Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çanta ve cüzdan ekliyim baribayanssulusmile
livi manyağıyımdır,ama bi tane şanelim var içelerinde(çakma tabisempatiksalakcinni)

bu desen ve model bu sene çok moda oldu:dilcikar:ben moda olmadan önce almıştım ama:dilcikar:lülülülülülü

bu çantamıda çok severler,içide çok şıktır..kendi çantam diye demiyorum:1:zaten livittonun klasik ve vazgeçilmeyen desenidir kendilerizemuszemus

buda çok sevdiğim pratik çantamhihoyyyt

ohoooo sen daha ilk dersten çaktın nasıl mikemmmell olucan böyle :roflol::roflol::roflol::roflol:

biberitom da gelmiş Şeniz
ben bir iki bişi ütüleyim eşim sabah gelir hazır bulunsun :lepi:

ohaoldumsmile desene sinifta kaldim :sinifsinif:

kolay gelsiiinnn :3:

çanta ve cüzdan ekliyim baribayanssulusmile
livi manyağıyımdır,ama bi tane şanelim var içelerinde(çakma tabisempatiksalakcinni)

bu desen ve model bu sene çok moda oldu:dilcikar:ben moda olmadan önce almıştım ama:dilcikar:lülülülülülü

bu çantamıda çok severler,içide çok şıktır..kendi çantam diye demiyorum:1:zaten livittonun klasik ve vazgeçilmeyen desenidir kendilerizemuszemus

buda çok sevdiğim pratik çantamhihoyyyt

ayy kanka süper bunlar yaa:asigim:Şeniz

kuzu bayıldım gömlekle pantolanabayanssulusmile gömlek çok şık yaa:lepi: rexonadan bendede var pembişiikaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
beğendinmi aşkitomŞenizteşekkür ederim kuzucumolumunekankayizsmile
yalnız gömlek bitirdi beni :asigim: kolları normal kol olsaydı tam bana göre mikemmmmell :lepi:
göynekleri nerden ne kadara aldın ki, kollarını niye bu kadar yapmışlar ki kaydirigubbakcemile bayıldım vala sositososito
kotun kesimine özellkile bayıldım, çok şık :lepi:
aga kolları bilekte toplanıyo.psaklı sali gibi salkım saçak durmuyo:smiley-cool:kanka göynek 40 tl,nişantaşından butikten aldım:hulya:
Güle güle kullan kanka çok şugar hepsibayanssulusmileŞeniz
hoşgeldin kankam biberimŞenizbeğendinmi küçük cadımolumunekankayizsmilesaol canımın dibikaydirigubbakcemile2
tanrica keske üstünde görseydik bunlari gizzz:jeyyar:
heee eniştende öyle diyodu fıstıkım:delphin:
belki kukucanıyla konuşuyo, sevincini onunla paylaşıyo ne bilek :roflol::roflol::roflol: töbe töbe sırnaşık şeysırnaşık şey
ölüyorumdelikafadulden :roflol:
niye sevmiyosun kizzz :1:
bide protesto ediyorum diyo, kim duycak sesiniii :roflol:sempatiksalakcinni
anam hiç gülmüyorumkibenneyaptımkimillet nası yarılıyo hayret ediyorumbenneyaptımkibi yarcan var orda o hoşuma gidiyobenneyaptımki..kimse duymıcak ben biliyorum ya yeter:smiley-cool:
Kanka hazır seni bulmuşken sormak istiyorum şimdi ben biberiye yağı ve susam yağını karıştırdım göbek bölgeme sürdüm sonra streçledim 4 5 saat durdum neyse ama bi daha yapmaya korktum acaba zarar verir miyim iç organlarıma özellikle böbreklere diye sarıyosun ya haliyle korse gibi baya sıkıyorfisfisfis
streç olayını livden duymuştum kanka..ama zarar vericeğini sanmıyorum..zarar vermez,ama yağları sürdükten sonra sarmana gerek yok aslında..zaten msaj yapıp yediriyosun..plateste yapıyosun,sarmasanda olur..gün içinde korse tak aynı hesap..ama zarar olmaz bebemyerimseniben
noluyo yaa:roflol: fransiz kaldim ben galiba sempatiksalakcinni
ben sana uzun uzun anlatsamda yaşamadan anlamıcan muhabbet bebeğimkaydirigubbakcemile3haklısın anlamamaklaŞeniz:1:ama kötü bişey yok merak etmeolumunekankayizsmile:1:
ohoooo sen daha ilk dersten çaktın nasıl mikemmmell olucan böyle :roflol::roflol::roflol::roflol:

biberitom da gelmiş Şeniz
ben bir iki bişi ütüleyim eşim sabah gelir hazır bulunsun :lepi:

puhahahahaha:roflol: :roflol: niko sen ütü yapıcaksın ama inan ben üşeniyorum he:delphin:

cantalarini yisinler:D
yemesinler:kedi:sevsinlersempatiksalakcinni...fıstıkım bizim topiğimizde hem makyaj,bakım,süs püs,moda,yemek:)içmek gezmek tozmakkaydirigubbakcemile3kısaca kadına dair,hayatın içinden herşey vardır..
yeni müşterimiz olduğun için kısaca bilgi şeettimaklinialirimsmile

