE) | 42,21 TL fiyatı ve yorumları

Oyy kankam benim zamanını ayırmış araştırmış çok teşekkür edeirmŞeniz not aldım bunları nisanım indirimdeyken kaçırmayayımbayanssulusmile

yerimseniben

Güle güle kullan kanka çok şugar hepsibayanssulusmileŞeniz

Arzum ve minimm siz de güle güle kullanınopuyorumnanaktan

diziyii sevmiyorum ya protesto ediyorum,mikemmel yazmam o yüzden:1:ama sen diyosan yazarım annem:lepi:tamam mikemmelsin gelkaydirigubbakcemileaklinialirimsmile
amovvv yalnız:roflol:nikoooo fıstık ne diy öyle amovv falandelikafaduldenakannehir:roflol: :roflol: taşakür vakası olmasın:roflol:
belki kukucanıyla konuşuyo, sevincini onunla paylaşıyo ne bilek :roflol::roflol::roflol: töbe töbe sırnaşık şeysırnaşık şey

niye sevmiyosun kizzz :1:
bide protesto ediyorum diyo, kim duycak sesiniii :roflol:sempatiksalakcinni

Kanka hazır seni bulmuşken sormak istiyorum şimdi ben biberiye yağı ve susam yağını karıştırdım göbek bölgeme sürdüm sonra streçledim 4 5 saat durdum neyse ama bi daha yapmaya korktum acaba zarar verir miyim iç organlarıma özellikle böbreklere diye sarıyosun ya haliyle korse gibi baya sıkıyorfisfisfis

Back
X