Ohh be gözümüz gönlümüz açıldızemuszemus
topiğimiz boş kalmasın biber hanım dimi:mymeka:sen geçmişte neler yaptın,neler ekledin görücezkaydirigubbakcemile
saol bebeğim gözün göynün açıldığı için:smiley-cool:

ayy kanka süper bunlar yaa:asigim:Şeniz

canom biğendinmi:kedi:Şenizsaolun kankalarımolumunekankayizsmile

beğendinmi aşkitomŞenizteşekkür ederim kuzucumolumunekankayizsmile

aga kolları bilekte toplanıyo.psaklı sali gibi salkım saçak durmuyo:smiley-cool:kanka göynek 40 tl,nişantaşından butikten aldım:hulya:

hoşgeldin kankam biberimŞenizbeğendinmi küçük cadımolumunekankayizsmilesaol canımın dibikaydirigubbakcemile2

heee eniştende öyle diyodu fıstıkım:delphin:

ölüyorumdelikafadulden :roflol:

anam hiç gülmüyorumkibenneyaptımkimillet nası yarılıyo hayret ediyorumbenneyaptımkibi yarcan var orda o hoşuma gidiyobenneyaptımki..kimse duymıcak ben biliyorum ya yeter:smiley-cool:

streç olayını livden duymuştum kanka..ama zarar vericeğini sanmıyorum..zarar vermez,ama yağları sürdükten sonra sarmana gerek yok aslında..zaten msaj yapıp yediriyosun..plateste yapıyosun,sarmasanda olur..gün içinde korse tak aynı hesap..ama zarar olmaz bebemyerimseniben

ben sana uzun uzun anlatsamda yaşamadan anlamıcan muhabbet bebeğimkaydirigubbakcemile3haklısın anlamamaklaŞeniz:1:ama kötü bişey yok merak etmeolumunekankayizsmile:1:

puhahahahaha:roflol: :roflol: niko sen ütü yapıcaksın ama inan ben üşeniyorum he:delphin:
enistenin eli masali galiba kaydirigubbakcemile3

sende var kiz bi tuhaflik:roflol:
tüm dünya yariliyo bi sen yarilamamissin ohaoldumsmile:roflol:

kizzzz emin misin kötü bisi olmadigina ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
ne köseliymis benim jeton yaa sempatiksalakcinnisırnaşık şey
neyse caktirmayalim:lepi:

yemesinler:kedi:sevsinlersempatiksalakcinni...fıstıkım bizim topiğimizde hem makyaj,bakım,süs püs,moda,yemek:)içmek gezmek tozmakkaydirigubbakcemile3kısaca kadına dair,hayatın içinden herşey vardır..
yeni müşterimiz olduğun için kısaca bilgi şeettimaklinialirimsmile

topiğimiz boş kalmasın biber hanım dimi:mymeka:sen geçmişte neler yaptın,neler ekledin görücezkaydirigubbakcemile
saol bebeğim gözün göynün açıldığı için:smiley-cool:

canom biğendinmi:kedi:Şenizsaolun kankalarımolumunekankayizsmile

sırnaşık şeysırnaşık şeyyeni müsteri -tatlicadiarzu-sırnaşık şey

enistenin eli masali galiba kaydirigubbakcemile3

sende var kiz bi tuhaflik:roflol:
tüm dünya yariliyo bi sen yarilamamissin ohaoldumsmile:roflol:

kizzzz emin misin kötü bisi olmadigina ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
ne köseliymis benim jeton yaa sempatiksalakcinnisırnaşık şey
neyse caktirmayalim:lepi:

cabbarımın eli maşalı değilde başka bişeyli dikşın dikşınkaydirigubbakcemile3
şaka tabi:delphin:melaikedir kendisi:asigim:-tatlicadiarzu-
sorma..bende diyorumki bu insanlar niye gülüyo bu kadarbenneyaptımki:roflol:kötü bişey dermiyiz sana:1hug:kötülük yok yaşasın iyilikkötükedihüso(koyduğum smilede bak:smiley-cool:)

fıstıkım hey maşşalah sende zombigillerden çıktın:lepi:millette pireler tavan yapıyo,helal yani baykuşum benim:roflol:ama şunu unutma tek rakibim türk hava yolları:smiley-cool:sabah 9 sa kadar kalabilitem var benim:delphin:alırım yani anahtarını:1closedeyes:

cabbarımın eli maşalı değilde başka bişeyli dikşın dikşınkaydirigubbakcemile3
şaka tabi:delphin:melaikedir kendisi:asigim:-tatlicadiarzu-
sorma..bende diyorumki bu insanlar niye gülüyo bu kadarbenneyaptımki:roflol:kötü bişey dermiyiz sana:1hug:kötülük yok yaşasın iyilikkötükedihüso(koyduğum smilede bak:smiley-cool:)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::
ayyy koptummmmm:roflol::roflol::roflol:

fıstıkım hey maşşalah sende zombigillerden çıktın:lepi:millette pireler tavan yapıyo,helal yani baykuşum benim:roflol:ama şunu unutma tek rakibim türk hava yolları:smiley-cool:sabah 9 sa kadar kalabilitem var benim:delphin:alırım yani anahtarını:1closedeyes:
hahah ben ne zombiyimdir sen bi bilseeen sempatiksalakcinni
9a kadar kalirsin sonra aksam 9a kadar uyursun kesin:roflol:
simdiye kadar en büyük rekorum 7de uyuyup 8de kalkmakti
buda demek oluyoki biraz zor alirsin balim şakkıdı:sm_cool::roflol:

minikten ses cikmiyo bu arada:1:
hee koskoca ütü yaptım geldim minikten hala bi ses yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kenefe düştü heralde
FinouCat_02.gif
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hee koskoca ütü yaptım geldim minikten hala bi ses yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kenefe düştü heralde
FinouCat_02.gif

yaaaa su ifadeleri nerden buluyosun allasen öldüm resmen:roflol::roflol::roflol:
Kazen'e söylesekte senin ifadeleride eklese keske :1:

Back
X